и за кинтите не си прав...аз да не би да имам много пари ?! Ама съм имал 3 гаджета(то едното даже гадже не е...) и познавам още поне дузина като мен...иначе не се обличат така само заради секс...просто всеки иска да бъде харесван и забелязан...кажи ми че не го искаш и ти.
Имаш право че за да си хванеш гадже не ти трябват мн пари . Точно това е в по долната възраст тийн възрастта където повечето са деца и не гледат толкова парите колкото дали си хубавичак и с добър характер и точно тия 14-18 год не гледат толкова парите и колата , нооо вдигаме летвата и се качваме по нагоре в годинките в по сериозните връзки и съжителствата когато жената гледа в мъжа си потенциален съпруг . Тя никога няма да се омъжи за него ако той печели малко и не може да издържа деца както и самата и нея . Нали така ?
Не твърдя че всичко е само пари , но това е един от основните фактори който се гледа в 1 връзка . Друго си е да имаш 2 лева в джоба за 1 кафе и друго 50 лв .
Разбира се че искам да бъда харесван и забелязван та кой не иска , въпроса е че ние не го правим единствено и само заради това . Секса също има голямо влияние , а едно момче прави ли редовно секс забива ли мацки постоянно има самочувствие .
Като стана дума за комплекси . Човек без комплекси няма поради простата причина че няма перфектен човек , въпроса е кой ги прикрива добре и кой ги показва наяве .