.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 31
    xxxfgdfg
    Guest

Любовта е временно изживяване

Tova e nai-nepovtorimoto 4uvstvo,no to ne moje da ostane zavinagi pri nas..sled vreme go izmestva navika i straha ot tova da ne budem samo..vsi4ki imame nujda ot lubov,no zamislete se...tq ne su6testvuva kato takava kakvato e v me4tite ni

Moderated by Barbie
    7т. от правилника
    Моля, пишете заглавията на темите на кирилица.

Re: Lubovta e vremenno izjivqvane

Цитирай Първоначално написано от xxxfgdfg
    Tova e nai-nepovtorimoto 4uvstvo,no to ne moje da ostane zavinagi pri nas..sled vreme go izmestva navika i straha ot tova da ne budem samo..vsi4ki imame nujda ot lubov,no zamislete se...tq ne su6testvuva kato takava kakvato e v me4tite ni
    Така е. И какво от това...
    Едва, когато нещо си отиде, едва, когато с нещо се простиш,
    разбираш колко много ти е нужно... и започваш да тъжиш.
    И знаеш, че не ще се върне вече, и празното местенце те боли.
    Дори светът надолу да обърнеш, пак не ще го върнеш ти.

Така мислиш щот не си срещнал истинската любов...някогото за когото си струва дори да умреш ама то нали знаеш..."Лесно е да умреш за любовта,трудно е да намериш някогот за когото си струва..."

Lupus in fabula

http://forum.abv.bg/abv/lat2cyr.php - Онлайн кирилизатор!

Мега фен Аватара на MiMcHeToOo
    Град
    Там
    оф.. важното е, че го има нали !? ... ебаси...

Guest
    Няма любов баце . Вадиш куро и наред путките да му мислят

Супер фен Аватара на Barbie
    Не мога да се съглася. Родителите ми са се загаджили още в гимназията. След 25 години брак още се държат като тийнейджъри, гушкат се, закачат се, пращат си смс-и "Обичам те", правят си изненади, липсват си, когато някой трябва да пътува, майка ми не може да заспи без баща ми... А заедно с това са изградили семейство и дом, отгледали са дете.

Навик? Любовта не е само цветя и пеперуди. Истинската любов не изчезва - прераства в нещо далеч по-силно от тийнейджърско увлечение и пърхаща влюбеност. Щом държите да го наричаме навик - добре - желан навик, необходим навик, навик, който те кара да се чувстваш щастлив, пълноценен, сигурен и силен.

Непоправима идеалистка съм.

Re: Любовта е временно изживяване

...И после тя стана на 14
    Свободата на словото е за ограничени хора.
    Ние си имаме водка.

Цитирай Първоначално написано от GregoryHouse
    Така мислиш щот не си срещнал истинската любов...някогото за когото си струва дори да умреш ама то нали знаеш..."Лесно е да умреш за любовта,трудно е да намериш някогот за когото си струва..."
    Много си прав ИМА ЛЮБОВ на Земята и,тази любов е последното нещо,което ни остава,когато нямаме нищо друго...трудно е да намериш правилния,но когато това стане,ще разбереш че я има!

Говориш като човек,който не е открил още любовта или като човек който я е изгубил....

♫ Beautiful.. ♫
    Ако ти дам душата си, дали ще ме забравиш ти.
    Ако ти дам сърцето си дали ще ми повярваш ти,
    че те обичам както никой друг,
    искам те, искам да си тук!
    Не спира да боли, живота ми това си ти,
    сърцето ти е лед, да дишам мога само с теб.
    сърцето ти е лед да дишам мога само с теб.

Цитирай Първоначално написано от sladkish_14

Много си прав ИМА ЛЮБОВ на Земята и,тази любов е последното нещо,което ни остава,когато нямаме нищо друго...трудно е да намериш правилния,но когато това стане,ще разбереш че я има!

Говориш като човек,който не е открил още любовта или като човек който я е изгубил....

Мамка му ти си на 14 и си средностатистически идиот.
    Не се опитвай да звучиш сякаш си преживяла нещо.
    Ние си имаме водка.

Любовта е за глупаците и наивниците
    Тя просто не съществува!
    XXX XXX XXX

Моята мисия - да унищожа любовта.
    Как - със силата на разума и чистия ум.

Мега фен Аватара на koalka
    Не е задължително да изчезне, просто се променя с времето, но не всичко остава един навик.

Цитирай Първоначално написано от SWASTICA
    Всъщност...не няма любов и не е имало!Любовта е:Матрица на мозъка,чрез която възпрятията към даден човек се свеждат до прегръдки,целувки интимни отношения...Любов и привличане имат едно и също значение....И защо си мислите,че като мислите за някой постоянно,като искате да го целувате,да го прегръщате значи го обичате....Ами не това са симптоми на привличането....Няма любов!
    Не съм много съгласен...и да не си лекар че даваш такива обяснения ?!

Lupus in fabula

Всъщност...не няма любов и не е имало!Любовта е:Матрица на мозъка,чрез която възпрятията към даден човек се свеждат до прегръдки,целувки интимни отношения...Любов и привличане имат едно и също значение....И защо си мислите,че като мислите за някой постоянно,като искате да го целувате,да го прегръщате значи го обичате....Ами не това са симптоми на привличането....Няма любов!

Всъщност гледа телевизия и има добра памет.
    Ние си имаме водка.

Цитирай Първоначално написано от VivaLaIdiotism

Мамка му ти си на 14 и си средностатистически идиот.
    Не се опитвай да звучиш сякаш си преживяла нещо.

НЕ МИ ХАРЕСВА КАК ГОВОРИШ! Не казвам,че съм изживяла нещо!А просто вярвам в нея,за разлика от теб..това,че съм на 14 не ме прави по "тъпа"от теб!! Изразявам мнение-просто

♫ Beautiful.. ♫
    Ако ти дам душата си, дали ще ме забравиш ти.
    Ако ти дам сърцето си дали ще ми повярваш ти,
    че те обичам както никой друг,
    искам те, искам да си тук!
    сърцето ти е лед, да дишам мога само с теб.
    сърцето ти е лед да дишам мога само с теб.

това,че съм на 14 не ме прави по "тъпа"от теб!!

Не разбира се. Това, че си по-тъпа от мен се подразбира от други работи.
    Ние си имаме водка.

Да кажем....реалист,който е прочел нещо повече..

...
    ХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХ АХАХАХ
    ...
    Ние си имаме водка.

Да кажем....реалист,който е прочел нещо повече..

И аз съм реалист и аз не съм прочел малко но предпочитам да вярвам че е някаква магия...по лесно е отколкото да кажа "Да сега матрицата в мозъка ми иска да имам полови сношения с тази тази и тази..."

Lupus in fabula

И аз съм реалист и аз не съм прочел малко но предпочитам да вярвам че е някаква магия...по лесно е отколкото да кажа "Да сега матрицата в мозъка ми иска да имам полови сношения с тази тази и тази..."

Звучите сякаш знаете какво е матрица.
    ...
    ХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХА
    ...
    Ние си имаме водка.

Град
    pLoVdiV {MaiNa ToWn}
    Цитирай Първоначално написано от Barbie
    Не мога да се съглася. Родителите ми са се загаджили още в гимназията. След 25 години брак още се държат като тийнейджъри, гушкат се, закачат се, пращат си смс-и "Обичам те", правят си изненади, липсват си, когато някой трябва да пътува, майка ми не може да заспи без баща ми... А заедно с това са изградили семейство и дом, отгледали са дете.

Навик? Любовта не е само цветя и пеперуди. Истинската любов не изчезва - прераства в нещо далеч по-силно от тийнейджърско увлечение и пърхаща влюбеност. Щом държите да го наричаме навик - добре - желан навик, необходим навик, навик, който те кара да се чувстваш щастлив, пълноценен, сигурен и силен.

Бтл, и моите родители са така! Представяш ли си? 16 години брак и 11 години просто са ходили! От 7 клас насам са гаджета! Не заради друго, ами супер много време ми се вижда, пък и 7 клас не е ли малко раничко, за да срещнеш любовта на живота си? Казват, че ученическата любов никога не става доживотна, но моите родители са доказателство на противното! Омг,не бих изтраяла някой човек толкова време, ще ми омръзне... Е,ама де да знам, ако се влюбя доста в него... Хмм,ще видим!
    The reasons of love... <3

[
    Всъщност и аз предпочитам същото....Дам по лесно е!
    А до спамера долу....ами знаем какво е матрица,но не съм сигурен дали ти се сещаш за това което ние приказваме..флуудиш ....Написал си го и на ника си!

Написал съм вива ла идиотизъм не, че флуудя.
    Имаш сериозен проблем със значението на думите.
    Ние си имаме водка.

Супер фен Аватара на HopeLesss
    Град
    В. Търново/София
    Цитирай Първоначално написано от Barbie

=D> =D> =D>

Цитирай Първоначално написано от VivaLaIdiotism
    [
    Всъщност и аз предпочитам същото....Дам по лесно е!
    А до спамера долу....ами знаем какво е матрица,но не съм сигурен дали ти се сещаш за това което ние приказваме..флуудиш ....Написал си го и на ника си!

Написал съм вива ла идиотизъм не, че флуудя.
    Имаш сериозен проблем със значението на думите.

Ника ти е "Да живее идиотизма" ?! А ся прецени ти къф си ?! Дааа,точно така идиот...и да флуудиш в темата.

Lupus in fabula

Че има любов... има и тя е необяснима. Само истинската любов съществува през времето, но за да я изживеем трябва да сме достойни за нея, иначе никога няма да я изпитаме напълно. Жалко, че все по-малко хора се обичат, както гореспоменатите родители. Наистина жалко...
    Нищо не съхне по-бързо от сълза...!

След като неможеш да отделяш мисъл си е твой проблем...казвам,че си написал в ника какво представляваш и какво подкрепяш и тн....Аз проблем нямам със значението,но виж ти имаш със разделянето на някаква мисъл!

Естествено, че ша подкрепям идиотите. Те са нещо като духовна храна. Някой са направени за да носят забавление на другите.
    Аз уважавам, хората който ми доставят удоволствие.
    Сега ще се направя на умен и ще ти кажа, че незнаеш какво е матрица.
    Ние си имаме водка.

Аман от философи
    Груб и нетактичен, невъзпитан и циничен, арогантен и саркастичен, нагъл и егоистичен, гаден и нарцистичен, това съм аз. Нещо против?

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си