.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 33
    АндЖиИ
    Guest

Прави ми се секс

Эдравейте.Имам един проблем,който на някой сигурно ще им се стори тъп и ще иэръсят някоя простотия,но все пак ще си кажа.Много ми се прави секс,ама много.направо полудявам.А в момента нямам гадже Има няколко момчета ,с които мисля,че може да правим просто сдекс,но е адски курвенско Пък и е тъпо да кажа на някое момче,че искам да правим секс,нали?Охх не энам какво да правя и направо полудявам

т.1 от Правилника!

Модерирано от sh3_1s_7h3_0n3

Re: Прави ми се секс

Цитирай Първоначално написано от АндЖиИ
    Эдравейте.Имам един проблем,който на някой сигурно ще им се стори тъп и ще иэръсят някоя простотия,но все пак ще си кажа.Много ми се прави секс,ама много.направо полудявам.А в момента нямам гадже Има няколко момчета ,с които мисля,че може да правим просто сдекс,но е адски курвенско Пък и е тъпо да кажа на някое момче,че искам да правим секс,нали?Охх не энам какво да правя и направо полудявам
    Ъъъъ тва кфо общо има с раздела ?! И не е курвенско ак е САМО с едно момче. Кфо аз ся кат си няям гадже и кфо да седя пред компа и с извинение да галя питона ли ?! НЕ ! имам си една приятелка с която най редовно си правим така наречения "приятелски секс"...за мен е нормално...нагон,хормони...с мо че го правя САМО с едно момиче а не с 5-6 до 10 различни...лощо нема...стига да ти стиска да си искаш и да знаеш от кого да го искаш ( не от някой дет ше го разнася на всички кат хвалба)...

Lupus in fabula

http://forum.abv.bg/abv/lat2cyr.php - Онлайн кирилизатор!

АндЖиИ
    Guest
    Естесвено.не бих го правила с няколко момчета едновременно...ужасно е.Но сега нямам приятел ,а много ми се прави секс,както каэах направо полудявам.Малко се притеснявам да пойскам секс от някой приятел,въпреки че имам от кой.Но не энам как ще реагира ,все пак не мога да съм сигурна...а и нэ как точно да подходя,эащото до сега не ми се е налагало да си искам ...иэвенявам се эа глупавата тема

Колко си голяма? Ако си на 12-13 и си девствена, по-добре не прави глупости. На тазо възраст хормоните направо те побъркват. Ако е чак толкова трагична ситуацията, пробвай със самозадоволяване, а когато си намериш подходящ човек, ще правиш "истински" секс

т.1 от Правилника!

Да курвенско е . Аз си обичам един киботчо ама той и така не ми обърна внимание и ся съм с друг

Мега фен Аватара на Blab
    ох...и мен ме тръшват от време на време хормоните....Митко е навит...., ама на мен само секс не ми стига...няма как да ти помогна......направи, каквото решиш.......

Аз винаги съм на разположение на нимфоманка в беда
    Сериозно

п.п.

Ако некой модератор или админ ми изтрие пак мнението краката му да се надуят като дънери!
    Груб и нетактичен, невъзпитан и циничен, арогантен и саркастичен, нагъл и егоистичен, гаден и нарцистичен, това съм аз. Нещо против?

АнджИи
    Guest
    Все пак мерси на тея дет дадоха мнение.

Цитирай Първоначално написано от АнджИи
    Все пак мерси на тея дет дадоха мнение.
    мастурбирай

Голям фен Аватара на petet
    Град
    Къде ли не

Цитирай Първоначално написано от {{Tonity_G1rL}}

т.1 от Правилника!

Да курвенско е . Аз си обичам един киботчо ама той и така не ми обърна внимание и ся съм с друг
    Странно е че не ти е обърнал внимание

Фен
    Град
    София

т.1 от Правилника!

Тц-тц.. траа те вида как изглеждаш. Може би АЗ мога да помогна

Малкооо спаммм :

ако чак толкова мн ти се прави аз съм на среща

Естесвено.не бих го правила с няколко момчета едновременно...ужасно е.Но сега нямам приятел ,а много ми се прави секс,както каэах направо полудявам.Малко се притеснявам да пойскам секс от някой приятел,въпреки че имам от кой.Но не энам как ще реагира ,все пак не мога да съм сигурна...а и нэ как точно да подходя,эащото до сега не ми се е налагало да си искам ...иэвенявам се эа глупавата тема
    Не наведнъж бе .О боже кфи мисли ви минават през мръсното подсъзнание...имах предвид поотделно...

Lupus in fabula

http://forum.abv.bg/abv/lat2cyr.php - Онлайн кирилизатор!

Попр за момичетата е по- трудно като че ли да правят само секс с някой без да намесват чувства. Преди време имах такива отношения тип " приятелски секс" с бивше гадже. Всичко се беше ок до някое време, но той реши да се забива с някаква мадама, мен ми стана гадно и не исках да го виждам. И на него му стана гадно, че на мен ми е гадно и нещата се прецакаха и за мен и за него. Така че преди да правиш нещо трябва да си сигурна дали наистина ще можеш да имаш такава връзка. Това не е за всеки.

Guest

idvai

dai pic...
    ako ne pak sam na sre6ta na moi risk =] =] =]

АндЖиИ
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от GregoryHouse
    Не наведнъж бе .О боже кфи мисли ви минават през мръсното подсъзнание...имах предвид поотделно...
    Раэбрах те.Просто не съм се иэраэила добре.

т.1 от Правилника!

q mi pi6i na li4en puk 6e izmislime ne6to

Мега фен Аватара на shadow4e
    Град
    София
    Напълно нормално е. Щом имаш и хора, с които би го направила и би споделила това усещане. А как да кажеш, ами оставате по-насаме и му казваш, че адски много ти се прави секс и го поглеждаш мило в очите и чакаш да видиш как ще реагира. Но се изяснете, че ще искаш поне няколко пъти, че да нес окаже другата седмица да си търсиш друг :P
    За мен това не е курвенско, стига както ти казаха да е с един-двама, а не все да ги сменяш А като гледам и ти не си от този тип.

Guest
    sry za 6lokovilicata.
    moqt suvet e spodeli s 4ovek koito znae6 4e nqma da kaje na nikoi ili puk si trai. no dobre 6te e da kajej vuzrast

ам виж доста мъжаги са готови да решат проблема ти!

Град
    #mainatown
    и аз съм имала същия проблем
    Обичам само един човек и това съм аз.

Супер фен Аватара на Anf3tamin4o
    Град
    От =МърЗеЛаНдИя=
    Ми намери си гадже не е много трудно,но ако си срамежлива може да ти бъде трудно.И с него опитай.Лично съм против Курвенските номера
    Много ме мързеше и все още ме мързи и едва-едва написах това отгоре.
    My Face

Напиваш се, натискаш се с някой и ще се стигне и дотам.
    Ама гледай да не се напиеш твърде много, че не можеш да се възбудиш и боли.

Цитирай Първоначално написано от SeXy_KoTe_F
    Напиваш се, натискаш се с някой и ще се стигне и дотам.
    Ама гледай да не се напиеш твърде много, че не можеш да се възбудиш и боли.

и се пак поне да можеш да си избереш някой по-як ПиЧоК
    MaLiNa - ThE DaRk AnGeL fRom HeLl

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си