- Форум
- По малко от всичко
- Музика и ТВ
- iPOD-имате ли и какво мислите за него?
Хора,какво мислите за iPOD-четата?Аз имам iPOD Nano,а вие?![]()
Аз имам Ipod видео 30 GB. Ми мисля, че за сега няма по-добър плеър.Първоначално написано от BuHtI4kA
Imam I-Pod Video 60 GB.
Mnogo e golqm no e super gotinVzemi si - nqma da sajelqva6. A ina4e imam i IPod Nano 4 GB, no go polzvam po rqdko.
Ooops,без да искам съм дала една и съща тема два пъти![]()
И аз съм на мнението,че той е най!
6to da ne sa qki ?
Mislq 4e kazva6 4e sa skupi i ne moje6 da si gi pozvoli6 ?! Moq IPod Video 60 GB si go vzeh kam 1200 lv, koito ne sa mi problem
по-голямата част сега ще започнат да си мерят... айподите. на кого е по-як и по-голям.![]()
нямам.чувам противоречиви мнения за тх - някои казват, че са страхотни, други не.
Ще ти подаря ядрена глава,
влажен динамит, тротил, цветя!
Ако бях това, което си сега,
мой приятелю, бих се взривил...
hm... gazarka li sam be![]()
Prosto si go vzeh o6te kato izleze i togava be6e mn skap v sravnenie s sega (okolo 700-750 lv)
мислиш ли, че някого му пука колко ти струва джаджата? хубаво е, че имаш, ама помисли как вляеш на сиромах децата... като exploitedteen.Първоначално написано от qka_kaka1992
![]()
хора, съжалете я...тя е на 15![]()
Никой днес не е невинен
избрахме бъдеще сами
това, което ни очаква
мъчително-жестоки дни
Ne sam vinovna az 4e drugite nqmat pari
Prosto govorq po temata za iPod
децата са толкова жестоки... *подсмърч*Първоначално написано от _SL_
![]()
Ти нямаш пари.Първоначално написано от qka_kaka1992
....
Вашите имат.
Мен ме е жал да им поискам пари за нова ризка,камо ли 1200 за ай под
Plans are nothing; planning is everything.
Dwight D. Eisenhower
Да,наистина е малко скъпичък,и то не малко,но който може да си го позволи,няма нищо лошо да си го купи.А пък който не може-няма,какъв е проблемът?Това,че струва 1200 или 200 няма никакво значение,нали върши работа!!! \Първоначално написано от RAWRRR
/ Ако нямаш пари за iPOD,не си го купуваш него,а някой по-евтин.
![]()
недей такаПървоначално написано от _SL_
на 16 съм аз и по-голяма тъпотия не съм виждала.
кво са ти да не си като ония дето пишат ,че са 40 кила ,190 високи и питат дали са дебели?да се изфукаш ли искаш или да говорите за айподи ....я си изясни и ела пак
Не можеш да кажеш на някого, че няма пари съдейки по това кой има и кой не ай под. Аз нямам ... но какво от това ... баща ми може да ми даде пари и да ми вземе, но какъв е смисъла??? Предпочитам нашите да заделят пари и да осигурят бъдещето ми вместо да ги хвърлям на вятъра за безполезни вещи...
Вие сте глупаци... не всички ама повечето...