- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Фотография
Някой от вас да се интересува/занимава с фотография ?
I am the lover in your bed and i control you
I am the sex that you provide and i control you
I am the hate you try to hide and i control you
I take you where you want to go
I give you all you need to know
I drag you down i use you up
Аз се занимавам с рисуване, графичен дизайн и графична обработка с компютър.. и понякога и фотография, но малко :Р
And now I make a spell,
"forget I've ever been here"!
Don't ask, I won't tell,
may all of our pain dissapear!
Чак да се интересувам със всичките подробности...хмх не, но обичам да гледам хубави снимки, които наистина си заслужават внимание.
иначе никога не съм се занимавала с фотография, по едно време имах мерак да правя разни снимки, ама си останах с желанието...
П.П. bungle, ти занимаваш ли се с фотография?![]()
Your worst enemy is your self
Will you fight, or give in?
имам основни познания по въпроса, да.
амм..да занимавам се с фотография...до колкото е възможно![]()
Неподходящ размер на снимка в подпис!
Абе има някъв ентусиазъм в мен, опитвам се... За сега това е единственото нещо, с което знам, че бих се занимавала с удоволствие в бъдеще![]()
И аз.
On a long enough timeline, the survival rate for everyone drops to zero.
чак интереес...но пък си поцъквам здраво като излеза. Фотоапаратът ми не ехубав, но като взема аз да печеля, тогава ще се сдобивам чак и с екстри. Радвамс е, че има такива хора:P
samo lubitelska takava (:
Think about it..
Усмивката е ключ към любовта. Който не може да се усмихва, не може да обича, нито да спечели нечия любов.
И аз такаПървоначално написано от 136179
![]()
Aveee eiii ! Selski pr1chki ! Gadna vi e trevataNe davam i edna stotinka za taQ pumiq, na tiQ na tiQ na tiQ.. Taka che i da q pluQ i da q Bogotvorq - Istinata e EDNA - vseki VTORI pushi Q !
Аз обичам да снимам. Надявам се след време да мога да си позволя по-хубав фотоапарат и да понауча това и онова.
Носи ми някакво спокойствие.. да се скитам по улиците сама и да снимам нещата, които грабват окото ми.
I am the lover in your bed and i control you
I am the sex that you provide and i control you
I am the hate you try to hide and i control you
I take you where you want to go
I give you all you need to know
I drag you down i use you up
С фотография от...има няма 2 години.
Зависима съм![]()
Евала за това с което сте решили да се занимавате,било то любителско или професионално.Въпреки ,че за професия леко безперспективно ми звучи...
: )))
Just Married
'Тогава бе светът. Изглеждаше огромен.
В самия край на лятото, тъй сладостно
беше открилото се време, неотменна светлината..'
да прав/а си... переспектива-тцъ!![]()
хей хайде всеки който обича да снима да покаже нещо свое....гледам че доста хора харесват това да правят снимки...любители или не...нека споделим опит...
Може пък и някакви хитринки за по-добри снимки да споделим...е,как ви се струва идеята?
![]()
Аз , аз!
От един два месеца,но супер несериозно.Чела съм това -онова , апатчето ми(то даже не е лично мое) е любителско ,но се надявам след време да позадълбая малко нещата.
то и моето е любителско....но...просто наще на тоя етап не биха дали 2000 лева за по убав....пък и аз съм доволна от моя...мисля че 10 мегапиксела са напълно достатъчни за една почти....професионална снимка....
![]()
Само любителски се занимавам...понякога стават хубави неща!Най-често обичам да снимам някакви пейзажни...абе нищо особено!
Напоследък всеки идиот с цифров фотоапарат си мисли, че се занимава с фотография![]()
Що ли като не бяха разпространени цифровите нямаше толкова ентусиасти???
Saatana vittu perkele hate crew!
веднъж да се съглася с тебе..Първоначално написано от Boot
какво значи "занимавам се с фотография" ?
това, че на рожден ден на приятел ти снимаш другите ли?
ебати смешниците
Не,OtherDimension, "занимавам се с фотография" означава,че се интересуваш от устройството на апарата,от това какво можеш да направиш с него,да прецениш кога,къде и защо да натиснеш "голямото копче" , да се учиш да подбираш обекти а не да щракаш тук и там .Да четеш до колкото ти позволяват времето и финансите за това-онова и да понаучваш и да се осъвършенстваш.![]()
Бай дъ уей-На мен лично най-много ми харесва да правя макро снимки![]()
Първоначално написано от Mimka_sweet
Всъщност, ако под "занимавам се с фотография" разбирате някво професионално...ъъъ...не!
Обаче по принцип най-любителски да се опиташ да направиш от нещо обикновено, нещо изключително красиво и то това да постигнеш с най-обикновен фотоапарат....никой не претендира за професионалност....просто се прави от удоволствие!
Това е сеедно да ни питате "занимавате ли се с музика?" и да кажете "уф, всеки научил два три акорда (примерно) и вече се занимава с музика!"...Не става въпрос за професионализъм, а за интерес!
Смешници сме били.., като не ви изнася не пишете в темата ми.![]()
Може да съм смешна, но на мен ми доставя удоволствие. И наистина бих искала да се развия. Нямам парите, нямам апаратурата, нямам студиото. Оставете ми поне идеите.![]()
Да се интересуваш от устройството на апарата като начало е толкова art, колкото е да се интересуваш от състава на пастелите си, ако си художник (приемаме, че не си Леонардо да Винчи). С другото в общи линии съм съгласна.Първоначално написано от Mimka_sweet
Фотографията е изкуство. Самото желание да направиш снимка, излизаща от категорията "аз с мама пред църквата (църквата не се вижда, защото този, който снима, поставя теб и мама в центъра, защото важните сте вие, на никого не му пука каква е църквата)" показва, че до някаква степен излизаш от любителските снимки и се занимаваш с фотография. Изкуство е най-вече тогава, когато има някаква идея, която искаш да предадеш. Когато караш хората да се замислят. И по-малко когато просто искаш да покажеш на хората нещо красиво по най-добрия възможен начин.
On a long enough timeline, the survival rate for everyone drops to zero.
Аз обичам да снимам, но съм абсолютен аматьор. Понякога обаче се получават много красиви неща. И бтв...има разлика между човек на изкуството и човек, който се занимава с фотография. Двете може да нямат голяма връзка...това с устройството на фотоапарата е глупост. да, фотографът трябва да има професионален фотоапарат, но не да е механик.
Възможно ли е да бъде по-красиво?
Е да ама трябва да си имаш представа горе-долу от какво е напревен апарата и какво има в него.![]()