.
Отговор в тема
Страница 2 от 12 ПървиПърви 123456 ... ПоследнаПърви
Резултати от 26 до 50 от общо 280
    Да,в 1ви клас кракът
    В 4ти ръката
    В 5ти главата
    А сега пак съм със счупена ръка :P
    Never let the fear of
    striking out keep you
    from the plating the game!

Град
    софия , младостъ
    Двата ми средни пръста .

Цитирай Първоначално написано от be_true
    Не...да чукам на дърво...

Мега фен Аватара на sasha_90
    Не и да чукна на дърво да не ми се случва.Но в 3 или 4 клас си бях разстегнала сухожилието на 1-ния крак и сега когато е студено ме боли крака.

Мега фен Аватара на miloto_girl_4e
    Град
    нА плАнеТаТа зеМя
    Не, не съм, но за сметка на това съм имала бая синки и съм се пребивала зверски..
    Internet,Football,Friendship,Travel,Cinema,Animals ,Movies,Music,Horror movies,Love

чупила съм си ръката, след това си бях изкълчила крака и последно си пукнах пак ръката

Hold, hold me for a while ... I know this won't last forever ... So hold, hold me tonight
    before the morning takes you away ...

Не слава Богу,но съм си разтягала сухожилие мноог тежко
    Не говори винаги каквото знаеш, но знай какво говориш!

Forslor
    Guest
    2 х ръка
    1 х крак
    1 х глезен
    1 х глава

That's all

Цитирай Първоначално написано от the_black_angel
    ...Смъртта е бягство от проблемите... а не тяхното решение...

Супер фен Аватара на psycho_girl
    Град
    остров, наречен Утопия
    не (да чукна на дървената си глава)
    be careful what you wish for 'cause you just might get it

Guest
    ръка - 2 броя (абе не помня и двата пъти ли беше дясната...ама лявата не ме боли н астудено, май че беше само дясната) и глезен и....ъъъ..сякви натъртвания, веднъж за малко да си счупя опашната кост (и аз нз как го направих тоя номер) ии...това е.

Цитирай Първоначално написано от miloto_girl-4e
    Не, не съм, но за сметка на това съм имала бая синки и съм се пребивала зверски..

Супер фен Аватара на gabi_94

i az!

неее нищо не съм си чупила пуквала съм си тиквата.. маи 3 пъти... отзад на устната и на веждата ама не е същото ..

чупил със си главата левия крак китката на лявата ръка 2-те ръце и кутрето на дясната ръка не ми се разправя кое как се случи защото има да пиша доста

Повече от фен
    Pukala sam si glavata.

Повече от фен Аватара на kameliqbaby
    Само глезена съм си изкълчвала.
    Next Time I`ll be True...

Град
    У нас Си (=
    Не съм си чупила нищо да чукна на дърво, но като съм била на годинка съм паднала по лице от една пързалка и носа ми бая е пострадал и цялото ми лице също, но добре че не се е изкривил или нещо такова.

Мии в пети клас паднах по едни стълби и си строших 2-те ръце и си премазах китката,Помня го защото ме наместваха без обезболяващи защото ми беше спряло почти кръвообращението.После катастрофирах с наще и си счупих крака на 4 места и 6 операции и около година на легло.
    След това 4 години почивка и в 9-ти клас се блъснах с мотор в дърво от което последва:2 счупени ръце, счупена ключица,4 премазани ребра, спукана скула и измъкнато рамо пляс изкълчен крак.От тогава минаха 8 години и сега наскоро паднах в планината с колело и си счупих левият крак и сега си кеся с гипс.Божке добрече съм програмис че щях да остана без работа
    Та това е карък и полвина но които не внимава виждате какво може да се случи.Такаче дяца внимаваите

Мега фен Аватара на MiMcHeToOo
    Град
    Там

Re: Чупилили сте си нещо?

Цитирай Първоначално написано от petet
    Чупилили сте си нещо?Сериозни натъртвания?
    ръка крак...

Аз ръка 2 клас.Заспах на кон после паднах и си натроших цялото рамо.
    7клас 3 седмици преди изпита.опитах се да фрасна единщото закачеше едно момиче ама не го нацелих правилно и бам във вратата - счупен палец.
    удрял съм си вратните прешлени . в един дъждовен ден всичко беше във вода и явно заради непочистена шахтабеше се напълнила с вода и нивото се беше изравнило на улицата.карах и бум в нея и настрани в бордюра.
    нз малко комични ситуаций но болезнини
    слава богу не, и се надявам да не си чупя нищо

Животът е адът описан в Библията!

Ами аз ръка съм си чупила като мноооооооооого малка ама сега ни6ту ми няма .

Слава Богу,досега нищо не съм си чупила...и дано не си чупя.....изобщо не издържам на физическа болка...

еми не не съм си 4упила ни6то да 4укам на дърво но пък за сметка на това ден преди 15ти септември (тогава стажах 1жи клас) едно моми4е което 6те6е да е от моя клас метна един камък (сигурно бе6е колкото главата ми ) вурху една пързалка тои отско4е и пражо ж лажата ми удари ме на милиметри от слепоо4ието имала съм голям късмет не мислите ли

Голям фен
    Град
    botevgrad
    Ами веднъж в 3ти клас си счупих дясната ръка и след половин година лявата...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си