- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Всичко се върти около....
Първоначално написано от GregoryHouse
Целта е да избивам комплекси.
Неможе да е защото съм тъп, защото съм свръхинтелегентен.
П.П. Аз съм ти много жестоко обиден. Не верно...
Свободата на словото е за ограничени хора.
Ние си имаме водка.
Първоначално написано от VivaLaIdiotism
Знаем че избиваш комплекси...не е възможно да си интелигентен и забавен щот не ти се смея на постовете (както примерно на Seizure of Power)...Ако знаеш колко малко ме интересува дали си ми обиден...
Ненене хора не ме разбирайте погрешно . Нямам нищо против секса и не тръбя "не на секса" . Това е един извод базиран на мои лични наблюдения за това което става по света и у нас . Едва ли ще го признаете в този форум , но съм сигурен че вътрешно си знаете че е така .
Е ако знаеше, че целта е да избивам комплекси нямаше да заподозреш, че се опитвам да съм забавен. Говориш несвързано.
Иначе тва да не ти пука дали съм ти обиден е гадно. На мен би ми пукало ако някъв свръхготин и печен пич кат мен, би ми бил обиден.
Ние си имаме водка.
Кат си толкова супер готин постни си снимката в тази тема да те видят всички колко си готин ?! Ти избиваш комплекси като се опитваш да бъдеш забавен,да караш хората да се хилят на постовете ти...да ти казват брао брао мноо си добър...и знаеш ли защо...защото си едно тъпо и недорасло "идиотизъм"-че...което най вероятно е доста дебело и в класа му го мислят за "Омреляк"...а сега можеш да спреш да флуудиш и модовете да ти делнат постовете...
П.п: Идея си нямаш колко си жалък...
Спри да правиш пирамиди бе, матрак!
Груб и нетактичен, невъзпитан и циничен, арогантен и саркастичен, нагъл и егоистичен, гаден и нарцистичен, това съм аз. Нещо против?
Не бих постнал снимка само, за да докажа, че съм хипер красив. Представи си всички разбити сърца, на момичетата който отворят снимката о.О
П.П. Не избивам комплекси, като искам да ми хвалят мненията. Ако искам да ме хвалят без да пиша нищо отивам в другото ацц. Избивам комплекси като гледкам умствено изостанали като теб. Знам не е честно, да ви се подигравам, но нямам никаква вина, че сте се родили такива.
Ние си имаме водка.