.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 24 от общо 24
    Guest

Покана за среща

Карам на право без увъртания и т.н На един "купон" срещнах едно момиче , но не се запознах тогава с нея и аз не знам защо.. но не го направих. Сега искам един "приятел" да ни запознае но той не иска... вика че не била за мене и така нататак, а истината е че той я харесва и можеби заради това не иска да се запозная с нея. На мене много ми хареса момичето но не знам как да постъпя. Имам и телефона- издирих го с 10000 зора, но успях. Казах на еидн приятел да я поразпита малко за скайп тва онова, но тя му отговорила че не иска да се занимава с "ЛАПЕТА" а в същото време се занимава с други лапета..... Аз съм 10 клас тя 12 клас. Дайте ми идеи как мога да я спечеля, да и привлека вниманието ? Да и се обадя ли да поговориме ? И ако и се обадя директно на среща ли да я поканя.... Оффф тва е пална идиотщина ама ко да напрая и аз не знам как да постъпя щото никога не съм бил в такова полужение А и забравих да добавя че тоя моя измислен приятел е един пълен кретен...

Супер фен Аватара на monityY
    Град
    Sofia, Bulgaria
    obadi i se ,предложи и да се видите на по кафе и да се запознаете..па натаМ 6Е СЕ ВИДИ КО 6Е СТАВа
    Smiling does not necessarily mean you're happy, sometimes it just means you're strong.

Град
    Търново.... Велико Търново
    ти си 10 клас, тя - 12 ...хммм...ами не е нуйно някой да те запознава с нея запознай се сам с нея ( ако можеш ) ... поговорете си ... и нататък е лесно ...

Мега фен Аватара на MiMcHeToOo
    Град
    Там
    еми логично след като твоя приятел я харесва да не иска да я запознае с теб.. така ако е визирала теб под "лапета" забрави, че имаш некви шансове с тва момиче... ако не.. по-добре се запознай с нея лично а не по телефона.. съмнявам се,че ще приеме среща с някой който не познава.. успех

Ами пич не искам да те разочаровам и да ти убивам ентусиазма ноо нямаш големи шансове...въпреки че излючения винаги има...намери и скайп прави се малко на луд поискай да излезете и т.н. и когато успееш (казвам когато защото вярвам в теб ) покажи че имаш нещо на 2рия етаж...не прави мизерий бъди забавен задръж вниманието и върху себе си...покажи и че не си ЛАПЕ и току виж ти се отворил парашута.А щом не ти е такъв фр кфо ти пука ?!

Lupus in fabula

http://forum.abv.bg/abv/lat2cyr.php - Онлайн кирилизатор!

Guest
    Баааа реших се утре ще я изчакам след даскало и ще се напрая малко на откачен и ще я заговоря пъкккк кото ще да става а и това че ме е нярякла "лапе" не съм 100 % сигурен дали е така или оня моя приятел вообще не е говорил с нея и направо си е измислил нещо и е казал.. че да ме разочерова народе стискайте яко палци ... мисля че ще са ми нужни..

Мега фен Аватара на MiMcHeToOo
    Град
    Там
    Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    Баааа реших се утре ще я изчакам след даскало и ще се напрая малко на откачен и ще я заговоря пъкккк кото ще да става а и това че ме е нярякла "лапе" не съм 100 % сигурен дали е така или оня моя приятел вообще не е говорил с нея и направо си е измислил нещо и е казал.. че да ме разочерова народе стискайте яко палци ... мисля че ще са ми нужни..
    успех човече

Цитирай Първоначално написано от MiMcHeToOo
    успех човече
    Аз съм с теб както казах по горе вярвам в твойте способности .Е тва тоя пич ме кефи куражлия е ! На изчезване сме И да пишеш кфо е станало обезателно!

Lupus in fabula

ако питаш мен пречукай оня кретен
    кво ти пука че е куха нали ти духа

Guest
    Само не съм сигурен дали веднага да я поканя на кафенце или да поизчакам няколко дена по късно да я поканя И се чудя дали да бъда напълно искрен още на първата среша? (която много силно искам да се състои)

Супер фен
    Изчакай я и виж какво ще стане Но я издебни,когато е сама и все пак ако не стане й се обади по телефона,ако вече и тогава те отреже не се занимавай с какичката Успех!

Цитирай Първоначално написано от GregoryHouse
    Цитирай Първоначално написано от MiMcHeToOo
    успех човече
    Аз съм с теб както казах по горе вярвам в твойте способности .Е тва тоя пич ме кефи куражлия е ! На изчезване сме И да пишеш кфо е станало обезателно!

успех.....(да на изчесване сме)

Ми като за начало им кажи,че ти е направила впечатление още на купона,пойскай им скайп-а опознайте се дръж се естествено и после я покани да излезете.Успех и да кажеш как е минало
    Не Използвам авто-бронзанти,изкусвена коса нямам,прашките не си показвам...ем не ми се кефиш нали?!?

Мега фен Аватара на sasha_90
    Обади й се.Поговорете си малко,а преди да затвориш я покани да излезете.

Супер фен
    Цитирай Първоначално написано от desoxy
    ако питаш мен пречукай оня кретен

Град
    е такива пичове ме кефят

Цитирай Първоначално написано от {P}MoHuKa{P}
    Изчакай я и виж какво ще стане Но я издебни,когато е сама и все пак ако не стане й се обади по телефона,ако вече и тогава те отреже не се занимавай с какичката Успех!
    I spored men trqbva da naprvi6 taka!

Guest
    аиде де кажи кво стана?отряза ли те?

Guest
    Такаммм.. Преди малко се станах... щото като се прибрах от даскало мноо ми се спеше Начи не я срещнах неска в даскало защото аз съм 1-ва тя е 2-ра смяна и се надявам утре да я срещна тва е. Не знам защо ама имам чувството че ще ми сипе бебец с големия чарпак утре аиде утре ако я срещна ще говора

Такаммм.. Преди малко се станах... щото като се прибрах от даскало мноо ми се спеше Начи не я срещнах неска в даскало защото аз съм 1-ва тя е 2-ра смяна и се надявам утре да я срещна тва е. Не знам защо ама имам чувството че ще ми сипе бебец с големия чарпак утре аиде утре ако я срещна ще говора
    баце хич да не ти дреме кфо да не е единствена но аз вярвам че ше я "забиеш" (ба колко е сходна тая дума със заЕбеш...чак сега го осъзнах)...

Lupus in fabula

Guest
    баце хич да не ти дреме кфо да не е единствена но аз вярвам че ше я "забиеш" (ба колко е сходна тая дума със заЕбеш...чак сега го осъзнах)...
    Имам един шанс и не мисла да го пропилявам.... въпреки че още не съм измислил напълно как да и се натриса да се запознаеме ама.... мисла че като я видя и сичко ще си дойде от вътре

Град
    Имам един шанс и не мисла да го пропилявам.... въпреки че още не съм измислил напълно как да и се натриса да се запознаеме ама.... мисла че като я видя и сичко ще си дойде от вътре
    ДАВАЙ ДАВАЙ

Guest
    Хора..... треа ми наистина помощ.... Неска за пореден ден не можах да я заговора щото не се отделяше от приятелките си.. а бързах за фитнес и тай де не стана.. Обаче проблема дойде малкоп по късно... срещнах един приятел от бившия клас и ме пита дали зарибявам тая мацка, аз казах че още не но имам намерение да почна и той почна да ми разправя колко влиубено се гледали те двамата... как я изпращал и т.н беше явно че нарочно го рпави да ме вбеси, но аз запазих самообладание и не му теглих шута... И стана ясно че той я харесва също... и така станахме 3 ма в купа... А кажете ко да праа са че сам в истинска дилема. Да спечеля момиче и да загуба приятел... Да загубя момиче и приятел... или да им теглия шута и на момичето и на приятеля .... който само се води за приятел и явно лицемери пред мене. Ае.. напрао зех се отчайвам и**ло си мамата от сякаде тая работа... де ми треаше се занимавам с момичета.....А и работата малко откачена става щото да ви кажа чесно... изпитвам нещо към нея не мога да кажа че е любов ама... е много силно превличане

п.с Сиктир и романа дето написах

Мега фен Аватара на miloto_girl_4e
    Град
    нА плАнеТаТа зеМя
    Еми, ако си мислиш, че си достатъчно пораснал, за да впечатлиш една мацка, която е 12ти клас, тогава действай, обади и се, покани я на среща и и покажи, че си по-пораснал от връстниците си Успех и карай директно, момичетата не обичат да им увъртат
    Internet,Football,Friendship,Travel,Cinema,Animals ,Movies,Music,Horror movies,Love

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си