.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 8 от общо 8
    Guest

за промивките

Колко време след вагинална промивка трябва да не правя секс?

emi to se use6ta dali te boli o6te ili ne...kato se uspokoqt ne6tata....nqma6 bolki i mqstoto zazdravee.....probvai pak..est,4e tova ne e garanciq,no iz4akai pone sedmica,za da si po-sigurna i spokoina
    I like Walking In The RAIN CAuse NO one SeeS i'M cRYIN' ***adDIcted To REtRO***

Цитирай Първоначално написано от iveto89
    emi to se use6ta dali te boli o6te ili ne...kato se uspokoqt ne6tata....nqma6 bolki i mqstoto zazdravee.....probvai pak..est,4e tova ne e garanciq,no iz4akai pone sedmica,za da si po-sigurna i spokoina
    Какво трябва да заздравява бе? Ти вагинална промивка правила ли си си?
    Живей за Днес и за Мига,защото Вчера няма да се върне,а Утре може да не дойде!

emi ne sum,no si mislq,4e ako ima protrivane bi trqbvalo ...smisul osven s nqkakvi krem4eta...vaginalnata promivka smqtam ,4e e za tova..za oblek4avane i lekuvane..ako ne e taka...obqsni mi..6te mi e ot polza ,ako gre6a..nikoi ne se e rodil nau4en

Ако се прави с цел лекуване тогава не е хубаво да се прави секс докато не се излекува болестта.
    Ако се прави просто с цел хигиена няма проблеми да прави секс колкото и когато пожелае.Дамският душ не те наранява по никакъв начин,не ти причинява болка-той е доста по тънък от мъжки пенис.
    Живей за Днес и за Мига,защото Вчера няма да се върне,а Утре може да не дойде!

merci za iz4erpatelnata info =D>

Guest
    dobre de, nikoi li ne moje da mi otgovori?

анонимка
    Guest
    Ми че то те ти отговориха, ама нали трябва да попрочетеш
    Ако се прави просто с цел хигиена няма проблеми да прави секс колкото и когато пожелае.
    Единственото кофти нещо на дамския душ е, че отмива вагиналните секрети. Точно заради това не го препоръчват особено. Така че единственото, за което трябва да внимаваш повече, е овлажняването.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си