.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 17 от общо 17
    Как да постъпя
    Guest

Любовна мъка :(

Еми една приятелка ме запозна с едно момиче след около едномесечен чат най накрая се запознахме тоест я е от мойто училище та сега като почна даскало и се видяхме тя ме е виждала и преди де аз нея не и днес като я видях се стаписах много здраво голяма сладуранка е влюбих се от пръв поглед както се казва проблема е че има гадже което е в софия и се виждат много рядко тя много тагува за него днес цял ден бяхме заедно и с момичето което ни запозна бяхме в тях и тя постояно слушаше някакви здухарски песни и само мечтаеше за нещо.... някфи песни дет някфи влюбени ги разделят някфи си километри аве нещо като техния случай ... сдухах се и аз че нямам шанс със нея а толкова много го искам и се пропих ..... даже днес вечерта ми казаха че тя е казала че я кефя ама нямало да излезе нищо между нас ;(
    Какво ще ме посъветвате? случвало ли ви се е такова нещо и какво сте направили

Мега фен Аватара на babity
    Кога успя да се пропиеш щом я познаваш от днес?!

Град
    Търново.... Велико Търново
    Цитирай Първоначално написано от babity
    Кога успя да се пропиеш щом я познаваш от днес?!
    много го мразя тоя палешки акъл - хубавка на външен вид - значи става - значи сам влюбен в нея - ко има като багаж горе - кой му пука ... ( същото става и с момичетата ) после оле ко да правя - ми флиртувай с нея .... толкова ли е сложно покажи и че те кефи ЕЛЕМЕНТАРНО Е

Автора
    Guest
    абе неспоменах ли че си чатя с нея от месец месец и нещо секи ден по няколко часа ? багажа горе си е добре характера и ми допада държанието и също външния вид също незнам какво да правя нямам смелост да и го кажа или поне не още страх ме е да чуя отговора..... а днес ми беше супер гадно защото незнаех какво да правя..как да постъпя.... явно си го обича много все беше замислена изолираше се от другите така де не е трудно да се сетиш че мисли за него и почнах да пия гадните и песни още повече ме натъжиха

Град
    Цитирай Първоначално написано от Автора
    абе неспоменах ли че си чатя с нея от месец месец и нещо секи ден по няколко часа ? багажа горе си е добре характера и ми допада държанието и също външния вид също незнам какво да правя нямам смелост да и го кажа или поне не още страх ме е да чуя отговора..... а днес ми беше супер гадно защото незнаех какво да правя..как да постъпя.... явно си го обича много все беше замислена изолираше се от другите така де не е трудно да се сетиш че мисли за него и почнах да пия гадните и песни още повече ме натъжиха
    забрави я

мойто момче cлушай HIM :}

Значи си пропил заради момиче, което познаваш от нет-а?!

Град
    ето ти млако HIM http://www.youtube.com/watch?v=BgBEozayo0k

Guest
    babity да така е и ? стига с тоя хим слушам по тежко от хим ....

Град
    Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    ми окей

Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    Тва е отчаяно...

Град
    nqkade tam
    music relax http://www.youtube.com/watch?v=f1XXtY-mmqA
    --->otiva6 smelo i i kazva6 taka i taka haresvam ta (NE kazvai obi4am ta togaz gori6 kat fakla) i ve4e si4ko zavisi ot neq
    Pone kat ta otreje 6e znae6 4e si opital
    Неподходящ размер на снимка в подпис!

Мега фен Аватара на koalka
    Не мисля, че има смисъл да се занимаваш с нея.Тя обича друг, пък и има други момичета.Малко преувеличаваш с това, че си се пропил.Не се познавате от много отдавна.

Бил се пропил омг. Имаш ли представа какво е това ?! Това е в продължение на ГОДИНИ да пиеш като смок. А по темата забрави я има и други бе.

Lupus in fabula

http://forum.abv.bg/abv/lat2cyr.php - Онлайн кирилизатор!

Po - dobre ne se butai mejdu 6amarite...ako momi4eto te haresva po "tozi na4in" 6te si proli4i, no 6tom si obi4a priqtelq, ne gi rzdelqi
    Ima i drugi ribki v moreto
    no edin den ....do6li zombqsali kostenurki i opasli gradinata .....

Re: Любовна мъка :(

Цитирай Първоначално написано от Как да постъпя
    Еми една приятелка ме запозна с едно момиче след около едномесечен чат най накрая се запознахме тоест я е от мойто училище та сега като почна даскало и се видяхме тя ме е виждала и преди де аз нея не и днес като я видях се стаписах много здраво голяма сладуранка е влюбих се от пръв поглед както се казва проблема е че има гадже което е в софия и се виждат много рядко тя много тагува за него днес цял ден бяхме заедно и с момичето което ни запозна бяхме в тях и тя постояно слушаше някакви здухарски песни и само мечтаеше за нещо.... някфи песни дет някфи влюбени ги разделят някфи си километри аве нещо като техния случай ... сдухах се и аз че нямам шанс със нея а толкова много го искам и се пропих ..... даже днес вечерта ми казаха че тя е казала че я кефя ама нямало да излезе нищо между нас ;(
    Какво ще ме посъветвате? случвало ли ви се е такова нещо и какво сте направили

Аз пък мисля,че си Препил...
    Що се отнася до момичето тя си го е казала сама
    даже днес вечерта ми казаха че тя е казала че я кефя ама нямало да излезе нищо между нас ;(
    Освен да оставиш нещата така друго невиждам какво можеш да направиш...Остави всичко да се подреди от само себе си,а пък знаеш ли може и да ви се наредят нещата с мацката
    Айде успех и не се спичай чак толкова \/
    A qui

Супер фен Аватара на gabi_94
    priznai i 4uvstvata si i imai nadejda. kolkoto i da e vlubena v gadjeto si toi e tvarde dale4e a razstoqnieto e pre4ka. moje bi izpitva ne6to i kam teb. opitai i dai i vreme da se osaznae. posle pogovorete i moje bi shte potragne! USPEH!!!

Град
    в нас

Re: Любовна мъка :(

Цитирай Първоначално написано от Как да постъпя
    има гадже което е в софия и се виждат много рядко
    67om ima gadje po-dobre ni67o ne pravi.ako se razdelqt-dobre ama ne gi razdelqi ti(moje i tebe da te razdelqt s nqkoq) ZAMISLI SE

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си