- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- Имали ли сте тежко детство?
Не, не съм имал тежко детство, но няма да ми липсва.
В щастието не се самозабравяй, в нещастието не се отчайвай.
Супер яко детство
kogato re6a da bezdeistvam ni6to ne moje da me spre
И аз общо взето така, макар че моя баща си го виждам не рядко, ама сме си само с нея на практика. Обаче тя е голям човек и ми стига. Въобще не бих казала, че и той е лош или че се е държал с някоя от нас двете лошо. Не ми се обясняват причините за развода им в интернет.Първоначално написано от [b
Пряко на въпроса бих отговорила, че детството ми е било средно по хубост, но май само аз съм виновна, по-точно характера ми. Защото малко хора са се държали зле с мен, и те са само извън семейството. Говоря за някоя обида, която ми е повлияла зле например. И понеже съм чувствителна и ги помня дълго, ми тежат. Вече не обръщам много внимание, а и рядко си позволяват. Последната част от детството ми (в гимназията) май ще мине още по-добре.
![]()
най-шибаното детсво дет мойте си представите...
Да,може да се каже че дри съм нямал детство,почнах да мисля като голям и да осъзнавам живота от 4 годишна възраст,когато загубих майка си.След това още безброй лоши и скапани случки са ставали,като пак съм губил много близки хора
Аз страшно много си харесвам детството, въпреки че мама я мъчи мисълта, че е било ужасно, понеже с тате им се е налагало много да работят. Въпреки това винаги намираха време за мен и сестра ми, да ни изведат някъде или да идем на почивка. Единствения лош спомен от детството ми е когато баба почина, защото тя ме гледаше през по- голямата част от времето и винаги беше на моя страна когато ми се караха.Отначало като почнах да ходя в Пирогов, защото си падах все на главата, ми беше кофти спомен, но след това лекарите като свикнаха често да ги посещавам ми беше кеф да ходя
![]()
Съвсем нормално детство, не съм имала проблеми. Нашите пред мен също не са показвали дори и да са имали недоразумения.
Само глупакът повтаря старите грешки, надявайки се на нов резултат!
хубаво детство имах, толкова игри, толкова веселие, днешните деца няма как да го изпитат...толкова ми се иска да върна времето назад...
Единствения проблем беше че нашите много се караха, то и сега се карат де, тогава и на мен мн ми се караха и мн съм плакала, ама .наистина много, вече и една сълза да пусна, очите ми се зачервяват и ми личи веднага. Ноооо все пак гледам от добрата страна на нещата...
If you do not tell the truth about yourself
you cannot tell it about other people!
Имало си е добрите и лошите моменти.Сякаш лошите са преобладавали...бът уатева...кийп уолкинг.![]()
Преди нямахме толкова пари,не сме били бедни,но не сме били и някакви богаташи.И сякаш тогава ми беше по-добре,имах безгрижно детство.![]()
Ничии живот не протича идеално..
Всеки среща трудности,а детството е периода в който се изграждаш като отделна личност...
Всички сме имали проблеми..
Лично за себе си мога да кажа ,че все още съм дете...
Имала съм трудности и продължавам за имам...
Sometimes the sound of goodbye is louder than any drumbeat...
ами имах си мн добро детство всичко си имах и нашите мн са ни гледали с брат ми и нм. се оплача![]()
Don't know if it's a mirage but I always see your face, Damon Salvatore
ами имах си мн добро детство всичко си имах и нашите мн са ни гледали с брат нм. се оплача![]()
Don't know if it's a mirage but I always see your face, Damon Salvatore
НЕ ,детството ми беше много хубаво за разлика от сега![]()
Да,определено.Нашите се разведоха,защото майка ми беше шибана курва и имаше доста любовници.Не съм я виждал от десетина години и тя не ми се е обаждала
Имах чудесно детство дори сега когато си спомня изпитвам носталгияискам пак да бях малка..нашите винаги са ме обичали мн..както и аз тях разбира се..ии винаги много са се грижели за мен!!Разбираме се мн добре и съм възпитана
Обичам живота си-дори и сега водя мн хубав живот..пожелавам го на всички
![]()
![]()