- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Целувката изневяра ли е?
Iskam da vi pitam ... spored vas celuvkata iznevqra li e ... zashtoto sporim s moq priqtel 4e celuvkata ne bilo iznevqra.. spored men si e 4ista iznevqra... osobeno ako se povtrosi pove4e ot vednujmersi za vnimaneito @@ :!)
Заглавието трябва да бъде написано на кирилица!
т.1
крем4ет0
За мен също е изневяра...
+1Първоначално написано от {Viktoria}
и според мен е изневяра![]()
Писах преди малко в другата тема за изневярата.
Един въпрос и тук тогава.
Имате си гадже.. Обичате се страшно много, нещата си вървят спокойно и безметежно, и изведнъж разбирате, че примерно преди 3 месеца е целунал друго момиче някъде си. Какво ще направите ? Ще изритате човека който продължава безкористно да си ви дава топлина, заради тази целувка ? Ще изритате, човека който ви кара да се чувствате значима заради тази целувка ? Ще изритате човека, който е винаги до вас когато имате нужда от него заради това ? Отговорете ми ама честно. Може да ви се струва малко странно мислене, но ви давам друга гледна точка върху въпроса а не само стандартните романтични клишета.
tuk si mnogo prav/a slu4valo mi se e da mi izneveri s celuvka.... i vseki put proshtavam.. ama pak nemoje i bezkraino da proshtavash nali taka.. dneska celuvka ytre shti servira 4e ima dete... ?Първоначално написано от Майн
![]()
Да ще го изритам.Ако ме обича не би ми причинил нещо което ще ме нарани дори да е целувка.Първоначално написано от Майн
Всеки сам слага на везната това което разбира за изневяра от едната страна и това което получава от връзката от другата.
Първоначално написано от FuckLove
Обади се пак когато ти изневериш, и пак ще си говорим за това какво би и какво не би направил ако обичаш другия.Първоначално написано от Анонимко
За да не ме разберете погрешно, аз не защитавам и не подържам изневярата. Но понякога нещата по една или друга причина просто се случват.
И още да попитам.. колко от горе-писалите имат или са имали връзка повече от 2 години ?
za mene sashto si e chista izneverq..dali e celuval druga ili pravil sex s neq si e iznerqra...e vqrno che iznevqrata s sex boli poveche..vse pak...
това 4е имам путка,не ме прави путка!!!!!!
Целувката също е изневяра поне за мен...Но мисля, че бих простила, особенно ако е било преди време. Минало-заминало....
to4no po tazi tema vseki ima razli4ni razbiraniq i ne moje da se opredeli koe e pravilno i koe gre6no,no li4no spored men ne e iznevqra
I Might Not Be The Best In The World,But The Best The World Has Ever Seen!!!!!!!!!!!
Изневяра е. Както писах и другаде - за мен много неща са изневяра.Първоначално написано от Майн
Няма да се разделим. Ще го обичам. Но ще се разочаровам. И ще се чувствам наранена. Ще съм мнителна и подозрителна. Ще минем през труден период, в който тази целувка ще му излезе през носа, защото ще трябва да ми покаже, че никога отново не би целунал друга и че ме обича. После нещата ще се стабилизират. А след това някой хубав ден ще се разделим по някакви съвсем други причини...
незнам....... ама ако видя приятелката ми да се целува с друг нема да я питам кво прави а ше им счупа главите и на двамата.... определено не е приятно
ИЗНЕВЯРА Е![]()
![]()
![]()
![]()
♫ Beautiful.. ♫
Ако ти дам душата си, дали ще ме забравиш ти.
Ако ти дам сърцето си дали ще ми повярваш ти,
че те обичам както никой друг,
искам те, искам да си тук!
Не спира да боли, живота ми това си ти,
сърцето ти е лед, да дишам мога само с теб.
Не спира да боли, живота ми това си ти,
сърцето ти е лед да дишам мога само с теб.
За мен си е изневяра! Ако наистина те обича, както казваш Майн, и нещата наистина са спокойни и безметежни,то тогава не би ти изневерил! В изневярата, дори да е една целувка, се крие търсене на нещо, което не си получил от човека,с когото си... Демек нещата изобщо не са спокойни и безметежни, а това, че може и да те обича, не го оспорвам, но все пак ако толкова държи на теб и те кара да се чувстваш добре защо търси утеха другаде? А?Първоначално написано от Майн
![]()
![]()
mi za men ne e izneverq tfa e samo 1 celuvka![]()
se pak e gadno no e 1 celuvka dori i sexa ne e iznevqra kvo slu4va se piine6 malko poe4e.. i si4ko stava tova ne zna4i 4e ne obi4a6 gadjeto si prosto ima i takifa momenti..iznevqrata za men ne e v deistviqta a v 4uvstvata.. i za6to kato v diskotekata si bez gadjeto koeto neiska da doide i se natiska6 s nqkoi drug posle i posle sedi i te psuva i se karate.. 4akai be moito mom4e ako be6e do6ul ni6to nqma6e ot tova da se slu4i .. na men ako mi izneverqt nz kak 6e se po4uvstvam.. ako go obi4am i mi kaje 4e e celunal druga 6te mu prosta am az ne sum obi4ala do sa axxa taka 4e nenzam... se mi e taq i az izneverqvam s celuvki ili ne6to drugo no za men tfa ne e iznevqra a prosto 4ovek se poddava na udovolstviqta
![]()
зависи от много неща и най-вече от твоят поглед на нещата...може да е ,а може и да не е...за мен изневяра е да си с 1 човек, а да искаш да бъдеш с друг
Дали е изневяра зависи от ситуацията...но в повечето случей да.
Ако аз целувам друга не е изневяра
Ако гаджето целува друг е изневяра
Помогнах ли ти?
Груб и нетактичен, невъзпитан и циничен, арогантен и саркастичен, нагъл и егоистичен, гаден и нарцистичен, това съм аз. Нещо против?