.
Отговор в тема
Страница 5 от 8 ПървиПърви 12345678 ПоследнаПърви
Резултати от 101 до 125 от общо 185
    много е готина!
    ---Люби, обичай но никога не се увличай, защото от красива дама се става мама, а от готин батко - незаконен татко ! :Pp

Голям фен
    Град
    botevgrad
    Отвратителна,противна и каквото там още се сетите!Как ще изкарам с тая овца още 5 години ми не е ясно...

Еее на мене пък ми е даскал - ама е толкоз печен..по-добре не можеше да е :P

Мойта класна е голям пич

става ..

Голям фен
    Град
    sofiq
    moita e edin 6emet

Град
    Plovdiv
    мноу завеян човек

Град
    Pink Paradise
    Добра е... Винаги защитава учениците си... Но прилича на бобърче . Само дразни кат' почне да се изнервя на някой определен човек, и почва да крещи на всички.
    Simplicity, complexity, oh what a tragedy! Reality, insanity, strange normality. Incredible, untouchable, but just visual...

Град
    Danny's heart ;-)
    Само едно мога до кажа за него:
    ГЕЙ

Ами мисля,че е много готина.Разбран човек е...има и недостатъци,ама като цяло е много добричкА

мойта класна е много готина и добричка нищо че ние и се качваме на главата
    Щастие няма, а ако съществува, то е само за отделен миг и после съжаляваш, че този момента въобще е бил част в живота ти.

Град
    Sofia
    az tazi godina sum s nova klasna...izglejda gotin 4ovek puk 6te q vidim

Град
    РуСеЕ - Това е градът ! :)
    о моя класен е просто уникален... ръси простотии наляво и надясно. При него може всичко друго да прайш освен да научиш нещо (това не се брой за желаещите. на тях им обръща внимание) иначе кат види че никой не слуша урока и почва с вицовете.. пък вече ний да му мислим...

Ам по-добре да не знаете за моята.Ужасно луда и смахната е. Постоянно ни кара да правим проекти в центара на града,да лепим листа и шишарки,да забавляваме малките деца,да чистим реките и да ходим на палатки в дъждовно време.
    Не Използвам авто-бронзанти,изкусвена коса нямам,прашките не си показвам...ем не ми се кефиш нали?!?

na6iq klasen prosto nqma raven
    v 4as se govori za si4ko drugo n ne i za uroka ili po to4no ne za vsi4ko a za 2 ne6ta:
    1.kak trqq so podobrim disciplinata kat sme 36 4oveka v klas
    2.kvo pravil kogato bil maluk
    a i e tolkoz zagrijen za nas 4e nqma nakude - ve4e 2 godini sme s nego i 2 godini na zavur6vaneto toi otpra6va nanqkude i si imame nov klasen za 1 den
    ako nqkoi iska snimka na na6iq u6atko s caisi kolkoto ciferblata na big ben i korem4e da pi6e LS

Класната ми е супер добри4ка

Град
    варна
    Миналата ми класна беше хипер отвратителна. Тя просто ни мразеше като клас и не един път ни го бе казвала.От тази година имам нова класна , но все още не мога да разбера готина ли е не ли и това само заради упоритите им стачки

A friendly look, a kindly smile, one good act, and life's worthwhile.

isterichka ..vleze li v 4as vinagi ni kre6ti i na obijda po polovin 4as i posle kat ostanat 10 min i kat nemoji da si predade uroka pak nas ni obvinqva dobre ponqkoga i nii prekalqvame ama ve4e sme q razbrali kfa e i sa ma4im da mal4im kat vleze ama tq pak si znai neinoto ina4e izvan 4asovete neznaino zashto e mn pekana ama se pak nikoi ne q ponasq iskam si starata klasna

имам наи-готината класна на света!!
    мн си я обичам- незнам друго какво да кажа!
    Аз знам не съм идеална..инат съм,устата,реална..наивна,п

Poprincip dosega klasnite mi sa bili mnogo gadni,no taq godina v novoto dakalo mi se padna qko pe4ena gospoja.Nari4e ni "mili4ki"awe syper klasna
    Don’t forget
    to Remember me
    I’ll be back – so remember me
    Please keep me in your heart
    If we have to ever part
    Don’t forget me, to remember me...

~*~ ~*~ T.I. ~*~ ~*~

новата ми класна ли? покрай тая стачка...не успях много да я опозная...ама нещо бившата ме кефеше много повече

Супер фен Аватара на HePeAJIeH
    нИ мЪ радФЪ

класната ли ааа тя е не им е лесно на литераторите
    НяМа Зна4еНиЕ КаКвО кАзВат ДрУГитЕ - тЕ Не Ме ПоЗнаВаТ.СмеЯ сЕ нА ПуК На ТезИ, КоИтО МраЗяТ УсМиВкаТа Ми.Аз ПроЩаВаМ, Но пРоБлЕмЪт е чЕ нЕ заБраВяМ!

Голям фен Аватара на mir4eto93
    Ам новата класна ми се вижда яка, ама прекарах само една седмица с нея, така че нз, ама е няква мн спокойна и мила, чак ми става жал за нея, щот я побъркваме
    НЯМАШ ТАЗИ ВЛАСТ - ТИ ДА БЪДЕШ АЗ!

You only see what your eyes want to see. How can life be what you want it to be? You're frozen when your heart's not open!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си