Хора..... треа ми наистина помощ.... Неска за пореден ден не можах да я заговора щото не се отделяше от приятелките си.. а бързах за фитнес и тай де не стана.. Обаче проблема дойде малкоп по късно... срещнах един приятел от бившия клас и ме пита дали зарибявам тая мацка, аз казах че още не но имам намерение да почна и той почна да ми разправя колко влиубено се гледали те двамата... как я изпращал и т.н беше явно че нарочно го рпави да ме вбеси, но аз запазих самообладание и не му теглих шута... И стана ясно че той я харесва също... и така станахме 3 ма в купа... А кажете ко да праа са че сам в истинска дилема. Да спечеля момиче и да загуба приятел... Да загубя момиче и приятел... или да им теглия шута и на момичето и на приятеля .... който само се води за приятел и явно лицемери пред мене. Ае.. напрао зех се отчайвам и**ло си мамата от сякаде тая работа... де ми треаше се занимавам с момичета.....А и работата малко откачена става щото да ви кажа чесно... изпитвам нещо към нея не мога да кажа че е любов ама... е много силно превличане