- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- сресана коса
здравейте!
имам този проблем с косата си... много бързо се разрошва. Не я третирам с абсолютно нишо. Винаги се заплита... виждала съм много хора с перфектно сресани коси а моята никога не изглежда по този начин. Някой има ли съвет как да я Среша за по-дълго време???
постригвай си краищото по често и реши често.![]()
Неподходящ размер на снимка в подпис!
Подходящ балсам
Има едни препаратчета, които да си пръскаш, за по-лесно разресване и да не се оплита. Консултирай се с фризьор. На мен моята фризьорка ми казваше за тези неща, но не обърнах внимание на коя фирма са..
Първоначално написано от death proof
купи си и кристалиПървоначално написано от sexita
![]()
Let The BEAT Control Your Body
Балсам или маска за по-лесно разресване...имаше на някоя марка,ама посмъртно не мога да се сетя
Slagai si kristali!
+1Първоначално написано от radito
"Начукай ми го! Изнасили ме! Дискриминирай ме! Корумпирай ме! Манипулирай ме!
Завиждай ми! Ограби ме! Мрази ме! Предай ме! Убий ме!
Е, почувства ли се вече истински човек?"
Дензъл Ребеловски
моето е на DEVAПървоначално написано от malka_sladuranka
...AnD I'vE gOt AlL tHe SyMpToMs Of A gIrL wItH a BrOkEn HeArT...!
Косата се заплита, когато крайчетата и са нацъфтели и сухи-> редовна подстрижка. Ползвай кристали са коса или балсам без отмиване. За мен този на Глис е много добър!
Балсама за коса на Шаума, онзи със кокос май беше. Прави косата адски мека и лесна за разресване. Аз за това и го спрях, не можеше да се топира косата добре
The music is loud
The kids are so young
All over the world
They wanna have fun
The music is so loud
It drowns out the talk
All over the world
Just give us more rokk
Балсам без измиване или кристали..Аз също ползвам на Шаума с кокоса(кафявия) и съм много доволна-той е с измиване![]()
Оформия рши я по често.Ползвай и Кристали освен че разрешват косата я правят и красива