Здравейте ..Моя проблем е...ходя с едно прекрасно момче,нещо невероятно от няколко месеца(4-5)...та на скоро,аз претърпях едно голямо разочарование от самата себе си,имах шанс за по-добър живот,в по-голям град и всичко което някога съм искала...Но не го проумях на време и изгубих шанса си,както за голямия град,новото училище(по-добро),така и да съм по близо до него! Останах в собствения си град..и когато всички се устройха по голямите градове,осъзнах какво съм изпуснала,влезнах в класната стая и видях как половината от приятелките ми ги няма,те са други вече,с други приятели,по голям център някаде...а,аз там сама....през това време имах и проблеми с една фр която ми направи много мръсно!Та няколко "властни"личности в града да ме мразят....всичко се провали,когато го осъзнах всичко се превърна в ..една голяма криза,а той си бе все така мил..нямаше как да се видим тези дни и само по скайпа,но неговото сякаш"безразличие"с което гледаше на моите съзли,ме раздразни исках някой да ме пита какво ми е,но той не го направи,можеше цяла нощ да ми праща само (hug) и :* и само да ми повтаря едно и също...толко е скучен.....Ядосах се и в собствената си криза забърках и него!скарахме се и казах че искам време за да се оправя и размисля ад обарканата ни връзка а той каза ок както искаш и аз полудях,от няколко дена плача само..ОБИЧАМ ГО и искам всичко да е нормално,но няма как за тия 4-месеца колко много пъти го наранявах... как да му пойскам прошка,той си седи в скайпа и готово,без да пише и нищо,не мога така,знам че аз трябва да му пиша не той...искам да ви помоля за някакъв съвет,как да си го върна,какво да направа и кажа МОЛЯ ВИ