- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- Имали ли сте тежко детство?
Предполагам детската част във всеки се обажда от време на време. :P
Добро беше и все още е. Единствения проблем на наще беше, че сме имали пари само за храна и сметки, сметки, сметки... Благодарна съм донякъде за това - научиха ме да ценя парите. За веселие.... не съм много общителна и безгрижните игри пред блока са само в разказите на майка ми.![]()
не съм имала кой знае какви проблеми.. освен норомално битови който си ги има във всяко семейство..
Мойто сигурно се брои за тежко, ама на мене си ми е медно ся както съм, тъй че ме съжелявам за нищо от преди![]()
имах, имам и се надявам да имам още няколко месеца весело детство щото вече ми е малко странно като ме нарекат дете или нещо подобно, но като във всяко нормално семейство и моето си има проблеми. Не може без тях![]()
нем имах страхотно детство![]()
Тежко не, но по-скоро тъпо.
Auf dem Weg in eine bessere und gerechte Zeit
Oder bist du selbst in Wahrheit f test test
имах и още имам мн весело детство ... проблеми с наще никога не съм имала ...
Преди секунди питах майка дали съм имал хубаво детство.
Тя: ,, Ти кажи!''
Аз: ,,Не знам, нищо не се сещам. Сякаш не.''
Тя: ,,Господ, ако те чуе ще ти се разсърди.''
Аз: ,,Господ, не съществува!''
Първоначално написано от ScionOfStorm
Детството ми мина доста добре.Забавно беше.С течение на времето,обаче,осъзнах какви проблеми има около мен,изпитах болка,мъка..Осъзнах какъв е светът с една дума.Аз още се възприемам за дете.На 14 съм,за Бога.Но е факт,че порастнах по-бързо от своите връсници.Мисля различно.
Причините за това са ужасно много,но не мисля,че е тук мястото да ги споделям.
Детството ми в никакъв случай не е било тежко. С родителите ми пътувахме всяка събота и неделя някъде, обиколила съм цяла Българиия, но разбира се имаше и трудни моменти-когато нашите се караха за нещо-беше ми много неприятно. Понеже аз все още се имам за дете, най-гадното нещо което ми се случвало е развода им преди 3год. приех го супер тежко, но видях че така е по-добре и за мен и за родителите ми. Винаги съм получавала това което искам, даже си мисля, че ме глезят малко повече от колкото трябва![]()
. Обичам си детството
![]()
Детство мое, реално и вълшебно,
детство мое, така си ми потребно.
Все се мъча света да обърна,
яхнал пръчка, при теб да се върна.
Пак в юмручето ръждив петак да скрия,
пак със кучето да вдигна олелия,
пак с пипер да поръся филия
от хляба чер.
Детство мое, на ръст едноетажно,
детство мое, за мен така е важно
щом студено ми стане да мога
да си взема от детския огън.
Пак в юмручето ръждив петак да скрия,
пак със кучето да вдигна олелия,
всеки ден по една дяволия
да е от мен.![]()
![]()
Абе детство като детство...
It's better to be ALONE than to be with people you don't like.
^ горе-долу така![]()
Живея живота си,с усмивка минавам през дните.. Живея живота си,не раздавам безплатно сълзите..![]()
При мен всичко е 6...
Нищо не ми липсва.
ITG - Because it's easy to be a 6 foot 4 Olympic powerlifter and streetfighting god, from behind the confines of a keyboard.
Имах прекрааасно детство и на моменти искам да се върна там..![]()
![]()
Hold me when I'm here
Right me when I'm wrong
Hold me when I'm scared
And love me when I'm gone..
Имах супер хубаво детство.Живеех толкова безгрижно,че няма на къде.ХУбаво е да те глезят всички и да ти угаждат на пищявките.Проблеми сме имали както всяко едн нормално семейство.Понякога заради пари,друг път за разни дреболии са ставали скандали.Гадни травми (макар и вече позаравени) са ми останали от хилядите разделяния на нашите.На няколко пъти ми се случи да си събирам багажа и да живея само с единия.Много тежко го преживявах,но пък после,когато се оправеха ... нямаше по-щастлива от мен.
Не,имала съм безгрижно и изпълнено с веселие детство,за което съм благодарна,все пак детството е най-хубавия период от живота.
Аз се имам за най- щастливото лапе (добре де, едно от най- щастливите) в периода от 2 до 11 години. После спрях да се харесвам, малко по малко само4увствието ми падаше ,ей така, без при4ина. Просто отвътре нещо ми тежеше. Постепенно запо4нах да се намразвам, сдухвах се от най- малкото нещо, намерих други (не търсих, дори избягвах контакт). Преди бях супер силна у4ени4ка, но в новото даскало просто не ми се занимаваше с нищо. Постепенно се оправих.Сега ще дам вси4ко от себе си, за да си наваксам пропуснатото.
Ето че някой хора сами са си виновни за главните си проблеми.![]()
Никога не казвай никога, защото ти се връща.
Смехът е заразен. Бъди преносител!
Имах чудесно детство и още го имам![]()
![]()
![]()
Относно проблемите в семейството кой ги няма?
Your life's an open book,
don't close it before it's done!
Ами баш тежко детство..незнам според нашите не .. хах ,но аз редовно треперя баща ми да не се развика за нещо ..Много е избухлив! За това ,че съм расипала няколко прашинки сол ми е докарвал скандали със дни..само докато го видя и скачам..според него е най-прекрасния баща..но аз никога няма да забравя толкова много моменти от детството си..винаги съм се чудила как да го зарадвам,а той никога нищо не отценява.Както и да е остават още 2 години да живея с него,чакам с нетърпение да се изнеса и да живея СПОКОЙНО...
Не, нали това са безгрижните години, които всеки човек е изпитвал.
Първоначално написано от mrtn
не за всеки тези години са безгрижни. . . макар че така се предполага. Лично аз не съм имала хубаво детство.Общо взето спомените ми са осеяни с проблеми.. смърт ,погребения .ит.н. и т.н.. е ест имам и хубави моменти но те бледнеят на фона на лошите : )