- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- Чупилили сте си нещо?
Да,в 1ви клас кракът
В 4ти ръката
В 5ти главата
А сега пак съм със счупена ръка :P
Never let the fear of
striking out keep you
from the plating the game!
Двата ми средни пръста .
Първоначално написано от be_true
Не и да чукна на дърво да не ми се случва.Но в 3 или 4 клас си бях разстегнала сухожилието на 1-ния крак и сега когато е студено ме боли крака.
Не, не съм, но за сметка на това съм имала бая синки и съм се пребивала зверски..![]()
Internet,Football,Friendship,Travel,Cinema,Animals ,Movies,Music,Horror movies,Love
чупила съм си ръката, след това си бях изкълчила крака и последно си пукнах пак ръката![]()
Hold, hold me for a while ... I know this won't last forever ... So hold, hold me tonight
before the morning takes you away ...
Не слава Богу,но съм си разтягала сухожилие мноог тежко![]()
Не говори винаги каквото знаеш, но знай какво говориш!
2 х ръка
1 х крак
1 х глезен
1 х глава
That's all![]()
Първоначално написано от the_black_angel
...Смъртта е бягство от проблемите... а не тяхното решение...
не (да чукна на дървената си глава)![]()
be careful what you wish for 'cause you just might get it
ръка - 2 броя (абе не помня и двата пъти ли беше дясната...ама лявата не ме боли н астудено, май че беше само дясната) и глезен и....ъъъ..сякви натъртвания, веднъж за малко да си счупя опашната кост (и аз нз как го направих тоя номер) ии...това е.
emi nosa![]()
:]
неее нищо не съм си чупилапуквала съм си тиквата.. маи 3 пъти... отзад на устната и на веждата ама не е същото ..
![]()
чупил със си главата левия крак китката на лявата ръка 2-те ръце и кутрето на дясната ръкане ми се разправя кое как се случи защото има да пиша доста
![]()
![]()
Pukala sam si glavata.
Само глезена съм си изкълчвала.
Next Time I`ll be True...
Не съм си чупила нищо да чукна на дърво, но като съм била на годинка съм паднала по лице от една пързалка и носа ми бая е пострадал и цялото ми лице също, но добре че не се е изкривил или нещо такова.
Мии в пети клас паднах по едни стълби и си строших 2-те ръце и си премазах китката,Помня го защото ме наместваха без обезболяващи защото ми беше спряло почти кръвообращението.После катастрофирах с наще и си счупих крака на 4 места и 6 операции и около година на легло.
След това 4 години почивка и в 9-ти клас се блъснах с мотор в дърво от което последва:2 счупени ръце, счупена ключица,4 премазани ребра, спукана скула и измъкнато рамо пляс изкълчен крак.От тогава минаха 8 години и сега наскоро паднах в планината с колело и си счупих левият крак и сега си кеся с гипс.Божке добрече съм програмис че щях да остана без работа![]()
Та това е карък и полвина но които не внимава виждате какво може да се случи.Такаче дяца внимаваите![]()
слава богу не, и се надявам да не си чупя нищоПървоначално написано от petet
![]()
Животът е адът описан в Библията!
Ами аз ръка съм си чупила като мноооооооооого малка ама сега ни6ту ми няма .
Слава Богу,досега нищо не съм си чупила...и дано не си чупя.....изобщо не издържам на физическа болка...![]()
еми не не съм си 4упила ни6то да 4укам на дърво но пък за сметка на това ден преди 15ти септември (тогава стажах 1жи клас) едно моми4е което 6те6е да е от моя клас метна един камък (сигурно бе6е колкото главата ми) вурху една пързалка тои отско4е и пражо ж лажата ми
удари ме на милиметри от слепоо4ието
имала съм голям късмет не мислите ли
![]()
Ами веднъж в 3ти клас си счупих дясната ръка и след половин година лявата...