[i]Не , не съм имала тежко дество а и досега нямам де.Родителите ми винаги много са ме обичали и са ме опсипвали с любов и грижи.Не бих казала че са ме лишавали от нещо напротив всичко ,което исках го имах .Деството ми беше опсипано в безгрижие и забавление нищо неможеш да помраци деството ми играех на воля навън беше прекрасно време.Родителите ми много се обичат и преди и сега са се обичали никога не съм ги чула да се карат или да си правят скандали ако се скарат ,което е нормално при една двойка се затварят в спалната и разговарят по най-цивилизован начин.Не съм имала лош спомен кой знае какъв ,който да навреди на психиката ми.Но можеби когато бях на7 и разбрах че наште ще заминават за Германия толкова съм плакала повярвайте няма по лошо от това родителите да са ви в чужбина виждаме се през ваканците например пролетната те идват тук зимната всеки път разлицни а лятната 1 месец аз при тях и 8 седмици те при мен.Виждаме се и по празници или ако решат да дойдат ако имат време де но редовно се чуваме по телефона.Понякога когато си спомня за изминалите години ми става мъчно и така искам да се върнат