.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 31 от общо 31
    Цитирай Първоначално написано от SWASTICA
    Цитирай Първоначално написано от VivaLaIdiotism
    След като неможеш да отделяш мисъл си е твой проблем...казвам,че си написал в ника какво представляваш и какво подкрепяш и тн....Аз проблем нямам със значението,но виж ти имаш със разделянето на някаква мисъл!

Естествено, че ша подкрепям идиотите. Те са нещо като духовна храна. Някой са направени за да носят забавление на другите.
    Аз уважавам, хората който ми доставят удоволствие.
    Сега ще се направя на умен и ще ти кажа, че незнаеш какво е матрица.
    Сега ще ти кажа,че имаш хасдалтичен проблем...А до това какво е матрица,не е точния начин да разбереш значението на думата,мисля да не ти я пиша даже....
    ПС:Аман от селски бекове!

Ако исках да разбера щях да я напиша в гуугъл.
    Повтарям, че незнаеш какво е защото го използваш неправилно. Напиши го и ти в гуугъл. Така ще се чувствам благороден, защото някой, който се прави на интелегентен неуспешно е една стъпка към амбицията си, по-наблизо заради мен.
    Иначе тва, че слагаш рандъм сложна думичка в поста си не те кара да звучиш, сякаш имаш богат речник.
    П.П. Аз съм бати пича.
    П.П.2 Вие не сте бати пичовете.
    Свободата на словото е за ограничени хора.
    Ние си имаме водка.

"Да наливаш акъл на идиот е като да наливаш вода в морето..." затова аз спирам да се занимавам с тоя...

Lupus in fabula

http://forum.abv.bg/abv/lat2cyr.php - Онлайн кирилизатор!

Грешката на някой ви е,че смятате google.bg за всезнайко...За вас няма нещо,което google да не го знае....
    Айде като си толкова отворен,намери ми информация за черните батерии в Русия.....За експеримента с хора в Тунис.....За масовия расизъм в Бразилия......ПОДЧЕРТАВАМ ГУГЪЛ НЕ ОЗНАЧАВА ВСИЧКО!Аз нямам богат речник...И не съм на крачка към твоята амбиция,мисля,че ти направи просто още 1 навътре към нея...

Бахти колко си запознат със световните конспирации.
    Някой би решил, че не си идиот. След това би прочел поста ти.
    Ние си имаме водка.

Цитирай Първоначално написано от GregoryHouse
    "Да наливаш акъл на идиот е като да наливаш вода в морето..." затова аз спирам да се занимавам с тоя...
    Дам IGNORE HIM!

Е що беше забавен разговор.
    -Незнаеш какво е матрица, но ползваш думичката.
    -Знам какво е матрица! (нареждаш още 10 думи който незнаеш какво значат)
    -Тогава що не обясни?
    -още 10 думи чието значение незнаеш.
    -Моля те провери в гуугъл...
    -Гуугъл незнае всичко. Аз знам повече защото световните сили идват да разказват какво правят, на всеки идиот като мен.
    -Това е нелогично...
    -Ти си по-тъп от мен затова ще те игнорирам. ХА!
    Ние си имаме водка.

Ако ти незнаеш какво значат,не означава,че същото се получава и при мен!Матрица-Определена систематизира точност,насока,цел,състоян е и и в по горна степен се разглежда в други етапи на състояния!Забрави,неможеш да бъдеш интересен!

Предполагам се опитваш да извадиш математическата дефиниция на матрица. Нямам идея откъде го преписа, че си толко надъхан, но не е това.
    Ние си имаме водка.

Цитирай Първоначално написано от Barbie
    Не мога да се съглася. Родителите ми са се загаджили още в гимназията. След 25 години брак още се държат като тийнейджъри, гушкат се, закачат се, пращат си смс-и "Обичам те", правят си изненади, липсват си, когато някой трябва да пътува, майка ми не може да заспи без баща ми... А заедно с това са изградили семейство и дом, отгледали са дете.

Навик? Любовта не е само цветя и пеперуди. Истинската любов не изчезва - прераства в нещо далеч по-силно от тийнейджърско увлечение и пърхаща влюбеност. Щом държите да го наричаме навик - добре - желан навик, необходим навик, навик, който те кара да се чувстваш щастлив, пълноценен, сигурен и силен.

Непоправима идеалистка съм.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си