- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- за какво най-често ви се карат ваще
ми на мен да се прибирам по-раное 8 е твърдо рано
са сте вие
![]()
.!.
за лошите оценки![]()
Aveee eiii ! Selski pr1chki ! Gadna vi e trevataNe davam i edna stotinka za taQ pumiq, na tiQ na tiQ na tiQ.. Taka che i da q pluQ i da q Bogotvorq - Istinata e EDNA - vseki VTORI pushi Q !
за компютъра..
Никой днес не е невинен
избрахме бъдеще сами
това, което ни очаква
мъчително-жестоки дни
и мен за това ми пискат че стоя мн до касно вечерта
кво ти пука че е куха нали ти духа
за това че не чиста!![]()
а аз секи ден чиста и лъскам щото мразя мръсотията!![]()
Неподходящ размер на снимка в подпис!
За компа,за приятеля ми,за това ,че стаята ми не мяза на нищо.
За оценките и за това, че не чистя (много) - за компютъра е учудващо, защото аз съм PC-плъх откакто имам нет (а това е повече от година вече)
Oh, moon of Alabama,
we now must say goodbye!
We've lost our good old mama
and must have whiskey, oh, you know why!
хах аз над 3 години увеличих си и диоптераПървоначално написано от evil_peace
![]()
![]()
Неподходящ размер на снимка в подпис!
Неподредена стая.Оценки.Шляенето![]()
Даскалото, стаята, късното лягане![]()
Jebem te u usta, jebem te u oko
за курсове и кандидатстване си викаме напоследък ама днес се скараха 2мата пом/у си та май тоя етап го минахме.
иначе от дъжд на вятър че не чистя.и напоследък спорим за това дали да се изнеса след средното или след висше
Ми.. кат се замисля май че за почти всичко
SiLnO Obi4aM,LeSnO ne PrO6TaVaM,JeStOKo OtMa6TaVam I NiKoGa Za Ni6To Ne S1JeLqVaM!!!
oh ami az s moite roditeli edva se vijdam koi na rabota koi na v1n koi na gosti i taka 4e nqmame vreme za kavgi 4esno kazano ot odavna ne sa mi se karali i dori nepomnia za kakvo mi se skaraha posledno za sajalenie e taka roditelite mi sa po cqlo denono6tie narabota i edva se vijdame (a ina4e mn mi se iska da sme zaedno vsi4ki oba4e taka stava 4e ako edinia roditel e vka6ti to drugia e narabotavsi4ki zaedno nakup mn rqdko se vijdame za moe goliamo sajalenie
)
Ми по принцип не ми се карат много , но най-често е заради, това че седя много пред пц-то и не чистя (или ако го направя е през пръсти)![]()
za tova 4e ne 4istq iz ka6ti..za jobnite..za ranoto stavane sutrin..za ocenkite..![]()
Sitting on top of the world
Watching the stars
Go by...
за това, че съм мързелива, за това че понякога си разхвърлям нещата и за това че понякога съм по цял ден на вън...а друг път ми мърморят защо не съм излизала....иди ги разберито мойто не е толкова каране а по-скоро мърморене. А да и че стоя доста време на компа( за това не ми се карат ами ми правят забележка)
За стаята ми, за тва че стоя мн на компа и да се прибирам по рано![]()
За тва, че ям рядко!
To просто не минава ден, в който да не сме се сдърпали за нещо с нашите.. Най-често пищят за висенето ми пред компютъра, тва че ме домързявало да уча или че излизам прекалено много..Не може да им се угоди на тея хора..
You are broken, I can fix you...
Оценките ми и че ползвам цялата стая като гардероб, а гардероба стои празен![]()
А на мен просто така ми е по-удобно да си намирам дрехите
![]()
Memento moriendum esse!
ами от извесно време за нищо.. даже им е доста мъчно, че заминавам след няколко дена.. напоследък мама даже и за ганжата не ми се кара като пуша.. олеее мно им е мъчно начи.. оххх и мене ми стана мъчно![]()
Само след като изгубим всичко сме свободни да направим каквото и да е.
za nishto!
Nqkoi jeni sa rodeni da badet Emblemi i da sa na varha,a za drugite ostava Nelepata uchast da gi kopirat!
Някой ги нямат тия проблеми![]()