.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 21 от общо 21

Тема: Има ли?

Kopi
    Guest

Има ли?

Имали момичета които да правят само анален секс или само свирки или пък само вагиналн секс поне на този етап?

Правя само орален и вагинален..дупето не си го давам :P

Guest
    само вагинален и анален...

Фен Аватара на Renate_Feliqr
    Град
    Пловдив

zdr

Pravq pove4e analen i oralen sex.
    "....15 души в ковчега на мъртвеца....йо-хо-хо..."

Град
    Плевен ..
    Анален не .. !

OMG !!!ne moga da gi razbera tezi,koito pravqt analen sex..ok nqma opastnost ot zabremenqvane...ama basi i gnusotiqta.....nikakvo udovolstvie...
    I like Walking In The RAIN CAuse NO one SeeS i'M cRYIN' ***adDIcted To REtRO***

Майн
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от iveto89
    OMG !!!ne moga da gi razbera tezi,koito pravqt analen sex..ok nqma opastnost ot zabremenqvane...ama basi i gnusotiqta.....nikakvo udovolstvie...
    Ти пробвала ли си ?

Ти пробвала ли си ?
    awee ti ne6to mai samo me presledva6 v temite i mi oponira6.....ne sum probvala,za6toto imenno ne moga da si obesnq,kakvo mu namirate..qvno 6te trqbva sama da razbera nqkoi den...
    I like Walking In The RAIN CAuse NO one SeeS i'M cRYIN' ***adDIcted To REtRO***

Супер фен
    oralen i vaginalen
    I Might Not Be The Best In The World,But The Best The World Has Ever Seen!!!!!!!!!!!

Майн
    Guest
    awee ti ne6to mai samo me presledva6 v temite i mi oponira6.....
    Далеч съм от мисълта да те преследвам. Опонирам.. да, но не за да се заяждам, а просто защото имам мнение по въпроса, което явно не съвпада с твоето, и в случая защото съм пробвал и то не един път и ми хареса и на мен и на момичето, защото следващия път беше по нейно желание. Какво точно и харесва на нея, никога не съм я питал, но явно има нещо и не я е гнус.

Мега фен Аватара на krem4et0
    Град
    Свищов
    Ти пробвала ли си ?
    awee ti ne6to mai samo me presledva6 v temite i mi oponira6.....ne sum probvala,za6toto imenno ne moga da si obesnq,kakvo mu namirate..qvno 6te trqbva sama da razbera nqkoi den...
    И аз така мислех, докато не се навих и не опитах. сега ми се ще да повторим. Ще видим кога де...
    Не боли толкова-при вагинален секс и след 1 година и половина полов живот си ме боли доста повече и ако си се измила добре изобщо не е гнусно.

Pravila sum samo oralen i vaginalen...za sega ne6ta da 4uvam za analen
    I can be the drug you can't resist

www.ketikote.aha.bg

Re: Има ли?

Цитирай Първоначално написано от Kopi
    Имали момичета които да правят само анален секс или само свирки или пък само вагиналн секс поне на този етап?
    Ако правилно съм ти разбрала въпроса...и съдейки по отговорите - НЯМА ТАКИВА
    A qui

аз правя само вагинален! но мисля да пробвам анален, но ще е по натам
    Не иГраЯ По ПравиЛа-нЕ Ми НаЛагАй ТакИва, НямА да Ги СпазВам! Не иСкАй НиЩо От мен-НяМа Да Го пОлУчИш! ЖиВеЯ ДеН За ДеН

Защо някои не искат и да чуват за анален секс,а след като го направят им се иска още
    А тези които са го правили опишете ми някак какво чувствате

Където ми отворят, там влизам.

Град
    lulin9
    SloW чукаш ли ги не заето океян им е дупето хахаха Няма Жена къде не дава има мъже къде незнаят как да поискат :P :P

Град
    СеДнаЛа На КъЛБотО ЗЕмя
    Цитирай Първоначално написано от IcE`GirL
    и аз и аз и аз \/ \/
    {!!!!!!}Бъди си кyрва в леглото на твоя любим, не бъди кyрва в обществото {!!!!!!}

Цитирай Първоначално написано от IcE`GirL
    Браво мойто момиче,така те искам ! Но все пак като пораснеш може да размислиш
    Моля, тези които искат да ме питат за НВД диетата, да са с конкретни въпроси по диетата, не мога да правя на всеки по отделно диета!

pravq gi i 3-te i mi haresva stra6no mnogo osobeno analniq

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си