- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- Чупилили сте си нещо?
Нищо.
Когато завали дъжд от обиди, използвай усмивката си за чадър!
Тая зима си счупих рамото на ледената пързалка в Бургас.Първо качване --->първо падане ---> първо счупванеПосле 3 седмици със шина пфф
Амм такаа . . . Чупила съм си ляв крак , пукала съм си лявата ръка и главата . .![]()
![]()
![]()
Nowadays people know the price of everything and tha value of nothing . . .
Първоначално написано от mOBSCENE
Всеки миг е още един шанс... да се усмихнеш
Ръката преди 4 години..операция 1 месец с гипс игли..тая година си пукнах пръста и замалко пак с операция ама се разминах..
And you were strong,and I was not..
My illusion,my mistake..I was careless,I forgot..
I did
And now when all is done..There is nothing to say..
http://www.album.bg/mallsy_/
Слава Богу нищо все още.![]()
"Аз съм това,което оцелее от мене."
1 път ръка 1 път пръст имах пирони и лежах в пирогоф и 1 път крак това определено беше най-мъчително
ръката на две места(китката и лаката)
ми аз като бях 6клас и се сабирахме и ходихме да играем гоненка на бензиностанците на омв и там има едни гадни парзалки и аз да барзам кжо напраих и си счупих праста и гледам само как виси и си го класта някаф такаф и се кеф как се класти жиси само на кожата![]()
![]()
![]()
деско
+1Първоначално написано от your_secret
![]()
Иначе в детската градина един пирон ми се беше забил в устната..![]()
Ми тая година като станах от сън и котката ми беше съборила и довлекла пудрата ми до леглото, а тя е една кръгла и като стъпих на нея....... Лявата ми ръка се подпря нормално , обаче дясната се изкриви на другата страна, отървах се само с голямо натъртване на дясната, 10 дена в гипсова шина без писане и 1 пропуснат ден в даскало (е тва значи да се пребиеш в собствената ти стая). После като ми махаха гипса и аз тъпата веднага решавам да си разтръскам ръката, ама със все сила и......
Друг е въпроса, че още на първия ден си махнах бината, прописах си и вс си беше както преди.
![]()
Дясна ръка в китката,и ляв крак 1 път на футболен мач изритаха ме счупиха ми 3 кости и разбрах чак вечерта...интересно беше че доиграх мача![]()
Пръстче![]()
![]()
![]()
Щастието е единственото нещо, което човек може да раздава без да притежава.
Пукнати среден пръст и безименен. А пък за тоя пукнатия среден пръст колко ме бъзикаха![]()
![]()
![]()
Ако не можеш да намериш истината в себе си,къде другаде очакваш да я намериш!!! Доген
Знаещия истината никога не се насилва да бъде убедителен, той е убедителен, защото знае истината!!
Не.Паднах веднъж по едни стълби и се търкалях надолу най малко 30 секунди пък нищо ми няма.Падах от 2-рия етаж и пак нищо ми няма.IRON MAN
ръкав 1 ви клас играхме футбол и беше студено,топката беше мека и ма начубаниха и айде
![]()
Горд Варненец!
Ръце, глава (няколко пъти)...иначе съм имал и по-сериозни травми операции + 2год. никаква активна дейност= провал xD
това е формулата на успеха.
Като си счупих едната ръка ме гипсираха 4 дни след това.
При една от операциите доктора беше пиян.
При втората беше перничанин.![]()
"Хвана ли те упойката
-Не.
-А добре, *започва да реже със скалпел*
-СПРИ СЕ БЕ ОЛИГОФРЕН!"
![]()
сега звучи смешно...![]()
много се разприказвах![]()
чупила съм само пръсти![]()
иначе на тренировки като правим нещо ново редовно разтягам сухожилия,сеЦвам се //, нещо преебавам ставите..
![]()
но все пак успявам да стигна до съзтезанията цяла![]()
![]()
Kaname senpai <3
Kpop & Kdrama![Jrock,J-pop,Cpop,Mandopop,Cantopop] <3
Първоначално написано от FapFapINC
Ръка![]()
ми да 2 пъти дясната ръка
1. път паднах от една пързалка (една мърла нарочно ме бутна)
2.път паднах от колата (исках само да затворя вратата ,но се спънах и паднах върху един камък)![]()