- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- Чупилили сте си нещо?
1.Главата(в детската градина съм паднала на стълбите-трябвало е да ме зашият,ама вместо това са ме "залепили" и още си имам белег )![]()
2.Левият крак(лятото преди 1 клас братовчедка ми ме возела на колелото си,гумата се спукала,кракът ми се заклещил в спиците и ...абе и от това имам белези)
3.Лявата ръка(В 7 клас-бях вратар на хандбал и едно момче искаше да си покаже силите...)
Надявам се да са само тези!![]()
You haven't met yourself yet.But the advantage to meeting others in the meantime is that one of them may present you to yourself.
"Нене съм."
![]()
+1Първоначално написано от Blab
Крака в 1-ви клас...и стоях 1 месец гипсиран![]()
Не![]()
[[.. Дa бъdэш чasт oт maлkoтo э прiвiлэгiя na униkaтiтэ ..]]
Слава на бога не![]()
![]()
Make-up is essential .. Fashion is my life .. Music is my therapy .. Friends are precious .. Time is uncontrolable .. Bitches and Hoes aren't worth my time .. Individuality is everything!!! ;]]
Да чукна на дърво нито съм си чупила нещо, нито съм си пукала.
Envoi moi ! ;]
Почти всичко по мен е трошено. Като съм била на 4 съм паднала и съм си строшила ръката. На 11 год. една врата ми счупи всичките пръсти, стана течение а ръцете ми бяха на касата.Когато бях на 12 катастрофирахме и бях със счупен крак, счупена ръка, яка на врата, счупена глава и 2 счупени ребра.. аа да и на 14 си отлепих кокалчето на глезена на крака. Ми.. общо взето това е. Не го пожелавам на никой!
![]()
Кракът си бях счупила,докато гонех братовчед ми.Бях си на село,а там нямаше лекар ... така и не го гипсираха.Само ми го наместиха.Сега е леко криво,ама не се забелязва,ако не знае човек.Гадното е,че беше на ходилото и все още от време на време си ме боли.
В 5 клас паднах по стълбите надоло и си счупих съединителната плочка на китката.Беше забавно.Добре,че не ме болеше.
Шили са ми главата,устната ...щяха и коляното,но ми се размина.
Миналата пролетна ваканция пък стъпах на криво и си бях изкълчила крака или нещо такова.
Общо взето ... голям карък съм и доста убита.![]()
![]()
![]()
...ми веднъж се наложи да скоча от 3-я етаж щото нямах ключ и само си изкълчих крака![]()
крак (скачах на легло) ръка (паднах от дърво) и пръст (играх топка над въже)
http://www.vbox7.com/play:6c61a679 БЪЛГАРИЯ НАД ВСИЧКО !!!!!!!!!!!!!!!
Ами да чупила съм си ръцете една на 5, а другата на 7 години
"Колкото повече, толкова повече..!"
йесПървоначално написано от Glamor0us
![]()
![]()
В седми клас си счупих ключицата на дясното рамо. Адски боли! Плюс, че тия идиоти от Пирогов ( посред нощ си я счупих хъхъ) не ми сложиха нищо ( гипс , ала бала ) и както и да мръднех ( дори и мм ) ме болеше ... два месеца бях без комп, щото не можех да си мърдам ръката ... а с лявата хич не е удобно
![]()
Амии не до колкото си спомням ,, само веднъж където паднах , била съм 1-2 клас с колелото и точно на бордюра си ударих зъбапредния ,, сега 8-9 години по - късно ми е мъртъв и операция му правиха , обаче ако не кажа на някой няма да забележи .. Иначе съм пукала 2 пъти главата на брат си .. Веднъж го бутнах от терасата и той падна на цимента и я спука ,, а един друг път нещо ме ядоса бях малка и той нали все ме тормозеше и беше си клекнал нещо и аз с на майка някогашните голями ,дебели токчета като го изфрасках в главата и aйде пак
![]()
![]()
♫ Beautiful.. ♫
Ако ти дам душата си, дали ще ме забравиш ти.
Ако ти дам сърцето си дали ще ми повярваш ти,
че те обичам както никой друг,
искам те, искам да си тук!
Не спира да боли, живота ми това си ти,
сърцето ти е лед, да дишам мога само с теб.
Не спира да боли, живота ми това си ти,
сърцето ти е лед да дишам мога само с теб.
Ритал съм и съм си пукал коста.И ръката съм си чупил
Само главата съм си цепила и то при крайно интересни обстоятелства, които сега ме мързи да разяснявам. Накратко - праснах си главата в ръба на бордюр. И сега имам белег, наподобяващ тоя на Хари Потър.![]()
You are broken, I can fix you...
Редовно си чупя маникюра!Отвратително!![]()
Нищо не съм чупила.Спомням си обаче,че като бях 3-ти клас,скочих от много високо и бях с доста навехнат крак.Оттогава той продължава да се доскапва.![]()
никога не съм си чупил нищо!:P
![]()