.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 26
    Guest

Обилен мензис, а в ново училище

hora v daskalo kat sam v cikal se umazvam do u6ite i ;( v novo daskalo sam i si4ki sig me znaqt kato momi4eto v 4erveno po guza

Заглавието трябва да бъде написано на кирилица!
    крем4ет0

Re: menzis

Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    hora v daskalo kat sam v cikal se umazvam do u6ite i ;( v novo daskalo sam i si4ki sig me znaqt kato momi4eto v 4erveno po guza
    Ми внимавай повече, пази по-голяма хигиена и няма да имаш такива неприятни ситуации
    It's like I can't breathe
    It's like I can't see anything
    Nothing but you
    I'm addicted to you...

Супер фен Аватара на Anf3tamin4o
    Град
    От =МърЗеЛаНдИя=
    И как ти се омазва гъза използвай тампони
    Много ме мързеше и все още ме мързи и едва-едва написах това отгоре.
    My Face

Супер фен Аватара на zvezdichkaaa
    Град
    ^*в нас^*
    E i nie s kvo da ti pomognem prosto si zemi tamponi ili prevruzki i gi smenqi po 4esto slu4vat se icedenti,noi sled kato vednuj se slu4i gledai da ne povtarq6 1 i su6ta greka nqkolo puti!
    "Начукай ми го! Изнасили ме! Дискриминирай ме! Корумпирай ме! Манипулирай ме!
    Завиждай ми! Ограби ме! Мрази ме! Предай ме! Убий ме!
    Е, почувства ли се вече истински човек?"
    Дензъл Ребеловски

Guest
    Цитирай Първоначално написано от lonely in my live
    E i nie s kvo da ti pomognem prosto si zemi tamponi ili prevruzki i gi smenqi po 4esto slu4vat se icedenti,noi sled kato vednuj se slu4i gledai da ne povtarq6 1 i su6ta greka nqkolo puti!
    kak da gi smenqm kato nqma kade tfa e problema horaaaaa

ee aide molq ti se...ne mi kazvai,4e nqmate toaletni v daskaloto...tva e nevuzmojno..tva 4e sa ot onezi....gadnite..neozna4ava,4e ne moje6 da vlezne6 i da se opravi6...ako trqbva si sloji tampon i prevruzka ednovremenno,ako ti e tolkova obilen...vinagi ima re6enie na vseki problem
    I like Walking In The RAIN CAuse NO one SeeS i'M cRYIN' ***adDIcted To REtRO***

Guest
    auhauh w moito uchilishte imashe 1 takawa beshe debela i gnusna i toq shit w + naprawo N.C. W.C.

Guest
    Цитирай Първоначално написано от iveto89
    ee aide molq ti se...ne mi kazvai,4e nqmate toaletni v daskaloto...tva e nevuzmojno..tva 4e sa ot onezi....gadnite..neozna4ava,4e ne moje6 da vlezne6 i da se opravi6...ako trqbva si sloji tampon i prevruzka ednovremenno,ako ti e tolkova obilen...vinagi ima re6enie na vseki problem
    macka toaletnite nqmat vrati i prozorci

Guest
    Помоли някоя приятелка да те поприкрие като нямате врати (втф О.о). И за всеки случай си слагай и памук или тоалетна хартия в/у превръзката пак ще попива повече

macka toaletnite nqmat vrati i prozorci

тогава отиди до някое кафе и там в кенефа не може да няма кафета на близо
    Неподходящ размер на снимка в подпис!

ako trqbva si sloji tampon i prevruzka ednovremenno,ako ti e tolkova obilen...vinagi ima re6enie na vseki problem
    Купи си черен панталон или дънки и ги обувай, когато си в цикъл, няма да личи толкова, ако се оцапаш. А въпроса за тоалетните го поставете пред директора. 21 век сме! Не е нормално! Ако нищо не стане, пробвай с ХЕИ (РИОКОЗ ли е вече )... Оххх, не знам... наистна много неприятно.
    Едва, когато нещо си отиде, едва, когато с нещо се простиш,
    разбираш колко много ти е нужно... и започваш да тъжиш.
    И знаеш, че не ще се върне вече, и празното местенце те боли.
    Дори светът надолу да обърнеш, пак не ще го върнеш ти.

Guest
    da vi kaja hodq poprincip do edno kafence to e samo edno kato bar4e .. abe sram me e da kaja kade y4a v selo e i taka .. ne me pitaite molq a ina4e dneska slagah toaletna hartiq i ni6to

da vi kaja hodq poprincip do edno kafence to e samo edno kato bar4e .. abe sram me e da kaja kade y4a v selo e i taka .. ne me pitaite molq a ina4e dneska slagah toaletna hartiq i ni6to
    ми тогава се консултирай със лекар!

abe momi4e ne slagai toaletna hartiq po dobre si izpolzvai samo prevrazki po golemi(no6tni) hodi s danki ili 4eren pantalon kakto kazaha i otgore s po dalgi bluzki da ne se vijda i tova e mn gadno 4e nqma toaletni va6to u4ili6te da ne e ot kamenniq vek

Цитирай Първоначално написано от mia
    abe momi4e ne slagai toaletna hartiq po dobre si izpolzvai samo prevrazki po golemi(no6tni) hodi s danki ili 4eren pantalon kakto kazaha i otgore s po dalgi bluzki da ne se vijda i tova e mn gadno 4e nqma toaletni va6to u4ili6te da ne e ot kamenniq vek
    не разбра ли ,че имат но нямат порти и прозорци!

Град
    ^*в нас^*
    Горката ми продължавай да ходиш там в това барче там явно има WC и си взимай от нощните на Always /Always Night/,а да и пий витамин С да ти понамалее малко ще се проточи така с 1-2 дни сигурно,но поне няма да ти е толкова обилно.
    Дензъл Ребеловски

Ми сложи си коркова тапа.Ако ходиш с бял панталон мн ясно,че ще стане мазалото.Ако си с дънки..просто тря да течеш като спукан 10 цолов водопроводен кран,за да се омажеш чак толкова.Пък си сложи и тампон и превръзки..а относно тоалетните в нашето даскало мъжките нямат врати..то верно,че не са толко нужни ама ако на някой му се досере?Къде ще иде? Тъй че не есе оплаквай много много.
    Simplicity is harder than complexity.
    Прост народ - слаба държава!
    Има три вида хора. Част от проблема, част от решението и част от пейзажа.

Град
    ^*в нас^*
    Цитирай Първоначално написано от AnTiBuLLsHiTs
    Ми сложи си коркова тапа.Ако ходиш с бял панталон мн ясно,че ще стане мазалото.Ако си с дънки..просто тря да течеш като спукан 10 цолов водопроводен кран,за да се омажеш чак толкова.Пък си сложи и тампон и превръзки..а относно тоалетните в нашето даскало мъжките нямат врати..то верно,че не са толко нужни ама ако на някой му се досере?Къде ще иде? Тъй че не есе оплаквай много много.
    E,aide sq podkrepi momi4eto i na neq ne i e lesno.
    Дензъл Ребеловски

Guest
    HORAA A AZ iskam da pitam za tamponite slagam tampona sedi syper ne me ubiva i sled 10min zapo4va da me ubiva sega sam v ku6ti i moga da go nabutvam nanovo no utre kato izlqza na ulicata ..... kajete mi kakvo da napravq

Използвай дамските превъзки на олеис-нощни и няма да се изцапваш-сменяй ги и по често и ще си сигорна чче няма да се цапаш

Споко слагай превръзка или най-добре тампон нещо по тъмно добре е да е панталон а не пола още подобре някой тъмен анцунк и се небой и на мен ми се случвало много пъти особено че аз учав друг града и да си ида до нас е сложна работа особено че след това трябва да се връщам за училище.има автобуси на всеки 20 минути но немога да отсъствам понякога си отивам когато е много сериозно и съм се изклепала много и ме боли корема адски другите момицета ме изпращат и казват на класната наистина е ужасно особено ако си изклепана супер кофти е случвало ми се е ето какво можеш да направиш да сложиш отзад на кръста си някакъв пуловер или яке да сложиш превръзка или тампон и да опиташ да изчистиш поне малко оклепаното в най-лошия случей да си идеш.Иначе за да си по спокойт.но си носи превръзка в училище аз така правя и нямам проблеми

Guest
    а другите момичета как се оправят ве!?
    отиваш, сменяш и не ти пука. тва е нормално.
    слагаш 1 тампон супер, една по-дебела превръзка и тва е .
    а цикъла все по някое време ше свърши.ае ся.

Град
    СофиЯ
    Абе и това не е лесна работа..Но това, че ти е много обилно, както казваш, не е нормално! Иди на гинеколог да ти предпише едни хапчета,защото не трябва да продължаваш така! Само да се притесняваш къде има тоалетни и т.н. Но наистина можеш да имаш някакъв пробле, за да е толкова обилна менструацията. Посъветвай се с гинеколог. Ще ти предпише хапчета, които сигурно ще пиеш 3 пъти общо и ще се овладее ситуацията...
    Но за сега: Слагай от големите тампони и дебела дамска превръзка...за препоръчване са нощните на always!!

И непременно иди на лекар! Не може така повече да я караш!
    Успех!!!!

Мега фен Аватара на krem4et0
    Град
    Свищов
    Всъщност при все, че съм на противозачатъчни, при мен първите 2 дни е река. Невероятно много с невероятно големи болки. Превръзка нощна сменям през час. Просто е ужас. За сметка на това е кратко. но с честа смяна на преврзките и тъмни дрехи няма проблеми.

Цитирай Първоначално написано от lonely in my live
    +1

no po dobre ne hodi na daskalo 1 sedmica ili dokato veche svurshi kato nqmate toaletni

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си