.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 40 от общо 40
    Ot4aqnata...
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от GregoryHouse
    Ох миличката ми тя...колко си заблудена и заслепена...на него си му през хуя ше му врътнеш ена свирка и ше ти се накефи после като му се прайш на интересна ше каже на гаджето ти и ше те остави и кфо се оказа ?! Ти ше останеш с празни ръце и ще страдаш....
    гаджето ми няма да ме зареже никога.По скоро би си орерязал вените.Знам,че ще го нараня,но по-добре от това Иван да ме отдалечава с всеки изминал ден по-далеч от него

Цитирай Първоначално написано от Ot4aqnata...
    Ох миличката ми тя...колко си заблудена и заслепена...на него си му през хуя ше му врътнеш ена свирка и ше ти се накефи после като му се прайш на интересна ше каже на гаджето ти и ше те остави и кфо се оказа ?! Ти ше останеш с празни ръце и ще страдаш....
    гаджето ми няма да ме зареже никога.По скоро би си орерязал вените.Знам,че ще го нараня,но по-добре от това Иван да ме отдалечава с всеки изминал ден по-далеч от него
    Е не предавам се писна ми да пиша в тая тема имаш супер твърда глава в която нищо не влиза.Чудя се за кфо си пуснала темата като не приемаш съвет и критика ?!Ама държа на мението си че накрая ти ще си прецаканата...и кат си сигурна я иди и му кажи "Абе преди време имах ено гадже и той ме заряза...ся на ена сватба се мляскахме и ся мисля да се изчукам с него и после да не му обръщам внимание за да страда като мен.Кфо ще кажеш?"

Lupus in fabula

http://forum.abv.bg/abv/lat2cyr.php - Онлайн кирилизатор!

Град
    Търново.... Велико Търново

тва е отвращаващо ..... ако го направш ти желая сегашния ти приятел да ти причини същото което ти на него

Guest
    не обичаш никой от двамата курва си ти

Цитирай Първоначално написано от kael

тва е отвращаващо ..... ако го направш ти желая сегашния ти приятел да ти причини същото което ти на него
    А дано !

Lupus in fabula

Мега фен Аватара на koalka
    Казваш, че обичаш и двамата, но приятелят си обичаш до вчера...как става това?

Град
    Търново.... Велико Търново
    Цитирай Първоначално написано от koalka
    приятеля вече го обича до краста си от там надолу другия

Kolkoto i da te obi4a sega6niqt ti priqtel toi 6te razbere rano ili kasno za iznevqratata ti i togava 6te te zareje to4no za6toto te obi4a i ti 6te go narani6 mn ako ne te obi4a nqma da te ostavi 6toto togava nqma da mu puka kakvo pravi6!Dosega izneverqvala li si mu drug pyt zada znai6 kakva 6te e reakciqta mu i kakvi 6te sa posledstviqta! Zamisli se dobre za6toto kogato kolata se obarne pati6ta mnn .....

Lupus in fabula

Re: Объркана съм.Обичам ги и двамата.

Здравейте...знам,че ще ме наречете курва и нещастница,но трябва да го кажа...
    Имам си гадже от 6 месеца,обичаме се...до...вчера...
    Но първо да върна времето малко по назад...4 години бях влюбена в едно момче,Иван...с него сме ходили 1 година,после толкова врем се мъчих да го забравя...сега всичко почна отначало
    Та...тръгнах със сегашното ми гадже и уж го забравих...
    Вчера се видях с бившия на една сватба,беше...прекалено спомени нахлуха в мен.Хората все ни знаят като гаджета,даже преди всички казваха,че ще се оженим.На сватбата вечерта се целувахме...после ми каза,че ме обичал много и се е побъркал от както не ме е виждал.Аз знам,че ме обича,но винаги като тръгнем се караме за нещо и късаме...толкова време съм изгубила с него,че не ми се иска вече...

Не съм спала с него,със сегашното ми гадже правим секс.
    Иван обаче...знам,че сега ще иска да го направим и лошото е ,че аз го искам... .Утре ще се видим,може и да го направим,толкова съм объркана...
    Обичам ги и двамата,ако щете ми вярвайте

т.7 от Правилника!

Модерирано от sh3_1s_7h3_0n3
    Всъщност не обичаш нито един от двамата, иначе нямаше да напишеш тази посредствена тема. Това ти дава възмножност да си направиш един хубав сандвич с двамата пича и да приемеш факта, че си поредната курва.
    Know the smallest things and the biggest things, the shallowest things and the deepest things. These things cannot be explained in detail. When you attain the Way of strategy there will not be one thing you cannot see.

=D> \/ \/ =D>
    Laneca zlaten, glavata teneke!!! :P

xa
    Guest
    Ти си просто една тъпа курва ... после само мъжете искат секс ха-ха-ха

Не причинявай това на сегашния си приятел, той просто не го заслужава.... помисли и за него, а не само за себе си.....
    не знаеш колко боли, момичето което обичаш и си мислиш че и то те обича
    да ти изневери с някой друг .... самата мисъл че го предаваш (сегащния) изневреяваш му за едното нищо ( защото и самата ти не знаеш какво искаш) просто е ЛУДОСТ
    ПОМИСЛИ МНОГО ДОБРЕ..... и забрави предишния
    П.П. Аз тоя филм съм го гледал (бях сегашния, вече бивш)
    все още я обичам, но просто не мога да забравя и простя (не секса ), самото предателство ...

Мега фен Аватара на babity
    Цитирай Първоначално написано от N0Rull5
    Цитирай Първоначално написано от xa
    Ти си просто една тъпа курва ... после само мъжете искат секс ха-ха-ха
    В повечето случай е обратното и женките се чудат кой да изнасилят.
    Тва си е много вярно!!!

ха
    Guest

ха

Просто се чудя как може да има такива жени ... тъжна работа

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си