Ne moje da pravim segashnite 12-to klasnici maturi!!!
Ne e opisano tova i zalojeno v programata ni
Zalojeno e na segashnite 11-to klasnici,ama ministera nali e prosto geiche i leko izburzva,ne bi trqbvalo da imame i se nadqvam i da nqmame,za kakvo sa ni tiq maturi!?!?! S tqh ne moje da se kandidatsva vuv VUZ,nqma logika,dokato ne napravqt taka che s tqh da moje da se vliza,aide ne vuv vsichki pone v opredeleni VUZ-ove,nqma logika da se durjat tupi smotani maturi,i da se gotvime po 100 predmeta,barabar s tiq,koito realno ni trqbvat,za da kandidatsvame vuv VUZ.
Navsqkade v evropa s tiq maturi i s ocenkata i s diplomata se vliza vuv VUZ,a nie kvo neka gi darjimi ei taka.. +/- 2 durjavni izpita kvo sa za nas?!?!?! A da me barat!??
Da ne govorim,che uchitelite nqmat ponqtie v/u kakvo trqbva da ni gotvqt za tiq maturi.. te si karat podret.. nakraq shte izlezne drugo i pak shte duhame!?!?
Ne moje te da ni kajat v sredata na uchebnata godina shte ima maturi,zashtoto do sega oficiqlno izqvlenie nqma po toq vupros i si traqt,zashtoto ne trqbva da ima za nas maturi.
A uchitelite vi kazvat,che shte ima,zashtoto v kraina smetka da sme podgotveni.. no da ni praat taka na budali e mnogo dolno,prosto i smeshno!
SHTE GO UBIQ TO BE KATO MU VIDA MAZNATA MUTRA I SPOKOINIQ MAZEN GLAS MI IDE DA STROSHA VSICHKO