- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- Имали ли сте тежко детство?
Ооо имах чудесно детство...и даже все още живея в приказката на детските години....все пак съм момиченцето на мама и тати, а за тях винаги ще си остана дете...![]()
Майка ми беше болна т.е. тя още е, но много рядко й получава световърежи. Беше я страх често да седи сама и й беше толкова зле понякога, че си мислих дали няма да се самоубие някой ден докато аз си играя на двора с другите децаГрижих се за нея до колкото можех, тя правеше всичко да имам щастливо детство само ме водеше нагоре-надолу. Определено е не скучаех, а лятно време и до 11 съм седяла навън /говоря за 5-6 годишна/ с батковците и какичките
![]()
Чак пък тежко, не. Естествено, съм имал наказания (които признавам, определено съм заслужавал!) и ограничения. Родителите ми са възпитавани по много консервативен начин и въпреки това са се стремяли и се стремят, да бъдат максимално либерални към мен. Получавам почти всичко, от което се нуждая и искам, за което съм крайно благодарен, макар и доста често да не го демонстрирам.Проблеми с общуването съм имал и за жалост все още имам с баща си. С него не мога да разговарям по личнии въпроси, просто не мога да му доверя почти нищо, без да получа упреци или някакви възклицания отсреща.
А той няма и търпение, не може да изслушва, нито да търпи критики за неща, за които знае, че не е бил прав. И все пак е добър баща!
С майка си почти нямам поблеми.
![]()
естествено, мислили сме го този вариант.обаче:Първоначално написано от ThunderGoddess
1. Аз не знам езика и като отида там трябва да го уча 1 година задължителен курс.
2. Майка ми като не е там, някак си е по-трудно да се гледа дете, само от бащата.
![]()
не мисля че имам тежко детство.. не мога да се оплаквам, имам абсолютно всичко от което се нуждая, за което съм много благодарна на нашите![]()
НЕ НА СЕКСА В РАННА ВЪЗРАСТ!!!!!!!!
ИЗЖИВЕЙ ДЕТСТВОТО СИ ПО НОРМАЛЕН НАЧИН!
{ако смяташ, че не е нормално децата да правят секс, сложи това на профила си}
Еми, баща ми не съм го виждал от 10 години, изхранва ни от Америка. Праща на майка ми по 500 долара или повече всеки месец и с парите нямаме проблеми. Майка ми е супер печена и си правя каквото ми е кефЕдинствено ми липсва баща ми, но с него всеки ден си говориме. Което не го замества, но все пак е нещо ...
Моето семейство е доста... "разбрицано", ако мога да се изразя така, но не се оплаквам. [/code]
And now I make a spell,
"forget I've ever been here"!
Don't ask, I won't tell,
may all of our pain dissapear!
ми не. сичко съм си имала, нищо не ми е липсвало! Най-нормалното и готино детство![]()
гледаш на някъде и очакваш нещо да се случи.а като се замислиш се случват неща на които ние казваме,че нищо не се случва! е извинявайте ама вятъра също се случва...!?
Detstvoto mi be6e strahotno.Nemoga da se upla4a.![]()
Nikoga ne se otkazvai da presledva6 me4tite si!
da tejko be6e 50 kg ot lejanka digah v 8 klas![]()
machoka
Администратор
провери си в собствения гащник.![]()
Moeto detstvo. Imalo e dobro imalo e lo6o. Spomnqm si 4e bqh mn 6tastliva, hodeh na detska igraeh si s decata , mama i tatko mi kupuvaha vsi4ko koeto si poiskam ne mi e lipsvalo ne6to , imax si golqmo semeistvo 2 sestri i edin brat. Razhojdahme se zaedno tatko si igraeshe s nas v parka gone6e ni, bqhme mn 6tastlivi. Stanah na 11 po golqmata mi sestra po4ina , tq beshe na 14 blusna q avtobus. Ot togava se promeni vsi4ko vsi4ki stanahme tujni, ne bqhme su6toto semeistvo, sled 2god po4ina maika mi - rak! Po4ina pred o4ite mi, kato se setq razplakvam se, golqm 6ok! Ostanahme az na 13g, sestra mi na 9g i malkoto mi brat4e koeto beshe na 4. Bashta mi beshe susipan. Taka i taka ne se ojeni vtori put, qvno ne moje da zabravi mama. Az otgledax brat si, sutrin stavah rano obli4ax go vodex go na detska, otivax na u4ili6te vru6tax se gotvex 4isteh puskah peralnq otivam vzemam brat4eto si posle posre6tax sestra si ot zanimalnqta ve4erq.. igri s tqx i taka vseki den. Nqmax vreme za sebe si no ne mi tejeshe. Beshe mi dobre taka... Ba6ta mi beshe non stop na rabota trepe6e se za da ne ni lipsva ni6to. Napravi firma, napravi pari, no si e sami4ak. Sega sestra mi i brat mi sa golemi gledat se sami. A az sega sum 6tastliva na 20 sum 4akam beb4eto mi da doide i mart mesec mi predstoi svatba
![]()
ami moito vse o6te e.na6te sa razvejdat sega.ba6ta mi e alkoholik i cql jivot sum gledala kak e biel maika mi i az ne sum se razminavala taka 4e moje bi tva e nai lo6iq period ot jivota mi i sa nadqvam vsi4ko da my se vurne...
Във всеки един от нас се крие някой друг,намери го и го опознай,спаси го и ще спасиш света!
ole ybiva6 ma to i az ne sa oplakvam 6toto koito lo6o mi pravi posle gospod my go vru6ta ama i ti puk si ...bahsi nepykistaПървоначално написано от ^Sam90^
Във всеки един от нас се крие някой друг,намери го и го опознай,спаси го и ще спасиш света!
Детството ми си беше яко.![]()
Възможно ли е да бъде по-красиво?
Еми, миличка, мисля, че знаеш не по-зле от мен, че дори и да е оплаквам, това няма да промени нещата...Първоначално написано от MaRiNkA_16
![]()
And now I make a spell,
"forget I've ever been here"!
Don't ask, I won't tell,
may all of our pain dissapear!
Дам...
MOito detstvo vse o6te produljava i e ujasno i kato gledam tezi koito sa napisali imah perfektno detcvo roditelite mi me obi4aha e izvinqvai no zamislqte li se dali te vsu6nost sa se obi4ali za tova stava vupros za6toto edno detstvo s skandali i boi6ta ne e prekrasno o6te malko ostana da se nagledam na malumniqt mi selski ba6ta i 6te se mahna ......
moeto detstvo ne e ot nai lekiteaz poprincip sum mn 4uvstvitelna i vupreki 4e se pravq 4e ne mi puka ne e taka
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
ЕдНи мЪъ мРазЯтТ .. вТорИ мЪъ нЕнАвИжДъЪт .. тРетИи нЕ мЪъ тЪрпЯяТ.. аЕ вСиЧкИтЕе КомПлЕкСирАнИи ЗлОобАрИ зНаЯт дЕ дА сИ Го HAврЪъТ !!!
Ами детство да съм имала е малко преувеличено."Баща" ми е алкохолик,който никога не се е интересувал за нещо друго,освен за бутилката водка.Майка ми беше твърде заета да се занимава с нехо,баба ми и дядо ми от страна на майка ми си имаха техни проблеми и ме взимаха колкото можеха,а другите ми баба и дядо са разведени(баба ми от страна на майка ми също,но се е омъжила повторно),дядо ми го виждам 2-пъти годишно и нямам какво да си кажа с него а баба ми само прави интриги в семейството...С майка ми рядко си говорим и основната тема на разговор сега е "баща" ми и часа ми за прибиране , а колкото до "бащата"(наричам го на име или биологичен донор),само се караме , а сега аз не му говоря,защото няма смисъл и няма да ме разбере.
Детството ми е изпълнено с болка и сълзи,нямаше кой да ми покаже какво е любов,ласка или милувка...аз не знаех как да обичам,но се намериха 2 момичета,които ме научиха,2 прекрасни създания,за които давам живота си и ме интересува само тяхното мнение...
Преди години бях момиче за всичко в елитно училище в града и за да бъда някоя в обществото,правех и говорех каквото ми кажат.Тръгнах по лошия път на тревата и алкохола на около13-14г. , но един ден си казах "Няма да е така.Аз не съм боклук и си имам мнение".На другата сутрин станах съвсем друг човек-не ми пука пт хорското мнение,говоря на всякакви теми , имам стимул за живот , не планувам нищо , живея ден за ден и плюя в лицето на хора , които ме обиждат и злепоставят.
Общо взето живота ми беше и все още е труден , но се гордея с това , че сама съм се възпитала и съм си изградила като личност в обществото,с борбен характер и силен дух.Общо взето това е накратко от мен-едно момиче с големи мечти и малки възможности![]()
Живей днес,защото вчера няма да се върне,а утре може дас не дойде!!!
не..детството ми беше мн весело![]()
незнам какво имаш предвид под тежко детство
от една страна-може да се каже;защото доста боледувах...![]()
Но съм доволен от детството сиправих лудории;забавлявах се...Милите ми родители ми предоставяха всичко най-хубаво;както и сега
![]()
Всъщтност съм имал страхотно детство![]()
Ами като се замисля детството ми е много щастливо. Разбира се и ние сме имали проблеми в семейството, но кой няма. Наще се разведоха когато бях на 7-8 години и всъщност изобщо не съм страдала от това. Може да звучи странно, но за разлика от повечето хора с разведени родители, аз бях супер-щастлива от този факт, защото виждах, че и за мен, и за майка ми, и за баща ми ще е най-добре така =).
Също така винаги съм получавала нещата, които искам, имам много приятели, радвам се и на малките неща в живота, оптимистка съм, оценките ми са г/д добри (преди бях пълна отличничка, но сега отново работя по въпроса да стана, малко трудно,но ще се постарая), чувствам се щастлива иии не знам какво друго да кажа (не че няма, де).
В старото даскало бях приятелка с абсолютно всички (ама от 1ви до 12ти кл. всичките ги познавах); в новото училище имам малко приятели, някои съученици дори само се заяждат с мен, но това не ме впечатлява изобщо, пък какво остава да ме травмира по някакъв начин. Напротив - като се сетя само колко много истински приятели имам и колко си обичам живота, изобщо не ми пука какво мислят за мен 3, 4 или повече пикльовци, дето са пълни комплексари и нямам нищо общо с тях.
Иии последно - вярно, че понякога и на мен ми се случват не толкова хубави неща, и аз понякога имам проблеми, но гледам да не се отчайвам, да продължавам напред и да се радвам на хубавите неща в живота. Така че общо взето не мога да се оплача от живота и детството си
2 starz..♥
Мне в никакъв случай не съм имала тежко детство.. единственото лошо, което помня, е че наще се караха мн често, ама е нормално-все пак работят заяедно близо 20 години вечеИначе пътувахме често и като цяло ме угаждаха на глезотиите
![]()
Аз още си го изживявамНищо,че вече се пиша при по-големите...Иначе не имам проблеми,но чак толкова зле не е..
Imagine smoking weed in the streets without ... cops ..