.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 12 от общо 12

Тема: Свирка

Guest

Свирка

Свършвате ли в устата при орален секс? Какво да направя когато усетя че ще свърша всеки момент. Да я питам ли? Как?

Guest
    Ами ако оралният секс е не е за довършване, а просто ме докара до края с него?

Мега фен Аватара на krem4et0
    Град
    Свищов
    Предупреди я. кажи й, че свършваш. Ако тя иска да глътне-няма да се дръпне. Ако не иска да гълта-просто ще се отмести.

Супер фен Аватара на Barbie
    Подкрепям. Предупреди я малко преди да свършиш и тя сама ще прецени. В началото приятелят ми така процедираше и си спомням, че ми се видя мило, че се сеща и се замисля по въпроса...

Цитирай Първоначално написано от krem4et0
    Предупреди я. кажи й, че свършваш. Ако тя иска да глътне-няма да се дръпне. Ако не иска да гълта-просто ще се отмести.
    Ахам...добър съвет Бих дала същия

Mi da predi da svur6i6 q predupredi i tq sama 6te si preceni dali da se drupne ili da produlji
    I can be the drug you can't resist

www.ketikote.aha.bg

Мега фен Аватара на hahavteen
    Град
    Германия
    Ami pri men si biaha iasni ne6tata no gadjeto na edna priatelka i kazalo samo "Kude?" predi da svur6i i tia my kazala na korem4eto i taka...

Guest
    az ti predlagam da i sv1rshish v uhoto

Град
    Асеновград, България
    Просто я предупреди, когато свършваш!
    Няма път към щастието, щастието е пътят.

Anonimen(mnooo nadaren)
    Guest
    Hvashtash i glavata i q pritiskash silno kum kura ti. tq i da iska i da ne iskam nqma kakvo da napravi osven da gulta!! ako ne prosto si go vadish i i svarshvash v ushite ili otivash pri mayka i,a ako ne e u tyah gledash da e v gaza na kucheto ili ako ima ribki palnish akvariuma!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си