- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- за промивките
Колко време след вагинална промивка трябва да не правя секс?
emi to se use6ta dali te boli o6te ili ne...kato se uspokoqt ne6tata....nqma6 bolki i mqstoto zazdravee.....probvai pak..est,4e tova ne e garanciq,no iz4akai pone sedmica,za da si po-sigurna i spokoina
I like Walking In The RAIN CAuse NO one SeeS i'M cRYIN' ***adDIcted To REtRO***
Какво трябва да заздравява бе?Първоначално написано от iveto89
Ти вагинална промивка правила ли си си?
![]()
Живей за Днес и за Мига,защото Вчера няма да се върне,а Утре може да не дойде!
emi ne sum,no si mislq,4e ako ima protrivane bi trqbvalo ...smisul osven s nqkakvi krem4eta...vaginalnata promivka smqtam ,4e e za tova..za oblek4avane i lekuvane..ako ne e taka...obqsni mi..6te mi e ot polza ,ako gre6a..nikoi ne se e rodil nau4en![]()
Ако се прави с цел лекуване тогава не е хубаво да се прави секс докато не се излекува болестта.
Ако се прави просто с цел хигиена няма проблеми да прави секс колкото и когато пожелае.Дамският душ не те наранява по никакъв начин,не ти причинява болка-той е доста по тънък от мъжки пенис.![]()
Живей за Днес и за Мига,защото Вчера няма да се върне,а Утре може да не дойде!
merci za iz4erpatelnata info =D>
dobre de, nikoi li ne moje da mi otgovori?
Ми че то те ти отговориха, ама нали трябва да попрочетеш
Единственото кофти нещо на дамския душ е, че отмива вагиналните секрети. Точно заради това не го препоръчват особено. Така че единственото, за което трябва да внимаваш повече, е овлажняването.Ако се прави просто с цел хигиена няма проблеми да прави секс колкото и когато пожелае.