- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- Чупилили сте си нещо?
Да.Дясната ръка..един път в китката и един път горе ми се извади ръката...гадна случка.И двата пъти с колело![]()
Досега не съм...да чукам на дърво![]()
Първоначално написано от veseliq kuci!!
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Неподходящ размер на снимка в подпис!
да. преди години(бях на 4-5) паднах от втория етаж на къщата на село по лице и ми се счупиха зъбите. сега имам само един белег на брадичката, но спомена винаги ще ми остане в главата...![]()
не ми се е случвало, да чукна на дърво, както казват суеверните![]()
НЕ НА СЕКСА В РАННА ВЪЗРАСТ!!!!!!!!
ИЗЖИВЕЙ ДЕТСТВОТО СИ ПО НОРМАЛЕН НАЧИН!
{ако смяташ, че не е нормално децата да правят секс, сложи това на профила си}
да пръст![]()
I`ll give you all that you need and more ... it can be yours!!!
и крак и ръка![]()
http://www.vbox7.com/play:6c61a679 БЪЛГАРИЯ НАД ВСИЧКО !!!!!!!!!!!!!!!
Мда..имам много такива подвизи![]()
Когато бях на 3 века[годинки] си скупих крака.Как ли?-ами падна ми една врата на крака и бумм. :P
Счупвала съм си ръката...как ли?-еми пак една врата със течението ми я затисна със все сила..деба...хах.
Когато бях в първи клас ме бутнаха по стълбите и си натъртих другия крак,не счупенияЕстествено беше на косъм от счупване.
Плюс всичко това бях на косъм два пъти да си скупя опашката.Един път с каскадата ми да скоча от 2-рия етаж,за да видя какво е да полетиш-детската ми мечтаА другия,като веднъж не олучих моята стара приятелка-пейката в парка
![]()
Да не броя още много каскади с колело,блъскало ме е колело(многуу съм заспала..ей)и кечовете ни с кака,от които имам 2-3 белега..и психически травми![]()
![]()
![]()
Walk go home boy...
ne ,da chukam na d1rvo
За мое щастие до сега не съм си чупила нищо. \/
Who doesn't long for someone to hold
Who knows how to love you without being told
Somebody tell me why I'm on my own
If there's a soulmate for everyone
Да,при раждането съм си счупила ключицата![]()
Не, никога не съм... =D>=D>
emii da krak to4no predi da zapo4na dasklo v p1rvi klas![]()
If someone waits for you,it doesn't mean that they have nothing to
do...it just means that nothing else is more important than you...)
Веднъж ми сцепиха главичката с една люлка, но нищо друго не съм чупила за щастие!
нищо не съм си чупил за ся....но и неискам много![]()
xauxyauxyv 4-ti klas si s4upih kraka , padnah ot edno d1rvo
v 5-ti klas si potro6ih nosa v 7-mi klas re6ih 4e trqbva da karam kolelo mn divo i padnah i si s4upih r1kata v na4aloto na osmi klas si s4upih pak nosa , v 8-mi klas mi padna cimenteno st1lb4e v1rhu glavata i imam 4 6eva, posle v 9-ti klas padnah ot 3 metra i si s4upih rebroto , i o6te imam 4upeni 4 pr1sta na r1kata , 10-te pr1sta na krakata . Vedn1j se sbihme s edna i tq me namu6ka s noj v kraka .. be az s1m partizan ot voinata![]()
м крак в 6ти клас, спуквала съм си главата 1 път и освен това имам безброини разтягания на разни сухожилия или навяхванияне знам как сам жива още
![]()
Аз съм човекът, когото тормозеше като малък
Аз съм човекът, който ти изглеждаше жалък
Аз съм човекът, който те отвращаваше
Аз съм човекът, на когото се подиграваше
Ти мислиш, че е готино да си свиреп,
Но и аз съм Човек - като теб.
az sum si 4upila rukata dokato bqh na trenirovka po gimnastika :P zna4i v sublekalnqta ima edni du6eci i otgore edna truba i ima edno premqtane koeto napravih i posle nemojah da se zadurja i bam na zemqtabe6e s4upena na dve mesta s razmestvane
i ostavaha 3 dena do suztezanieto i posle plakah 4e nqma da u4astvam
kuf cirk be6e
![]()
![]()
![]()
ЕдНи мЪъ мРазЯтТ .. вТорИ мЪъ нЕнАвИжДъЪт .. тРетИи нЕ мЪъ тЪрпЯяТ.. аЕ вСиЧкИтЕе КомПлЕкСирАнИи ЗлОобАрИ зНаЯт дЕ дА сИ Го HAврЪъТ !!!
като чета на мен ми се реве ,а ти се смеешПървоначално написано от sexy_sladuranka___
застпори се на едно място,че до 100г кво ли ще си счупиш оше
![]()
![]()
![]()
Втори клас брадовчед (беше на 6 г) ме цапардоса с дъска за хляб (дървените) по главата щото само си играел![]()
Два пръста на десния крак точно на 14 септември. Бях втори клас и на първия учебен ден отидох с една обувка на единия крак а на другия чехлата на баща ми![]()
2 пъти кракатав 2 различни години ама на един и същи ден
![]()
we give it all.
тиквата си чукнах когато бях на 2 годинкисега имам една вдлъбнатинка отгоре която само аз знам къде си ми е. А наскоро крака си навехнах мноооооого жестоко и бях с гипс...и всички бяха сигурни че е счупен - всички лекари дето го видяха , защото крака ми беше станал като буквата S - от глезена нататък се беше изместило толкова встрани че направо едва не припаднах като го видях
![]()
За мое щастие до сега не съм си чупила нищо.