- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- Чупилили сте си нещо?
Да,ключицата...Прескачах пейки,замота ми се единия крак и...няма да казвам какво стана!
Иначе веднъж пак се спънах по едни стълби и съм се търкаляла на кълбо 12 стълби надолу.Бях си навехнала глезена.
Да ръката, паднах от колелото, бях 5 клас
За щастие не , надявам се никога да не ми се случва. Да чукам на дърво![]()
Една любов, която пречи ми да спя,
едни очи, които срутват ми света,
едни ръце, които толкова желая,
ти си любов и война,
ти си болка и съдба,
само ти.
Не.![]()
"It's better to burn out than to fade away-Kurt Cobain"
Нищо не съм си чупил. Бях си навехвал глезена и китката, но нищо сериозно.
никога не съм чупила нищо;ЗА ЩАСТИЕ!![]()
но веднъж щях да се потроша яко след падане на скокче с колело![]()
![]()
лелее... дано не ми се случи.......... представям си го адски болезнено![]()
![]()
![]()
![]()
интересен факт;който сиг. знаете-болката в костите е най-ужасна!![]()
Аз дясната ръка съм си чупил и то и двете кости, ама това е щото падането беше дотса жестоко!![]()
рака при падане с мотора крака при друго падане с мотор а ребрата при удар с кола не по моя вина шофиора се милише за състезател от WRC![]()
![]()
![]()
не съм
само съм си навехвала лявата ръка като малка
"Come and take a walk on the wild side,
let me kiss you hard in the pouring rain
you like your girls insane..."
Ами за жалост даВъв 4 клас 2 дена преди зеленото училище на петък 13-ти паднах и си счупих и двете раце
![]()
![]()
чупила съм ръка, в 7 клас бях, имаше течение, бях си сложила ръката на кръста и стоях до вратата, обаче вратата се засили и ми прасна лакътя
If you do not tell the truth about yourself
you cannot tell it about other people!
За малко да си счупя крака, като малка.
Гонехме се, аз паднах в една дупка и си ударих крака. Беше ми се подул супер много, бях стресната, но ми казаха, че всичко е ок... сега, щом си го ударя отново ме боли =x
Чашки,чинийки. хД
А иначе не...навехвала съм си глезена,веднъж за малко да си счупя носа...разни такива...
Цепил съм си главата, ухото, брадата.. Като в единият път си сцепих и ухото и брадата..
И съм си чупил един път лявата рака..
Не ви лъжа.. истина е![]()
Като малка ходех покрай основите на един строеж, но той беше съвсем в началото и дупката беше голяма, а долу - бетон, и аз паднах ^^ Счупих си и двете кости на дясната ръка.
После съм си чупила повечето пръсти. Веднъж посрещнах баскетболна топка с единия пръст и казаха, че е пукната костта, но на мен така ми беше омръзнало да съм в бинт, и не им дадох да ми сложат. И си зарастна и сега въобще не си личи.
Знаеш ли кое е удивителното на камъка?
Че той е твърд без да има нужда да бъде студен.
Ръката на две места, измъквал съм си и рамото, и глезени съм изкълчвал, пълна програма![]()
до сега съм си чупила само ръка и то дясната сама беше одавна в 4ти клаассамо помня че хипер много болеше..
.........
Дам.![]()
Чупила съм си левия крак,2 пъти дясната ръка,изкълчвала съм си глезени,ръце,пукала съм си главата...Доста лудо детство имах.![]()