Аз като бях 3 клас, си бях харесала едно доста стръмно място до нашата къща и реших да се спусна по него с колелото без да използвам спирачки. То спускането си беше супер, без произшествия, обаче се бях засилила доста и отпраших към един черен път с много пясък и реших да дам рязко спирачки и това ми беше грешката, защото ми поднесоха гумите на колелото на пясъка и паднах. Бях паднала много интересно с краката на горе, а ръцете ми бяха затиснати в колелото. И най-смешното беше, че си бях затиснала панталона в гумите на колелото и ако се изправих щях да остана по бельо. Та половин час съм са отмотавала от гумата и накрая зарязах колелото и вкъщи. Обаче цялото ми лице бече окървавено и мама като ме видя и стана лошо. После ме заведоха до бърза помощ и там имаха съмнения, че съм си счупила носа и дясната ръка. След ренгеновата снимка се оказа, че съм се отървала само със счупена китка на дясната ръка и една гадна рана на нослето(където все още имам малко незабележимо белегче). Но пък готиното беше, че след това 3 седмици не бях на даскало и си седях вкъщи.
You only see what your eyes want to see
How can life be what you want it to be?
You're frozen, when your heart's not open!!!