.
Отговор в тема
Страница 12 от 12 ПървиПърви ... 289101112
Резултати от 276 до 280 от общо 280
    Повече от фен Аватара на plamka
    Двете ръце едновременно в детската градина.

веднъж ръката иии 2 пъти единия крак

Мега фен Аватара на teenems
    чукам на дърво ,не съм .
    JUDGE ME
    & i'll prove you wrong.

Пукане на глава брои ли се.Ако да поне няколко пъти вече не помня под косата съм като затворник целия в безлези.Пребивал съм се много но не съм чупил нищо
    1.Един път щях да си счупа кръста,като по-малак паднах от 3 метра дувар на село върху бетотен ръб на кръста си.Три дена лазих и на 4-тия ходех нормално.Имам само белег.
    2.Пребивал с колело от една могилка с 60 км в час по надолнище и за да не блъсна тоя пред мене бих задна спирачка поднесе и цялата лява час на тяло бях леж ужулен сега само един белег от лявата страна на кръста
    3.на 3 години май пукнах си главата точно между очите бягах стъпих в едно камионче и си забих главата в ръба на секцията.Сега един белег вертикален вече малко над учите и обаче като кръст стои.
    4.Главата съм пукал 6-7 пъти може и повече последно преди 1 година са изпрасках в терасата като се навеждах да зема една отверка и пцувам и си ходя и по едно време се навеждам и в ръката ми почва да капе кръв ама много и викам егати кефа.
    5.И доктора каза че съм счупил костица на стъпалото на единия крак и ми даде аспирин и след 3 дена ми мина,а преди това 2 седмици куцах
    6.Глезен 2-3 пъти съм изкълчвал много лошо и котрето на на крака също,защото ритнах ръгби топка по джапанки
    Като цяло това помня,надявам се да е било интересно четиво за вас,ама за мен си беше екстремно преживяване.
    А и всичко това сега съм на 16,смятайте

Главата ^^ Точно на челото,и имам белег xD
    I will sacriface
    I will sacriface
    All i have in life
    to clear my conscience

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си