- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Странно ли е на 21 да не съм правил секс?
хмм можеш да пробваш да си свалиш изискванията първо защото опита си му е майката
To the world you're just one person but to one person you could mean the world Love isn't about finding a perfect person it's about seeing an imperfect person perfectly
скайп: flight_of_the_phoenix
Еми на първо време си намери приятели.Се около тебе има някакви хора едва ли се съвсем изолиран.Като почнеш да излизаш по-често насам натам гаджето ще си дойде от самосебе сиПървоначално написано от loner
![]()
Живей за Днес и за Мига,защото Вчера няма да се върне,а Утре може да не дойде!
зависи от разбиранията на човек...
ако съдиш по масата малчугани, дето се плющят кат' зайци вече на по 12-13-14... - да, странно е, че Ти - на 21 не си правил...
за мен не е кой знае колко странно...
ще правиш секс, когато ти се отвори парашута или когато сам прецениш...![]()
Разорена съм, но щастлива
Бедна, но мила
Висока, но здраво стъпила на земята
Нормална, но обсебена
Загубена съм, но пълна с надежда.
Първоначално написано от girl88
![]()
романтичка![]()
Разорена съм, но щастлива
Бедна, но мила
Висока, но здраво стъпила на земята
Нормална, но обсебена
Загубена съм, но пълна с надежда.
Пич, ся да те светна малко неща, защото както гледам от другите които са писали нищо няма да научиш... Само ще се комплексираш. Първо по въпроса за секса - защо трябва да си правил секс? Тоест какво толкова ще се случи/промени след като го направиш? Когато ти се отдаде възможност и имаш и желанието и готовността то ще си станеПървоначално написано от loner
А понеже и аз съм бил в подобна ситуация (изолиран на чуждо място, две години и половина) и може да се каже и срамежлив... бих могъл да кажа че знам горе-долу какво ти е. След като нямаш приятели - пробвай да си намериш (знам че не е лесно да се направи - аз като бях изолиран така и не можах да си намеря свястна компания, но това беше щото те бяха отрепки) Но пък ти вече си на по-добра възраст отколкото аз бях тогава.. тоест хората на по 20-21-22 и нагоре мислят по коренно различен начин и можеш да си намериш свестни хора.
"Съвети" за свалки на момиче... не мисля че биха ти помогнали особено. Всяко момиче/момче си е различно. Трябва да успееш да му/й влезеш под кожата, но за всеки човек начина е различен. А след като си нервен и песимист, гледай леко да се пооправиш. Въпреки че най-добрия съвет за момичетата е да бъдеш естествен. А относно дали си красавец или не... Ами пробвай да смениш прическата, барни некви по-яки дрешки...
За "срамът" ... за това трябва да се поработи, но и той ще изчезне с времето. Важното е каква нагласа си си създал.
А и още едно съветче -- запознай се по интернет с момичетаНека те опознават първо като характер, а след това ако искате и да се видите ще видим какво ще излезе. Те като те познават по характер (и ако им харесва) няма да се заглеждат особено във външния вид... Познавам страшно много хора които се запознават в интернет и съответно се "вземат" след като се опознаят...