.
Отговор в тема
Страница 3 от 8 ПървиПърви 1234567 ... ПоследнаПърви
Резултати от 51 до 75 от общо 185
    Мега фен Аватара на Blab
    Най-страхотният учител!Най-прекрасният човек!Обичам го ужасно много!

Голям фен Аватара на petet
    Град
    Къде ли не
    Абе тва си е мръсна и подла бабка.Ще те срине със земята като нищо и една стотинка няма да струваш .Пише си 2-те като...самата нея.Винаги казва Учете си сами аз само ще ви пиша 2-ките/Сяда и си чете вестника или списанието и на следващият ден 23/27 човека са с 2ки.Постоянно обижда : мухльо;ненормалници;малоум ници;помните 5 минути и колкото мравки и маймуни.Кара ти се що си бил болен и така.Тва е изрод!!!

Косата и е рунтава като на овца , а самата тя е овца от класа !

сегашната не е лоша.. е предната беше УЖАС!!.. но сегашната е некфа добричка

Мега фен
    Град
    Извън границите
    Imahme tolkova gotina klasna... sqko mejduchasie idvashe pri nas da ni pita kak sme.. prostoqno ni krieshe ot mizeriite,pred ochite i sme si pisali belejki,vinagi ni e razbirala... praveshe vsichko za nashiq klas... absolutno vsichko... i oniq molq ti se poslednata godina ni q smeniha... i ni slojiha nekuf zlobil,deto vika nema da otsustvane,ne mi se opravqt otsustviq... aloooo

Тази вечер тръгвам на лов...
    Като хищник доближавам те
    Ти си жертва - подчини се
    и прави каквото искам аз...
    Хайде, драскай и хапи ме!

Фен Аватара на F4ence
    Град
    Varna
    Аз моита много е уважавам и си я обичам. Много готина даскалка е. много е забавна. Тя ни води литературата, при което има моменти в които е много строга с нас , но то е защото учим важни неща. Стимулира те да и учиш. Държи те изкъсо да не бягаш от часове. В същото време ако имаш проблем можеш спокойно да говориш с нея. Много е забавно с нея, носи много на базици. Понякога и тя самата се базика с теб. Заслужава си подараците и обичта ни от всякъде. Според мен е страхотна. Дава и много възможности да искараш високи оценки. Ако за този ден не си могъл да си научиш правиш пак контролното докато оценката ти не е над 5. Според мен това е много голямо стимулиране да и учиш предмета.
    Бъди красив{а} за тези които те мразят, а още по- красив{а} за тези които тe ОбичаТ!!!
    KOGATO MOGA PROSHTAVAM!!!
    KOGATO ISKAM USPQVAM!!!
    KOGATO DOKOSVAM VYZPLAMENQVAM!!!
    KOGATO CELUVAM SGRQVAM!!!KOGATO OBICHAM NARANQVAM!!!

Цитирай Първоначално написано от monityY
    как можа да ни се падне тая година,тая овца незнам,дабе нз как 6е изкарам до края на годината,6том тя ни е класна МРАЗЯ Я!
    i az sum tai i moita e mnogo gadnaaaaaaaaaaaaaa

Мойта класна е голем пич, ако не беше тя, а някоя друга миналата година сигурно щяха да ме изключат!

Град
    Пловдив
    добра душица..една такава тихичка,миличка..и кат изпуши започва да повтаря едно и същоо...което като се замисля я прави и забавна..бе харесвам си класната ;р
    Ханна (•_●) каза: az 6a karam karuca..oba4e iskam da q tegli magare
    Ханна (•_●) каза: ne kon
    Ханна (•_●) каза: ne si padam po visokite skorosti о_Х

Mi nekva iska da ni nau4i ma e mn gadna.Samo ni kre6ti

Мега фен Аватара на SuNsEt
    Град
    California,Los Angelis,Sofia,Amsterdam,Bern понякога и в New York :P
    Еми,4е е гадна стара мома и 4е не трябва да я ядосвам,щото веднъж и се развиках,понеже ме беше ядосала и после ми остави 5 за срока и 5 за год. Истори4ка смотана...истери4ка

pff moita e super tupa putkaaaaa
    Don't confuse hate with jelousy...bitch!

НАшТА КЛАСНА Е ВЪРХА !!! ОСОБЕНО ПО ЕКСУРЗИИТЕ ВОДКИ МОДКИ АУУ
    Nickelback rokXx ( :

Цитирай Първоначално написано от Vikctor
    НАшТА КЛАСНА Е ВЪРХА !!! ОСОБЕНО ПО ЕКСУРЗИИТЕ ВОДКИ МОДКИ АУУ
    хаха яко а и нашта бившата все смърдеше на ракия идваше напита всеки път.пияница като и наговорим за ракийка усмихваше се до ушите
    ама и сегашната мн гнусно смърди напрао ми се повръща сигурно от дълго не си мие зъбите напрао ми иде да припадна докато ми говори много е тъпа

Град
    Варна,морето...
    Мойта класна е страаашна!Цялото даскало я обича тая жена.Се сме по екскурзии и иска да направи така, че просто да ни сплоти нас като клас и да станем и с нея по-близки.Мн яка класна имаме,което е похвално за моето училище.Обаче ся си счупи крака и много гадно, че не е в училище,ама ние се и ходим на посещения в тях
    Нещо,което не те убива те прави по-силен!!

Мега фен
    Град
    Sea of Sins..
    Страшно строга и МНОГО взискателна, но добра.
    "Come and take a walk on the wild side,
    let me kiss you hard in the pouring rain
    you like your girls insane..."

Цитирай Първоначално написано от find_m3
    отвратна.Щом ни говори на нас за други съучници и се опитва да е приятелка с нас (лицемерничи обаче) мрази ме и ме мисли за неотговорна ,което не е така като се има предвид през кво съм минала....

Същата е нашата

Abe da ti kaja ot dve godini ni e klasna i o6te nemoga da precena dali e dobra dali e lo6a!! Prepodava po stranen na4in nakoi pat pi6e hubavi ocenki no vse pak

Супер фен Аватара на slavito007
    Град
    Sin City
    Ся като имаме нов класен...мога да се похваля,че е печен.Все още не знам със сигурност,ама засега ми оставя такова впечатление.
    Цитирай Първоначално написано от charlotte^
    Цитирай Първоначално написано от thefreak
    Известно ли ти е с какво се пълни пениса като се втвърдява ?
    Сигурно с ракия.
    Мисля да ги наритам или да падна върху тях, но този път нарочно Mad Surprised

печена ми се струва
    I`ll give you all that you need and more ... it can be yours!!!

Супер фен
    Град
    Bourgas
    Цитирай Първоначално написано от *SwEeTy_KiTtY*
    На пръв поглед,щото досега съм я виждала за кратко,изгежда свестна!Ама ще я видим...
    Take off your clothes...relax on your bed,close your eyes and open your legs..as much as you can..it's time for......PAMPERS ..xhayx

GUBA! mislq 4e e guba!.....tq e edna gad zlobna koqto ne stiga 4e e gadna mi i hodi samo s nekvi sme6ni 6apki.... kakto kaza edin fr "taq vse edno e izleznala ot nekoe safari"....mii pravete si izvodite 6to za sme6en 4ovek e.....ne 4e mn mi dreme za 6apkite i tupi ama e neveroqtno zlobna....
    Children are lovely, before they get ugly
    and learn to do bad stuff.
    Flowers are pretty, before they get shitty
    and they rot and turn to dust.

Град
    ibIzAaAa
    Ами харесвам си я мойта,щото на края на годината ми писа яките оценки по графика и живопис и ми извини всичките отсъствия хаха...Ама понякога е много тъпа пък...Като се разкрещи и направо... няма да казвам къде ми бърка тая женица.. Побърква ме хаха

Супер фен
    Виждала съм класния си само 2 пъти.Малко е завеян и глупавичак,иначе е пекан.Повечето от горните класове ни завиждат,че ни е той,ама не ми се вярва да има за какво да ни завиждат.Говори само неща,които изобщо не ни интерисуват....абе ще го видя до края на годината има време....
    Обичам те <3 !!!

Моя пост ще го напиша като молба към нея :

Мила учителко,моля отидете на фонтанчетата и оберете жълтите стотинки,тъй като явно нямате финансови средства да запълните кътниците си с(или по-скоро без) които ни принуждавате да идваме с чадъри в слънчево време.

Мисля че се подразбра че го мразя тоя изкофял фонтан

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си