Цитирай Първоначално написано от DjBaloon
Ne moje da pravim segashnite 12-to klasnici maturi!!!
Ne e opisano tova i zalojeno v programata ni
Zalojeno e na segashnite 11-to klasnici,ama ministera nali e prosto geiche i leko izburzva,ne bi trqbvalo da imame i se nadqvam i da nqmame,za kakvo sa ni tiq maturi!?!?! S tqh ne moje da se kandidatsva vuv VUZ,nqma logika,dokato ne napravqt taka che s tqh da moje da se vliza,aide ne vuv vsichki pone v opredeleni VUZ-ove,nqma logika da se durjat tupi smotani maturi,i da se gotvime po 100 predmeta,barabar s tiq,koito realno ni trqbvat,za da kandidatsvame vuv VUZ.
Navsqkade v evropa s tiq maturi i s ocenkata i s diplomata se vliza vuv VUZ,a nie kvo neka gi darjimi ei taka.. +/- 2 durjavni izpita kvo sa za nas?!?!?! A da me barat!??
Da ne govorim,che uchitelite nqmat ponqtie v/u kakvo trqbva da ni gotvqt za tiq maturi.. te si karat podret.. nakraq shte izlezne drugo i pak shte duhame!?!?

Ne moje te da ni kajat v sredata na uchebnata godina shte ima maturi,zashtoto do sega oficiqlno izqvlenie nqma po toq vupros i si traqt,zashtoto ne trqbva da ima za nas maturi.
A uchitelite vi kazvat,che shte ima,zashtoto v kraina smetka da sme podgotveni.. no da ni praat taka na budali e mnogo dolno,prosto i smeshno!
SHTE GO UBIQ TO BE KATO MU VIDA MAZNATA MUTRA I SPOKOINIQ MAZEN GLAS MI IDE DA STROSHA VSICHKO

Виж сега приятел нека да вмъкна едно оточнение относно програмите! Матури не би трябвало да има за всички ученици които тази година са в 7-12 клас,защото всички те са по старата програма и са в заварено положение!Което ще рече че е редно да завършат при условията с които са започнали и по програмата която учат всички ученици които тази година са в 7-12 клас в заварено положение,без матури!
Нова е програмата за петокласниците и шестокластниците,но докато те стигнат 12 клас ще минат 6-7 години.Значи би трябвало матури да има най-рано след около 6 години!
Но тези неща не ги решаваме нито аз,нито вие,има си хора които ги решават!