.
Затворена тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 28

Hybrid View

KrIsItyyyy
    Guest

Да спя ли с него, за да не ме остави?

Искам да споделя с вас или де да знам просто да ми помогнете по някакъв начин.с приятеля ми ходим от 9 месеца,но все оше не съм спала с него,не съм някое момиченце на 15-16 год,но все пак не мисля че сам готова за това,и не мисля че имам някава граница в която вече трябва да си го направил.обичам го много,той мен съшо след като е с мен толкова време.но все ме притиска и казва че му нямам доверие след като не искам да легна с него,а това въобше не е така.тея дни ми каза че вече му е писнало и ако не го направим ще ме зареже.да спя ли с него за да не ме остави???

Заглавието трябва да бъде написано на кирилица!
    Кремчето

Град
    L.A. \ Moscow
    естествено0 че не! зарежи го ти! няма право така да ти говори смотаняка!
    щом не си готова недей не е срамно това а той е тапак ако ти го е казал!
    Raise your fist!

Guest
    ne ako te obi4a 6te te iz4aka ... tva ne zna4i da ne go pravi6 prosto ako prod1ljite da ste zaedno go napravi kato se po4uvstva6 gotova predi toi no kogato skoro ne go e i spomenaval... no ako te pritiska i samo za tva iska da sk1sate hmm seriozno bih se zamislila...

Супер фен Аватара на kofti_nick
    Град
    там където дъгата се допира до небето, мястото където ангелите се учат да летят...
    Явно е с теб за едното е*ане. Незнам постъпи както ти решиш , но ако те обичаше истински и държеше на теб , нямаше да те притиска така ... Щеше да те изчака докато се почувстваш готова.
    Американски форум: Задаваш въпрос, после ти отговарят.
    Израелски форум: Задаваш въпрос, после на теб ти задават въпрос.
    Български форум: Задаваш въпрос, после дълго ти разказват колко си тъп.

Град
    Русе
    съгласен, зарязвай го... кат не си готова не си, къф е тоя че да ти дава зор.... има хомо сапиенси около теб колкото искаш ))

za6to ti e 4ovek koito te iznudva sled kato te obi4a nqma da te pritiska , az d1rjah fr si 3 meseca na suho i go napravihme sled kato az si poiskah.

любовта не опира до секса и не вярвам, човек който те обича да ти каже, че ако не се чукаш с него ще те зареже (направи си извода: той би те използвал и ако не му дадеш каквото иска, той няма смисъл да се губи времето с теб) това значи, че ако го зарежеш определено ще го промениш и естествено ако изтъкнеш пичината

Craig David-Walking Away

не! бий му шута драга! като не може да 4ака..да се фака!
    майната му! няма да те притиска я!

KrIsItyyyy
    Guest
    ами не знам ,просто искам той да е човека с който да го направя,но наистина не се чувствам готова,колкото и да съм голяма.сега ми писа да избирам или ше имаме серизона вразка така де,да го направим с една дума,или късаме,наистина не знам какво да правя,не искам да го загубя.

Цитирай Първоначално написано от KrIsItyyyy
    ами не знам ,просто искам той да е човека с който да го направя,но наистина не се чувствам готова,колкото и да съм голяма.сега ми писа да избирам или ше имаме серизона вразка така де,да го направим с една дума,или късаме,наистина не знам какво да правя,не искам да го загубя.
    значи момиче той не може да ти каже такова нещо! Сериозната връзка не е секса а е истинската любов и най-важното времето изкарано заедно! Имам приятели които ходят от 1-2 години и не са правили секс и наистина се обичат истински! НЕ всичко опира до секса и пак ти казвам не може да те обича щом ти казва да се чукате или край (тва си е нареждане направо) и няма да стане сериозна връзка а смешно ходене с някой който те гледа само с едни очи

Craig David-Walking Away

Супер фен
    Цитирай Първоначално написано от Triple-H
    Явно е с теб за едното е*ане. Незнам постъпи както ти решиш , но ако те обичаше истински и държеше на теб , нямаше да те притиска така ... Щеше да те изчака докато се почувстваш готова.
    Ако беше с нея за едното е*бане мислиш ли,че щяха да ходят 9 месеца? Според мен го зарежи ти,няма право така да ти говори.

Мега фен Аватара на krem4et0
    Град
    Свищов
    Писнало му е на човека. Правил ли е той преди това секс? Не, че ако е правил, тов оправдава думите му, но е разбираемо да иска и да му липсва. Не прави секс като не искаш. Той ако иска да е с тебе ще е и без секс. С моя приятел правихме за първи път секс след 18 месеца връзка. Но той каза, че и 5 години да не сме правили секс никога нямало да спомене нещо, да ме натисне или насили по въпроса. За 18 месеца сме си говорили много за това. Просто и аз и той искахме нещо по-различно-опознаване може би. така се е случило. Малко съжалявам, но той не. Казва, че така сме се познавали много, сигурни сме били 1 в друг и не сме се притеснявали за нищо.

Мега фен Аватара на sasha_90
    Този те иска само за секса.Не те обича.Зарежи го.

Град
    Свищов
    Цитирай Първоначално написано от sasha_90
    Те са 9 месеца заедно. Едва ли е заради секса. Ако беше така подобен разговор би имало на 2-рата седмица най-много. Просто му е писнало и се налага да си поговорят.

Мега фен Аватара на sasha_90
    Цитирай Първоначално написано от krem4et0
    Цитирай Първоначално написано от sasha_90
    Те са 9 месеца заедно. Едва ли е заради секса. Ако беше така подобен разговор би имало на 2-рата седмица най-много. Просто му е писнало и се налага да си поговорят.
    Да но ако я обича ще чака и няма да я притиска.

Град
    Свищов
    Не е точно така. В 1 момент чакаш и се стараеш да не притискаш, но всяко търпение си има граници. И не говоря само за секс. Не е хубаво, че й е говорил така. Можело е да подходи по друг начин. това обаче на значи, че не я обича. А просто значи, че е твърде недорасъл да предразположи една жена. за това прави това, което правят слабите хора-заплашва.

Град
    Ямбол, България
    една връзка без секс неможе да съществува

Чуйте звуците на филмирващата мелодия! Откажете се от ебавките които мислите да направите с други като мен! Почувствайте агресията която се излива върху вас!

Супер фен
    Град
    HeLL ..
    Цитирай Първоначално написано от Dez
    една връзка без секс неможе да съществува
    то и човек без мозък няма ..ама на има толкос тъпи хора че се чудя как съществуват ..така че се тая ...
    ами на начи аз в такава ситуация ...бих го зарязала защото мразя някой да ми казва какво да правя тва ми е толкова противно че незнам .... просто ще си доийде момента : ).....

Don`t tell me what to do and who the fuck are you?!..Don`t tell me how to live or what the fuck to wear..I`ve got my own idea ....And I don`t give a care....

Аз мисля, че щом 9 месеца я е чакал, все има нещо. Все пак хората имат нужда от секс, не много мъже могат да изкарат 9 месеца само на ръчна. Представете си следната ситуация: момиче ходи с момче 3-4 месеца и той не й е казвал, че я обича, а тя все му го повтаря и го пита "обичаш ли ме", "Кажи, че ме обичаш!". Бас хващам, че повечето, които се изказаха до сега, ще кажат "Право е момичето, това са 4 месеца все пак, време е да й го каже!" Това не е ли притискане?
    Интресно ми е някое момче да каже какво мисли за ситуацията на авторкта на темата, как би постъпил в такъв случай.

Поговори с него.. Кажи му това,което си написала тук,че искаш да го направиш с него,но все още не си готова.Обясни му и, че това е мн сериозна и важна стъпка за теб и че ще остане в съзнанието ти за цял живот(първия не се забравя нали знаеш..).
    Ако момчето е пич,ще те разбере и няма да ти се налага,ако ли не,тои просто не е за тебе.Не му се води по акъла и не се оставяи да те подвежда,защото представи си те отвори и след 1-2 дни ти каже "Беше ми приятно!!".Знаеш ли колко ще те заболи??Ще се чувстваш като парцал..използван и изхвърлен..Един съвет- не лягаи с него само и само да го задържиш до себе си,това ще е голяма грешка.
    Решението си е твое- направи си го така,че на теб да ти е добре и да не се ядосваш после! Умната
    Аз знам не съм идеална..инат съм,устата,реална..наивна,п

ццццц.....заеби го тоз!как може да ти говори така!щом толкоз му се клати да отиди на магистралата нали за туй има какички там!

KrIsItyyyy
    Guest
    благодаря на всички,но вече няма смисал,аз му казах всичко което написах тук,но той не ме разбра и ме остави,каза че не иска такава връзка.сега ще се опитам да го забравя,само че не знам как ще стане това.

Guest

Re: Да спя ли с него, за да не ме остави?

ako go napravish samo i samo toi da ne te ostavi zna4i 6te napravish golqma greshka...ne trqbva da go pravish za6totot nqkoi drug iska..ti samata trqbva da go poiska6 za da go napravi6...moqt savet e da go zarejesh ili pone da pogovorish s nego mn seriozno no taka 4e da razbere 43e vs moment moje da te izgubi...mn e lesno sega da ti napishem da skasash s nego no ti edva li iskash da 4uesh to4no tova...no spored men tova e nai pravilnotoo re6enie,no vse pak ti si precenqsh,ti znaesh kakvi sa vi 4uvstvata edin kam drug i t.n....no nai malkoto koeto mojesh da napravish e da pogovorish s nego mn seriozno...Uspeh

Мега фен Аватара на malka_sladuranka
    Град
    София
    Поговорете за това...

Иначе напълно подкрепям мнението на кремчето...

Град
    Асеновград, България
    Недей, да го правиш, само защото той иска.Ако те обича наистина, би трябвало да те разбере и да не те притиска. Не е постъпил, никак добре, като е поставил подобен ултиматум. Направи го, само ако си готова и го искаш!
    Няма път към щастието, щастието е пътят.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си