- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Трудно е........
Kogato Vsi4ko Svarshi I Kogato LuBovta Si Otide.. Kak da Prodaljish napred kogato lajesh vsi4ki i dori i nego 4e ne go obichash 4e ve4e e nikoi za teb .. a samo ti znaesh kakvo ti e otvatre.. 4e nemojesh da poglednesh nikoi drug .. 4e v vseki vijdash nego e kogato neshtata sa takiva kakvoto ti ostavaa? kak da prodaljish
Заглавието трябва да бъде написано на кирилица!
крем4ет0
Не гледай толкова драматично на нещата. Няма да е последното момче, за което плачешКогато се появи следващата любов ще се чудиш, защо си била толкова тъжна. Сега нищо не можеш да направиш освен да продължиш живота си и да чакаш по- добрите времена
![]()
оф.. я се стегни баси.. писна ми от безмислени теми.. кво искаш да ти кажеме !?Първоначално написано от Анонимко
![]()
Продължава се размазан от алкохола в някой гнусен, долнопробен бар, с очи, зачервени от цигарен дим, пиене и сълзи, с одрайфана фланелка и изражение на психопат, оглеждащ се за някоя потенциална жертва, върху която да излееш цялата си болка и гняв и ненамирайки такава, самобичуващ себе си с поредната унищожителна доза водка. След втората седмица еженощно пиянство започваш да си мислиш, че повече никога няма да си в състояние да обичаш. След известно време разбираш, че си грешал...Първоначално написано от Анонимко
Know the smallest things and the biggest things, the shallowest things and the deepest things. These things cannot be explained in detail. When you attain the Way of strategy there will not be one thing you cannot see.
Стига де, тва беше жестоко!Първоначално написано от SWASTICA
А по темата...можеш да се примириш, че нещата са такива и няма да се променят, да се стегнеш, да си хванеш с друг и да спреш да ни занимаваш с тъпотии...
С времето всичко ще се оправи, любовта е променлива, която постоянно си сменя стойностите! Не си заслужава да плачеш за някого, когото не го е грижа за теб! Нали знаеш, винаги има по-добър избор от сегашния.
Нищо не съхне по-бързо от сълза...!
според мен не е жестоко.. на сички им е писнало от едни и същи теми.. и то безмислени..Първоначално написано от babity
![]()
Мисля,че е грешно да си мълчиш и да се правиш,че не го обичаш вече,като се правиш как мислиш,че някой ще ти съчувства или,че ще му стане гадно!Не е това начина...да се правиш на такава..а относно какво остава ли???НИЩО едно голямо НИЩО!Една дупка,едни сълзи и това е...и нищо не може да ти помогне...и никои...просто оставаш сама със себе си!Направи равносметка на живота си и продължи нататък!Успех![]()
♫ Beautiful.. ♫
Ако ти дам душата си, дали ще ме забравиш ти.
Ако ти дам сърцето си дали ще ми повярваш ти,
че те обичам както никой друг,
искам те, искам да си тук!
Не спира да боли, живота ми това си ти,
сърцето ти е лед, да дишам мога само с теб.
Не спира да боли, живота ми това си ти,
сърцето ти е лед да дишам мога само с теб.
Първоначално написано от SWASTICA
Колко е яко да си идиот, но да имаш чувство за хумор.
Свободата на словото е за ограничени хора.
Ние си имаме водка.
С времето ще отмине.Сега е трудно, знам, но за всичко има време.