- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- какво мислите за класния си ръководител
Най-страхотният учител!Най-прекрасният човек!Обичам го ужасно много!
Абе тва си е мръсна и подла бабка.Ще те срине със земята като нищо и една стотинка няма да струваш .Пише си 2-те като...самата нея.Винаги казва Учете си сами аз само ще ви пиша 2-ките/Сяда и си чете вестника или списанието и на следващият ден 23/27 човека са с 2ки.Постоянно обижда : мухльо;ненормалници;малоум ници;помните 5 минути и колкото мравки и маймуни.Кара ти се що си бил болен и така.Тва е изрод!!!
Косата и е рунтава като на овца , а самата тя е овца от класа !
сегашната не е лоша..е предната беше УЖАС!!.. но сегашната е некфа добричка
![]()
Imahme tolkova gotina klasna... sqko mejduchasie idvashe pri nas da ni pita kak sme.. prostoqno ni krieshe ot mizeriite,pred ochite i sme si pisali belejki,vinagi ni e razbirala... praveshe vsichko za nashiq klas... absolutno vsichko... i oniq molq ti se poslednata godina ni q smeniha... i ni slojiha nekuf zlobil,deto vika nema da otsustvane,ne mi se opravqt otsustviq... aloooo
Тази вечер тръгвам на лов...
Като хищник доближавам те
Ти си жертва - подчини се
и прави каквото искам аз...
Хайде, драскай и хапи ме!
Аз моита много е уважавам и си я обичам. Много готина даскалка е. много е забавна. Тя ни води литературата, при което има моменти в които е много строга с нас , но то е защото учим важни неща. Стимулира те да и учиш. Държи те изкъсо да не бягаш от часове. В същото време ако имаш проблем можеш спокойно да говориш с нея. Много е забавно с нея, носи много на базици. Понякога и тя самата се базика с теб. Заслужава си подараците и обичта ни от всякъде. Според мен е страхотна. Дава и много възможности да искараш високи оценки. Ако за този ден не си могъл да си научиш правиш пак контролното докато оценката ти не е над 5. Според мен това е много голямо стимулиране да и учиш предмета.
Бъди красив{а} за тези които те мразят, а още по- красив{а} за тези които тe ОбичаТ!!!
KOGATO MOGA PROSHTAVAM!!!
KOGATO ISKAM USPQVAM!!!
KOGATO DOKOSVAM VYZPLAMENQVAM!!!
KOGATO CELUVAM SGRQVAM!!!KOGATO OBICHAM NARANQVAM!!!
i az sum tai i moita e mnogo gadnaaaaaaaaaaaaaaПървоначално написано от monityY
Мойта класна е голем пич, ако не беше тя, а някоя друга миналата година сигурно щяха да ме изключат!![]()
добра душица..една такава тихичка,миличка..и кат изпуши започва да повтаря едно и същоо...което като се замисля я прави и забавна..бе харесвам си класната ;р
Ханна (•_●) каза: az 6a karam karuca..oba4e iskam da q tegli magare
Ханна (•_●) каза: ne kon
Ханна (•_●) каза: ne si padam po visokite skorosti о_Х
Mi nekva iska da ni nau4i ma e mn gadna.Samo ni kre6ti![]()
Еми,4е е гадна стара мома и 4е не трябва да я ядосвам,щото веднъж и се развиках,понеже ме беше ядосала и после ми остави 5 за срока и 5 за год.![]()
Истори4ка смотана...истери4ка
![]()
pff moita e super tupa putkaaaaa
Don't confuse hate with jelousy...bitch!
НАшТА КЛАСНА Е ВЪРХА !!! ОСОБЕНО ПО ЕКСУРЗИИТЕ ВОДКИ МОДКИ АУУ![]()
![]()
Nickelback rokXx ( :
хаха яко а и нашта бившата все смърдеше на ракияПървоначално написано от Vikctor
идваше напита всеки път.пияница като и наговорим за ракийка усмихваше се до ушите
![]()
ама и сегашната мн гнусно смърди напрао ми се повръща сигурно от дълго не си мие зъбите![]()
напрао ми иде да припадна докато ми говори много е тъпа
Мойта класна е страаашна!Цялото даскало я обича тая жена.Се сме по екскурзии и иска да направи така, че просто да ни сплоти нас като клас и да станем и с нея по-близки.Мн яка класна имаме,което е похвално за моето училище.Обаче ся си счупи крака и много гадно, че не е в училище,ама ние се и ходим на посещения в тях![]()
Нещо,което не те убива те прави по-силен!!
Страшно строга и МНОГО взискателна, но добра.
"Come and take a walk on the wild side,
let me kiss you hard in the pouring rain
you like your girls insane..."
Abe da ti kaja ot dve godini ni e klasna i o6te nemoga da precena dali e dobra dali e lo6a!! Prepodava po stranen na4in nakoi pat pi6e hubavi ocenki no vse pak![]()
Ся като имаме нов класен...мога да се похваля,че е печен.Все още не знам със сигурност,ама засега ми оставя такова впечатление.
Първоначално написано от charlotte^
Мисля да ги наритам или да падна върху тях, но този път нарочно Mad Surprised
печена ми се струва![]()
I`ll give you all that you need and more ... it can be yours!!!
Първоначално написано от *SwEeTy_KiTtY*
Take off your clothes...relax on your bed,close your eyes and open your legs..as much as you can..it's time for......PAMPERS ..xhayx
GUBA! mislq 4e e guba!.....tq e edna gad zlobna koqto ne stiga 4e e gadna mi i hodi samo s nekvi sme6ni 6apki.... kakto kaza edin fr "taq vse edno e izleznala ot nekoe safari"....mii pravete si izvodite 6to za sme6en 4ovek e.....ne 4e mn mi dreme za 6apkite i tupi ama e neveroqtno zlobna....![]()
![]()
![]()
Children are lovely, before they get ugly
and learn to do bad stuff.
Flowers are pretty, before they get shitty
and they rot and turn to dust.
Ами харесвам си я мойта,щото на края на годината ми писа яките оценки по графика и живопис и ми извини всичките отсъствия хаха...Ама понякога е много тъпа пък...Като се разкрещи и направо... няма да казвам къде ми бърка тая женица.. Побърква ме хаха![]()
Моя пост ще го напиша като молба към нея:
Мила учителко,моля отидете на фонтанчетата и оберете жълтите стотинки,тъй като явно нямате финансови средства да запълните кътниците си с(или по-скоро без) които ни принуждавате да идваме с чадъри в слънчево време.![]()
Мисля че се подразбра че го мразя тоя изкофял фонтан![]()