- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- какво мислите за класния си ръководител
Много готина учителка.Освен това тя и майка ми са приятелки от деца.![]()
Мн ми е готина класната.Е,поне на пръв поглед така изглежда...пък ще видим![]()
Най-готиния учител по ESL... Супер забавен... Много добър... От Шотландия... Супер учител е !
Вие на хероин ли сте бе?
уфсЪ ...![]()
just an0ther girl with a dream in her heart <3
Мноо е надута![]()
Американски форум: Задаваш въпрос, после ти отговарят.
Израелски форум: Задаваш въпрос, после на теб ти задават въпрос.
Български форум: Задаваш въпрос, после дълго ти разказват колко си тъп.
Абе ставаДобра е за сега ..
![]()
drugo ne moje da se kaje za moqta...Първоначално написано от MostHated
Брилянтен учител, който знае как да си поднесе материала по история. Но що се отнася до това, че ми е класен ръководител - ужасен е. Нищо не прави както трябва. Като кажем "Господине, госпожата по ..." и той "Мълчете вие какви сте, не може да говорите против учителите". Имах няколко съученички, дето на няколко пъти им извинява по 1/3 отсъствия, за да не изхвърчат и това не го одобрявам.![]()
Не ми харесва като класен.
Memento moriendum esse!
nai qkata u4itelka v cqloto daskalo.....sled gospodina po fizi4esko de![]()
![]()
Just haters make me famous! εĭз
Готина е, но понякога прекалява с шегите и ме дразни.
[b][i]Je t'aime au-del
Нашата е много дебела,мазна,гадна и ни псува като хамалин.![]()
На никого не пожелавам да има такава класна!![]()
П.П.Има ужасно чувство за хумор.(да псува,да обижда,да пуска гадни шеги-ебавки)
Помощ,спасете ме!!!!!!!!!!![]()
и моята е супеееееееееер![]()
предава ми по немски,но само за тази година,защото предава сао на подготвителните класове
![]()
иначе е супер готина,много си я харесвам
Spr nai-gadnata..minalata god edvam ne me izklu4iha zardi neq..nz taq kak 6te iskarvam..basi gadnata mumiq..
Biva
Nqkoi jeni sa rodeni da badet Emblemi i da sa na varha,a za drugite ostava Nelepata uchast da gi kopirat!
Klasnata mi e super qk 4ovek vinagi ni izvinqva otsystviqta i v na4aloto na 8mi klas ni vika:"ako 6e bqgate mi saob6tavaite da znam"sa sme 9 klas i super mn se radvam 4e tq 6e mi e klasna!sa naskoro me iznervi i sa ne i govorq 6toto na prviq den tam v koito y4ihme demek ponedelnik izbqgah ot poslednite 3h i tq za 2h e uspqla da saob6ti na maika mi ....samo ot mene se oplakva taq jena ina4e e mn dobri4ka
![]()
нито я мразя нито я харесвам, средна работа. ама понякога ми иде да я удуша
Определено не ме кефиНерви ме
![]()
Натанаил Хаутърн някога е написал: ”Нито един човек за каквото и да е продължително време,не може да е с едно лице за себе си друго пред околните без накрая да се обърка кой образ е истинския.”
Естествено е, че всяко начало си има и край. Но краят идва по различно време. Всички сме виждали влюбени двойки, държащи се за ръка, а с другата ръка държат бастуни.
хаха моя класен е УНИКАЛЕНбившите му ученици казват че стъпва в кофата за боклук докато говори, сменя числа и знаци докато решава задачата ( понеже е по мат.) днес изгони тая по англ. защото мислеше че той има час при нас и пак сбърка, а на края на деня едно момиче попита за лепило да си залепи снимката в бележника и той си извади от чантата лепило за обувки.... мисля че се досещате какво мисля за него
![]()
Не позволявай на хората да стоят близо до теб, за да не чувстваш липса, когато започнат да си тръгват един по един ...
Класната е толкова готина, най-яката класна в цялото даскало и сега заминава за Германия![]()
, толкова ми е тъжно...
ами мойта е нова и кво да ви кажа бива ама![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
искам си старата!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! [-o< [-o< [-o< [-o< [-o< много много си искам старата класна!
:P Оби4амм ви г-жо Тонева!
Добра е и е печена и винаги стои зад нас.......малко е селска и на моменти е доста дребнава,но какво да се прави никой не е идеален.
The grass was greener
The light was brighter
The taste was sweeter
The nights of wonder
With friends surrounded
The dawn mist glowing
The water flowing
The endless river
Forever and ever