.
Отговор в тема
Страница 1 от 8 12345 ... ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 195
    Мега фен Аватара на bungle
    Град
    при чичо Страх

Фотография

Някой от вас да се интересува/занимава с фотография ?
    I am the lover in your bed and i control you
    I am the sex that you provide and i control you
    I am the hate you try to hide and i control you
    I take you where you want to go
    I give you all you need to know
    I drag you down i use you up

Град
    София
    Аз се занимавам с рисуване, графичен дизайн и графична обработка с компютър.. и понякога и фотография, но малко :Р
    And now I make a spell,
    "forget I've ever been here"!
    Don't ask, I won't tell,
    may all of our pain dissapear!

Чак да се интересувам със всичките подробности...хмх не, но обичам да гледам хубави снимки, които наистина си заслужават внимание.

иначе никога не съм се занимавала с фотография, по едно време имах мерак да правя разни снимки, ама си останах с желанието...

П.П. bungle, ти занимаваш ли се с фотография?

Your worst enemy is your self
    Will you fight, or give in?

Guest
    имам основни познания по въпроса, да.

амм..да занимавам се с фотография...до колкото е възможно
    Неподходящ размер на снимка в подпис!

/wan`a`doo/
    Guest
    Абе има някъв ентусиазъм в мен, опитвам се... За сега това е единственото нещо, с което знам, че бих се занимавала с удоволствие в бъдеще

И аз.
    On a long enough timeline, the survival rate for everyone drops to zero.

Повече от фен
    Град
    Дървото :]
    чак интереес...но пък си поцъквам здраво като излеза. Фотоапаратът ми не ехубав, но като взема аз да печеля, тогава ще се сдобивам чак и с екстри. Радвамс е, че има такива хора :P

samo lubitelska takava (:
    Think about it..
    Усмивката е ключ към любовта. Който не може да се усмихва, не може да обича, нито да спечели нечия любов.

Град
    Dreamland Varna
    Цитирай Първоначално написано от 136179
    samo lubitelska takava (:
    И аз така
    Aveee eiii ! Selski pr1chki ! Gadna vi e trevata Ne davam i edna stotinka za taQ pumiq, na tiQ na tiQ na tiQ.. Taka che i da q pluQ i da q Bogotvorq - Istinata e EDNA - vseki VTORI pushi Q !

Мега фен Аватара на bungle
    Град
    при чичо Страх
    Аз обичам да снимам. Надявам се след време да мога да си позволя по-хубав фотоапарат и да понауча това и онова.
    Носи ми някакво спокойствие.. да се скитам по улиците сама и да снимам нещата, които грабват окото ми.
    I am the lover in your bed and i control you
    I am the sex that you provide and i control you
    I am the hate you try to hide and i control you
    I take you where you want to go
    I give you all you need to know
    I drag you down i use you up

С фотография от...има няма 2 години.
    Зависима съм
    Евала за това с което сте решили да се занимавате,било то любителско или професионално.Въпреки ,че за професия леко безперспективно ми звучи...
    : )))
    Just Married

'Тогава бе светът. Изглеждаше огромен.
    В самия край на лятото, тъй сладостно
    беше открилото се време, неотменна светлината..'

да прав/а си... переспектива-тцъ!

хей хайде всеки който обича да снима да покаже нещо свое.... гледам че доста хора харесват това да правят снимки...любители или не...нека споделим опит... Може пък и някакви хитринки за по-добри снимки да споделим...е,как ви се струва идеята?

Супер фен
    Аз , аз!
    От един два месеца,но супер несериозно.Чела съм това -онова , апатчето ми(то даже не е лично мое) е любителско ,но се надявам след време да позадълбая малко нещата.

то и моето е любителско....но...просто наще на тоя етап не биха дали 2000 лева за по убав....пък и аз съм доволна от моя...мисля че 10 мегапиксела са напълно достатъчни за една почти....професионална снимка....

Супер фен Аватара на brain_stew
    Град
    [Мразим кифли ООД]
    Само любителски се занимавам...понякога стават хубави неща!Най-често обичам да снимам някакви пейзажни...абе нищо особено!

Мега фен Аватара на Boot
    Град
    occasion avenue
    Напоследък всеки идиот с цифров фотоапарат си мисли, че се занимава с фотография
    Що ли като не бяха разпространени цифровите нямаше толкова ентусиасти???

Saatana vittu perkele hate crew!

Мега фен
    Град
    Utopia..
    Цитирай Първоначално написано от Boot
    Напоследък всеки идиот с цифров фотоапарат си мисли, че се занимава с фотография
    Що ли като не бяха разпространени цифровите нямаше толкова ентусиасти???
    веднъж да се съглася с тебе..
    какво значи "занимавам се с фотография" ?
    това, че на рожден ден на приятел ти снимаш другите ли?
    ебати смешниците

Правя някакви опити

Супер фен
    Не,OtherDimension, "занимавам се с фотография" означава,че се интересуваш от устройството на апарата,от това какво можеш да направиш с него,да прецениш кога,къде и защо да натиснеш "голямото копче" , да се учиш да подбираш обекти а не да щракаш тук и там .Да четеш до колкото ти позволяват времето и финансите за това-онова и да понаучваш и да се осъвършенстваш.

Бай дъ уей-На мен лично най-много ми харесва да правя макро снимки

Супер фен Аватара на brain_stew
    Град
    [Мразим кифли ООД]
    Цитирай Първоначално написано от Mimka_sweet
    Не,OtherDimension, "занимавам се с фотография" означава,че се интересуваш от устройството на апарата,от това какво можеш да направиш с него,да прецениш кога,къде и защо да натиснеш "голямото копче" , да се учиш да подбираш обекти а не да щракаш тук и там .Да четеш до колкото ти позволяват времето и финансите за това-онова и да понаучваш и да се осъвършенстваш.

Бай дъ уей-На мен лично най-много ми харесва да правя макро снимки

Всъщност, ако под "занимавам се с фотография" разбирате някво професионално...ъъъ...не!
    Обаче по принцип най-любителски да се опиташ да направиш от нещо обикновено, нещо изключително красиво и то това да постигнеш с най-обикновен фотоапарат....никой не претендира за професионалност....просто се прави от удоволствие!
    Това е сеедно да ни питате "занимавате ли се с музика?" и да кажете "уф, всеки научил два три акорда (примерно) и вече се занимава с музика!"...Не става въпрос за професионализъм, а за интерес!

Guest
    Смешници сме били.., като не ви изнася не пишете в темата ми.

Може да съм смешна, но на мен ми доставя удоволствие. И наистина бих искала да се развия. Нямам парите, нямам апаратурата, нямам студиото. Оставете ми поне идеите.

Цитирай Първоначално написано от Mimka_sweet
    Да се интересуваш от устройството на апарата като начало е толкова art, колкото е да се интересуваш от състава на пастелите си, ако си художник (приемаме, че не си Леонардо да Винчи). С другото в общи линии съм съгласна.

Фотографията е изкуство. Самото желание да направиш снимка, излизаща от категорията "аз с мама пред църквата (църквата не се вижда, защото този, който снима, поставя теб и мама в центъра, защото важните сте вие, на никого не му пука каква е църквата)" показва, че до някаква степен излизаш от любителските снимки и се занимаваш с фотография. Изкуство е най-вече тогава, когато има някаква идея, която искаш да предадеш. Когато караш хората да се замислят. И по-малко когато просто искаш да покажеш на хората нещо красиво по най-добрия възможен начин.
    On a long enough timeline, the survival rate for everyone drops to zero.

Аз обичам да снимам, но съм абсолютен аматьор. Понякога обаче се получават много красиви неща. И бтв...има разлика между човек на изкуството и човек, който се занимава с фотография. Двете може да нямат голяма връзка...това с устройството на фотоапарата е глупост. да, фотографът трябва да има професионален фотоапарат, но не да е механик.
    Възможно ли е да бъде по-красиво?

Супер фен
    Е да ама трябва да си имаш представа горе-долу от какво е напревен апарата и какво има в него.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си