.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 21 от общо 21
    Poburkaniq
    Guest

Тема без име - любов без влюбени!

Заглавието е такова за да се отличава, защото 90% от темите са, "Дайте съвет", "Какво да правя"," ПомоЩ" и тнт!

Влюбих се в едно момиче, искам да призная чувствата си, но тя е толкова объркана постоянно мисли за бившия си приятел, и аз искам да се застрелям вече не знам, ако и кажа че съм влюбен и не излезне нищо ще се почувствам още по-гадно!
    Вмомента съм сигурен, че не ме харесва в смисъл симпатичен съм и но не е до там, че ...

Иначе между нея и бившият и е почти 100% че няма да излезне нищо!

Искам сериозни отговори и съвети, а не някви дрислювци да ми се лигавят!

Град
    Търново.... Велико Търново
    ами няма въпрос тука ....

Re: Тема без име - любов без влюбени!

Цитирай Първоначално написано от Poburkaniq
    Заглавието е такова за да се отличава, защото 90% от темите са, "Дайте съвет", "Какво да правя"," ПомоЩ" и тнт!

Влюбих се в едно момиче, искам да призная чувствата си, но тя е толкова объркана постоянно мисли за бившия си приятел, и аз искам да се застрелям вече не знам, ако и кажа че съм влюбен и не излезне нищо ще се почувствам още по-гадно!
    Вмомента съм сигурен, че не ме харесва в смисъл симпатичен съм и но не е до там, че ...

Ъъъ първо къф е въпроса ти ?! Второ след като е бивш кфо има да се получава ?! Ако има кфо значи още не е достатъчно бивш...

Lupus in fabula

http://forum.abv.bg/abv/lat2cyr.php - Онлайн кирилизатор!

Град
    L.A. \ Moscow
    Цитирай Първоначално написано от kael
    ами няма въпрос тука ....
    Raise your fist!

Poburkaniq
    Guest
    Оффф и аз от любов съм се замайл!

ЗНАЧИ ВЪПРОСА Е КАК ДА ПОСТЪПЯ, ДА ПРИЗНАЯ ЧУВСТВАТА СИ ДИРЕКТНО, ИЛИ ДА Я ИЗЧАКАМ ДА СПРЕ ДА МИСЛИ ЗА БИВШИЯ И ДА СЕ ПОМЪЧА ДА СЕ СБЛИЖИМ ОЩЕ!

ЗНАЧИ ВЪПРОСА Е КАК ДА ПОСТЪПЯ, ДА ПРИЗНАЯ ЧУВСТВАТА СИ ДИРЕКТНО, ИЛИ ДА Я ИЗЧАКАМ ДА СПРЕ ДА МИСЛИ ЗА БИВШИЯ И ДА СЕ ПОМЪЧА ДА СЕ СБЛИЖИМ ОЩЕ!
    И 2те Изчакай я да се отърси от бившия и като няма вече чувства към него действай

Lupus in fabula

Мега фен Аватара на MiMcHeToOo
    Град
    Там
    Цитирай Първоначално написано от GregoryHouse

И 2те Изчакай я да се отърси от бившия и като няма вече чувства към него действай
    и аз мисля така

Guest
    Гледай да не се сближите прекалено обаче...че ще си останеш просто един приятел...

Poburkaniq
    Guest
    Много се радвам, че пишат здраво размишляващи хора, аз съм на същото мнение, дори не знам защо изобщо пиша из тези форуми, може би просто за да не изкукуригам тотално!

Хем гледам да не се зближим прекалено много, но ме е страх и че може бавно да се отдълечим един от друг!

Лошото при мен е че съм вече харесвам всяко нешо в нея даже и недостатъците, дори и едни маки белегчета които има по краката и тем подобни.......

Много се радвам, че пишат здраво размишляващи хора, аз съм на същото мнение, дори не знам защо изобщо пиша из тези форуми, може би просто за да не изкукуригам тотално!

Хем гледам да не се зближим прекалено много, но ме е страх и че може бавно да се отдълечим един от друг!

Лошото при мен е че съм вече харесвам всяко нешо в нея даже и недостатъците, дори и едни маки белегчета които има по краката и тем подобни.......
    Пишеш защото имаш нужда не от съвет а от подкрепа приятелю

Lupus in fabula

Guest
    Не и бъди като лепка...но поддържайте връзка..хем да не се забравите,хем да не свикне с тебе

Spored men trqbva da i priznae6 direktno!O6te 6te te posavetvam da pogovori6 s nqkoi fr!

Град
    Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    Не и бъди като лепка...но поддържайте връзка..хем да не се забравите,хем да не свикне с тебе
    късмет

Супер фен
    Град
    HeLL ..

да ти кажа честно твойта тема не се различава ни най-малко от онези 90% ...тъпа раута !

Don`t tell me what to do and who the fuck are you?!..Don`t tell me how to live or what the fuck to wear..I`ve got my own idea ....And I don`t give a care....

Град

Цитирай Първоначално написано от IdiOtKa

да ти кажа честно твойта тема не се различава ни най-малко от онези 90% ...тъпа раута !
    човека помоли ама кой да гледа........

Guest

Цитирай Първоначално написано от IdiOtKa
    Между другото става въпрос за еднаквите заглавия, не съдържание!
    Всеки си има лично мнение, всески притежана собствена индивидуалност, а ти си IdioOtKa!

Да ти кажа честно, и аз бях доста дълго време влюбена в момче с което бяхме скъсали,(около половин година след въпросното скъсване).Обаче се появи едно друго момче съвсем неочаквано и ме грабна ,така да се изразя с поведението си към мен,с това,че ме ми показваше уважение и се съобразяваше с всеки мой каприз и така-на шега ,на майтап нещата се получиха без всякакви високопарни любовни излияния и драматични признания в любов,ако се държиш с нея добре и й покажеш как се чувстваш,ако има какво да става между вас- ще стане. Просто бъди мъж на място,за да може тя да разчита на теб. надявам се мнението ми да те е окуражило късмет
    Спрете Земята,искам да сляза...

Poburkaniq
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от free_spirit
    Да ти кажа честно, и аз бях доста дълго време влюбена в момче с което бяхме скъсали,(около половин година след въпросното скъсване).Обаче се появи едно друго момче съвсем неочаквано и ме грабна ,така да се изразя с поведението си към мен,с това,че ме ми показваше уважение и се съобразяваше с всеки мой каприз и така-на шега ,на майтап нещата се получиха без всякакви високопарни любовни излияния и драматични признания в любов,ако се държиш с нея добре и й покажеш как се чувстваш,ако има какво да става между вас- ще стане. Просто бъди мъж на място.
    Ще се постарая, и брагодаря за вниманието!
    Просто я обичам много и търпението ми се изчерпва, ама какво да се прави ше изчакам докато бившия и поизскочи от главата!

Мега фен Аватара на koalka
    Според мен не трябва да се занимаваш с нея, а и сам разбираш, че няма смисъл.Още мисли за бившия си приятел, което не е никак добре за започване на една връзка.

Poburkaniq
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от koalka
    Според мен не трябва да се занимаваш с нея, а и сам разбираш, че няма смисъл.Още мисли за бившия си приятел, което не е никак добре за започване на една връзка.
    Ми да и аз това си викам, ама няма да се занимавам само докато бившия и е в главата, тя ще продължи да е в моята глава повече от колкото бившия и в нейната, затова ............... абе времето ще покаже!

Цитирай Първоначално написано от koalka
    Ми аз не мисля че не трябва да се занимава-докато си на 15-16 или 17 наистина ти трябва време да преодолееш факта, че принца на мечтите ти всъщност е жаба и по-скоро си обсебен от някогашната връзка,отколкото влюбен в човека. Не може да се живее с миналото вечно-все пак ако беше истинско още щеше да е с бившия си-нали!? ще го забрави според мен,ако има човек до нея ,който да й го избие от главата и да я завърти на ново-казвам го защото съм го изпитала на свой гръб все пак и вече три години и кусур не съм се и сещала за който и да е бивш
    Спрете Земята,искам да сляза...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си