- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- какво мислите за класния си ръководител
много е готина!
---Люби, обичай но никога не се увличай, защото от красива дама се става мама, а от готин батко - незаконен татко ! :Pp
Отвратителна,противна и каквото там още се сетите!Как ще изкарам с тая овца още 5 години ми не е ясно...![]()
Еее на мене пък ми е даскал - ама е толкоз печен..по-добре не можеше да е :P
става ..
moita e edin 6emet
Добра е... Винаги защитава учениците си... Но прилича на бобърче. Само дразни кат' почне да се изнервя на някой определен човек, и почва да крещи на всички.
Simplicity, complexity, oh what a tragedy! Reality, insanity, strange normality. Incredible, untouchable, but just visual...
Само едно мога до кажа за него:
ГЕЙ![]()
![]()
Ами мисля,че е много готина.Разбран човек е...има и недостатъци,ама като цяло е много добричкА![]()
мойта класна е много готина и добричка нищо че ние и се качваме на главата![]()
Щастие няма, а ако съществува, то е само за отделен миг и после съжаляваш, че този момента въобще е бил част в живота ти.
az tazi godina sum s nova klasna...izglejda gotin 4ovek puk 6te q vidim![]()
о моя класен е просто уникален... ръси простотии наляво и надясно. При него може всичко друго да прайш освен да научиш нещо (това не се брой за желаещите. на тях им обръща внимание) иначе кат види че никой не слуша урока и почва с вицовете.. пък вече ний да му мислим...![]()
Ам по-добре да не знаете за моята.Ужасно луда и смахната е. Постоянно ни кара да правим проекти в центара на града,да лепим листа и шишарки,да забавляваме малките деца,да чистим реките и да ходим на палатки в дъждовно време.
Не Използвам авто-бронзанти,изкусвена коса нямам,прашките не си показвам...ем не ми се кефиш нали?!?
na6iq klasen prosto nqma raven![]()
v 4as se govori za si4ko drugo n ne i za uroka ili po to4no ne za vsi4ko a za 2 ne6ta:
1.kak trqq so podobrim disciplinata kat sme 36 4oveka v klas
2.kvo pravil kogato bil maluk![]()
![]()
a i e tolkoz zagrijen za nas 4e nqma nakude - ve4e 2 godini sme s nego i 2 godini na zavur6vaneto toi otpra6va nanqkude i si imame nov klasen za 1 den![]()
![]()
ako nqkoi iska snimka na na6iq u6atko s caisi kolkoto ciferblata na big ben i korem4e da pi6e LS![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Класната ми е супер добри4ка![]()
Миналата ми класна беше хипер отвратителна. Тя просто ни мразеше като клас и не един път ни го бе казвала.От тази година имам нова класна , но все още не мога да разбера готина ли е не ли и това само заради упоритите им стачки![]()
A friendly look, a kindly smile, one good act, and life's worthwhile.
isterichka ..vleze li v 4as vinagi ni kre6ti i na obijda po polovin 4as i posle kat ostanat 10 min i kat nemoji da si predade uroka pak nas ni obvinqvadobre ponqkoga i nii prekalqvame ama ve4e sme q razbrali kfa e i sa ma4im da mal4im kat vleze ama tq pak si znai neinoto
ina4e izvan 4asovete neznaino zashto e mn pekana ama se pak nikoi ne q ponasq
iskam si starata klasna
![]()
имам наи-готината класна на света!!
мн си я обичам- незнам друго какво да кажа!
Аз знам не съм идеална..инат съм,устата,реална..наивна,п
Poprincip dosega klasnite mi sa bili mnogo gadni,no taq godina v novoto dakalo mi se padna qko pe4ena gospoja.Nari4e ni "mili4ki"awe syper klasna![]()
Don’t forget
to Remember me
I’ll be back – so remember me
Please keep me in your heart
If we have to ever part
Don’t forget me, to remember me...
~*~~*~ T.I. ~*~
~*~
новата ми класна ли? покрай тая стачка...не успях много да я опозная...ама нещо бившата ме кефеше много повече![]()
класната лиааа тя е
![]()
![]()
не им е лесно на литераторите
![]()
НяМа Зна4еНиЕ КаКвО кАзВат ДрУГитЕ - тЕ Не Ме ПоЗнаВаТ.СмеЯ сЕ нА ПуК На ТезИ, КоИтО МраЗяТ УсМиВкаТа Ми.Аз ПроЩаВаМ, Но пРоБлЕмЪт е чЕ нЕ заБраВяМ!
Ам новата класна ми се вижда яка, ама прекарах само една седмица с нея, така че нз, ама е няква мн спокойна и мила, чак ми става жал за нея, щот я побъркваме![]()
НЯМАШ ТАЗИ ВЛАСТ - ТИ ДА БЪДЕШ АЗ!
You only see what your eyes want to see. How can life be what you want it to be? You're frozen when your heart's not open!