- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- какво мислите за класния си ръководител
aw moq klasen e mn t1p l1ji na poraziq. v peti klas be6e super pekan ma kato go opoznahme razbrahme 4e ne e tka mn e pros miliq p1k i nii si go pob1rkvame ama po vajnoto e 4e sq sme nai qkiq klas v cqloo daskalo i tos t1panar ni e klasen za posledna godina :grin: :grin: :grin:
КоГаТо СлЪнЦеТо ИзГрЯвА и РаЗпРъСкВа СвОиТе ЛъЧи, Ще Си СпОмНяМ и НиКоГа Не Ще ЗаБрАвЯ мОмЧеТо С нАй - СиНиТе ОчИ ! ! !
Май почвам да оценявам старата../не мога да повярвам,че го казвам/
абе добра е ...ддз
Тъпа квачка е, ама на моменти става.
And now I make a spell,
"forget I've ever been here"!
Don't ask, I won't tell,
may all of our pain dissapear!
класната е супер и мн си я обичам![]()
Ми строга е, но си я обичам![]()
I'm like the ice that freezes in the rock and splits it apart.
че е бабичка и мястото и не е в даскалото да преподава а у тях да чете вестник и гледа "Дързост и красота"(или както там беше...)![]()
Там някъде ...
Далеч под звездите ...
Има една река на мечтите...
Тишина,тишина,тишина...
ми завиждам ви че имате печени класни ръководители, мойта е ужасна! добре че ми остава още една година само!
If you do not tell the truth about yourself
you cannot tell it about other people!
Печена е ,много точен човек...![]()
“The Wu ist the way, The Tang is the slang, The Clan is the fammily”
... I`m fighting a holy war in the mental! ...
супер е душа таянекакъв мн голям заплес
мн ме кефи
![]()
Ми мойта класна мноо ме нерви мноо изкъсо ни даржи и се ни се кара...Тя ни е за парва година и мислех че е по добра щото сам ходила на уроци при нея преди тва![]()
Цял ш*бан живот дишаш прахта.
Цял ш*бан живот пълзиш в пепелта.
Започнал си да гниеш отвърте,
за теб няма да има `утре`.
Ти си човек,обречен да страда.
Хванал си влака за ада!
Моята класна есупер готина и е голяма терца. Винаги ни е помагала и винаги ни е защитавала пък дори можем и на кръчма да ходим със нея![]()
xDDDD moita klasna ee![]()
:P
![]()
![]()
![]()
![]()
mnO e qka i zabavna xDDD mnogU si q obi4kaMM {}{}{} :P :P :P
![]()
![]()
nO cHrIsT nO sHiT nO mOrE mErCy nO wAy tO eScApE iT'S mOnS!!!
Класната ми е ... 65 годишна ( инжинер 1 от малкото и за това я държат още на работа ) и ... е мн опасна бабичка ... дига цялото даскало на главата си заради нас![]()
НиКОи НЕ ЗаСлуЖаВа дА лееШ СълЗи за НЕго, а тОзИ коИто ЗаСлуЖаВа нЕ Би тЕ рАзПлаКал >>!<<
Класната ми е на 33 години супер елегантна всички дрехи винаги са и в тон![]()
Много строга написала ни е правила на едно Табло,които трябва да спазваме![]()
И винаги много стриктна по отношение на отсъствията и бележки тя ми е и даскалка и по Математика такаче представете си какво ми е...
Този срок ми е много напечено по математика
![]()
vijdam 4e mn ot vas si har klasnite ... moita q mrazqq!!! kakto tq men .. super strogas polovin palec na ednata ruka ... (nikoi ne znae kude e drugata polovina
) i na vsi4koto otgore mi e daskalka po matematika
pulen ujasss neprastanno kre6ti za 6tqlo i ne6tqlo ... ako denq i e po4nal nakrivo tq si go izkarva vurhy nass
![]()
Jenata e kato debalansiran kur6um. Vliza prez surceto, minava prez djoba, i ti izliza prez nosa!!!![]()
Pp
Класната ни е страхотна- и като човек, и като учител.
ПфФфФф Имам отвратителна класнаМразя я
![]()
perfekna si mi e klasnata pravi si4ko za nashiq klas vodi ni na vsqkade organizira qko ekskurziii i e mn pechna i kato u4itel i kato 4ovek \/
Класната ми е много готина! Все-пак винаги ми извинява отсъствията и не издрънква всичките простотии които съм правила :P![]()
Истински приятел е този,който знае мелодията на сърцето ти,и ще ти я изцвири,ако си я забравил!
Наща класна е голяма пичка!Вече сме с нея четвърта година ..мноо свястна жена!Винаги по празниците ни е купвала бонбони,слатки и сякви глезотии + нещо за пиене.На коледа и за баба марта ..ни е правила подаръци за всеки.Мноо е добричка.. единствния и косур е,че вечно бърза [особено тая година] още влиза в час и "Давайте бързо,бързо че нямаме време.."И все пак радвам се,че именно тя ни е класна. ;]
I'm not an artist, I'm a fuckin piece of art!
класния ми е супер готин мн добърникога няа го забрая тоя човек той ни е кат 2ри баща или както някой му казват нали сте ни татко и приятел
![]()
![]()
ЛюБовТа е СлАдКа, н0 ПрАвИ ч0вЕкА ПаТкА!!! ()
Класния ..Бай Стоян рулира многоСупер пич е макар да е на около 60г
![]()
The Spark