.
Отговор в тема
Страница 3 от 4 ПървиПърви 1234 ПоследнаПърви
Резултати от 51 до 75 от общо 86

Hybrid View

Град
    Търново.... Велико Търново
    Цитирай Първоначално написано от SlAdKaTa_16
    nadqvam se e taka az tupo e da pi6a po nekfi forumi samo 4e nqma na koi da kaja hm.. 6e kajete priqteli nqma6 li imam mnogo priqteli.. no prosto ne mislq 4e 6e me razberat te me poznavat po edin na4in i primerno az da sum tujna tfa im e nekfo stranno A na men mi e gadno taka ... smisul use6tam mn mn golqma praznota v sebe si a sum samo na 16 i se 4uvstvam super zle ama 6tom izlqza s fr i se promenqm vednaga... tupo e sa vikate tfa momi4e e cifra zle e moje bi e taka moje bi e tupo da si 1 4ovek kogato si navun i drug kogato si sam.. ima6e 1 mom4e tova koeto obi4ah i moje bi vse o6te e tka.. nz.. toi me razbira6e i me poznava6e... i ot togava use6tam 4e ne6to v men lipsva I tnx na tezi koito go 4etat tova pone nqkoi me izslu6va
    сериозно имаш нужда някой да те прегарне и да ти каже че всичко ще е наред.

SlAdKaTa_16
    Guest
    tolkova mn hora okolo men .. a az da se 4uvstvam tolkova samotna... dneska "kato bqh na daskalo" mi be6e nekfo mn stranno.. gledam onova mom4e deto ne6to se vodim 4e hodim i toi sedi i mise usmihna i az mu namignah i go podminah.. i posle cql den super veselo.. kogato se pribrah v nas mi stana nekfo tolko gadno ;( ;( za kvo mom4etata imat tolkova golqmo zna4enie v jivota mi

Guest
    ех и аз да бех кат теб..да не ми пука за мом4етата 6тех да съм най-6тастливата..виж ина4е о6те не си сре6тнала твойто мом4е..има6 о6те цял живот за да се влюби6 и то не един път

SlAdKaTa_16
    Guest
    sigurno no prosto imam tolkova mnogo problemi sus si4ko i sega mom4eta.. i si4ko e mnogo oburkano ..

Град
    sigurno no prosto imam tolkova mnogo problemi sus si4ko i sega mom4eta.. i si4ko e mnogo oburkano ..
    намери си някой да те прегърне ...... в такива ситуации ( рядко но се случва ) само тфа ми помага

Мега фен Аватара на sasha_90
    Цитирай Първоначално написано от kotetyyy
    Цитирай Първоначално написано от sasha_90
    Може би не си срещнала точното момче.
    Ima li takova mom4e?? Az ne mislq taka sre6nah go predi 2 godini razbih mu surceto i sega si ponasqm posledstviqta...
    Има такова момче разбира се.

Град
    Lovech
    vlubila si se v jivota tva e prosto ti si si vtulpila 4e nqma da obi4a6 nito edno mom4e a obi4a6 diskotekite i jivota tva e pomisli si

Rebirthing now. I wanna live for love wanna live for you and me. Breathe for the first time now, I got alive somehow.

Момче съм

Супер фен
    Бих ти казала какво ти е,ако беше казал,че още ти пука поне малко за онова момче.И въпреки,че ти каза,че не ти пука за него мен не ми се вярва особено .... а това може да се получава,защото не попадаш на подходящия .. знам ли ...
    Обичам те <3 !!!

Град
    Цитирай Първоначално написано от skini
    vlubila si se v jivota tva e prosto ti si si vtulpila 4e nqma da obi4a6 nito edno mom4e a obi4a6 diskotekite i jivota tva e pomisli si
    ... по голяма глупост не бях чувал и в часовете по литература ... а там ги има много

SlAdKaTa_16
    Guest
    predi malko pisah na mom4eto koeto obi4ah predi i mu vikam ai na kafe nqkoi den da se vidim.. i toi mi ti koga po4na da govori6 pak s men.. kiro (negoviq nai dobur priqtel i moi biv6) mi razpravq 4e si se nadula 4e si stanala nekfa broikadjiika i az seda i mu vikam gosho be lud li si ne e taka.. i toi vika a be neznam... i ne me interesuva i az emi ok i toi sled tfa mi pi6e kvo iska6 ot men i az neznam.. moje bi pak da sme zaedno 6ot ti pone me prave6e 6tastliva.. i toi mi vika.. e sori milo ama ne vsi4ko koeto iska6 polu4ava6.. i az se zduhah pove4e i sa mi e 100 puti po gadno.. basi depresira6tiq den..
    Skini mi ne mislq 4ee tova za6toto ve4e ne sa mi interesni ..

Мега фен Аватара на babity
    predi malko pisah na mom4eto koeto obi4ah predi i mu vikam ai na kafe nqkoi den da se vidim.. i toi mi ti koga po4na da govori6 pak s men.. kiro (negoviq nai dobur priqtel i moi biv6) mi razpravq 4e si se nadula 4e si stanala nekfa broikadjiika i az seda i mu vikam gosho be lud li si ne e taka.. i toi vika a be neznam... i ne me interesuva i az emi ok i toi sled tfa mi pi6e kvo iska6 ot men i az neznam.. moje bi pak da sme zaedno 6ot ti pone me prave6e 6tastliva.. i toi mi vika.. e sori milo ama ne vsi4ko koeto iska6 polu4ava6.. i az se zduhah pove4e i sa mi e 100 puti po gadno.. basi depresira6tiq den..
    Skini mi ne mislq 4ee tova za6toto ve4e ne sa mi interesni ..
    Рано или късно всеки си намира майстора! И честно казано май наистина трябва да ти се покаже, че не всичко можеш да имаш на готово. Мислиш си, че няма да обичаш друг само защото си си втълпила, че неможеш без него а той просто е поредният ти каприз, който не си успяла да получиш и затова така се тръшкаш!

SlAdKaTa_16
    Guest
    pls kaji mi go tfa na jivo i ... .xaxaxa basi za 1-put nekoi mi govori tolko smelo axaxxaaxaxaxxa

Каде да се видим? Аз ти казвам самата истина! Ако настояваш и на живо ще ти го кажа!

SlAdKaTa_16
    Guest
    xaxa ne be Ok sigurno e istina Az ako imam tolko golqmo jelanie da sum s nego moga da go nakaram da e s men ... 6ot toi e nekuf mn suvesten.. i moga da go preeba da spi s men i posle 6e trugnem ama... neiskam

xaxa ne be Ok sigurno e istina Az ako imam tolko golqmo jelanie da sum s nego moga da go nakaram da e s men ... 6ot toi e nekuf mn suvesten.. i moga da go preeba da spi s men i posle 6e trugnem ama... neiskam
    Точно това имам в предвид! Точно заради твоята прекалена убеденост, че можеш да имаш всеки когато си поискаш заслужаваш да не ти обръща внимание за да се научиш, че не всичко е розово и е достъпно за теб!

SlAdKaTa_16
    Guest
    a az znam 4e e taka mn qsno nemoga da imam vsi4ko .. no v pove4eto slu4ai rano ili kusno go polu4vam tova koeto iskam... taka e dosta sum ligava.. no macka povqrvai mi ne mi e tolkova rozov jivota... predi 1 godina sigurno bqh nai propadnaliq 4ovek..

a az znam 4e e taka mn qsno nemoga da imam vsi4ko .. no v pove4eto slu4ai rano ili kusno go polu4vam tova koeto iskam... taka e dosta sum ligava.. no macka povqrvai mi ne mi e tolkova rozov jivota... predi 1 godina sigurno bqh nai propadnaliq 4ovek..
    Еми то се подразбира по приказчиците ти, че си била (ако и все още не си) утайка!Нищо лично, за мен си живо курве! (не те обиждам казвам каквото мисля)

Aбе не че нещо SlAdKaTa_16 мисля че вече почна мноо да се въздигаш. Казах ти го и преди и сега и с тъпите си мнения затърдяваш това което казах. А то е кфа нарцистична егоистка си...и имам една вест...не само че (може би знам ли) си била пропаднала ами и СЕГА си. По пропаднал човек не може да си била...а ся ако обичаш би ли спряла да се правиш на мнооого голяма тарикатка и да казваш кой кфо не би ти казал в очите...ако беше лице в лице с мен вече лице да нямаше...

Lupus in fabula

http://forum.abv.bg/abv/lat2cyr.php - Онлайн кирилизатор!

SlAdKaTa_16
    Guest
    emi ne sum az predi pieh i se drusah... sega nito cigari pu6a nito piq axax i babity ne sum kurva.. i povqrvai mi dosta po ralzi4na sum ligava sum no ne sum kurva a Gregory xaax tarikatka sum bila hm.. ne6to lo6o v tfa ima li?Mejdu drugoto nie mu vikame gazarka axxxa daje nekoi mi vikat taka fr xaxa tui 4e ve4e moje mi vika6 taka axxa

i moga da go preeba da spi s men i posle 6e trugnem ama...
    Те по принцип курветата не говорят така! Ама хич!!! Аз мисля, че нито си тарикатка нито гъзарка! Ако си толкова велика за колкото се смяташ едва ли сега щеше да киснеш тука, да ни занимаваш с тъпотии и да се правиш на велика! И в крайна сметка не забравяй, че каквото и да кажеш тук, в каквато и светлина да се опишеш едва ли някой ще го приеме насериозно! Сега спри с фантазийките, за това колко желана и неустоима си и заживей в реалния живот!!!

ГЪЗарке виж кфо ако си мислиш че впечатляваш някой с писаниците си се лъжеш...и кфо кат си се друсала и си пиела...ся си по зле...преди си вредяла на себе си, а сега на околните...тъй че ГЪЗарке стига си ми летяла из облаците и си се мислила за по висша от останалите щот ше дойде момента в който както летиш на високо ще паднеш много лошо...но кфо ли ти приказвам...викаш абе майни го тоя кфо знае нека си лафи там къф е той че ше казва на ГЪЗарката кфо да прай...ама след време ще се сетиш кфо съм написал...

И като последен пост ще кажа: Промени се и спри да вредиш на хората.

Lupus in fabula

http://forum.abv.bg/abv/lat2cyr.php - Онлайн кирилизатор!

Град
    SlAdKaTa_16 - ти си нищо .... нямам ко повече да кажа

SlAdKaTa_16
    Guest
    xaxaxaxaxa az ne se smqtam za tolkova velika ili tam gazarka axxa az se ebavah za tfa na men ne mi puka kvo mislite za men pff f nikuf slu4ai ne mislq 4e sum aa 4ei da vida jenala i neustoima pff v nikuf slu4ai nekazvam 4e sum tolkova hubava i 4e moga da sum sus vsqko mom4e.. macka vuob6te tfa ne e taka.. haresvala sum mom4eta s koito znam 4e nemoga i da si pomislq da imam ne6to s tqh.. ama 6ans i ko ne sum tolko bogata i nqmam vsi4ko koeto iskam... zasega ne me li6avat na6te ot ni6to .. of ne e tam vuprosa prosto ima6 mn mn gre6na predstava... i ne sum kurve.. tfa go kazah 6ot toi e edinstvenoto mom4e s koeto sum spala i znam kak da go precakam.. ne za ne6to drugo.. taka 4e purvo razberi koi kakuf e i posle gi sudi koi si fantazira i koi ne

Град
    xaxaxaxaxa az ne se smqtam za tolkova velika ili tam gazarka axxa az se ebavah za tfa na men ne mi puka kvo mislite za men pff f nikuf slu4ai ne mislq 4e sum aa 4ei da vida jenala i neustoima pff v nikuf slu4ai nekazvam 4e sum tolkova hubava i 4e moga da sum sus vsqko mom4e.. macka vuob6te tfa ne e taka.. haresvala sum mom4eta s koito znam 4e nemoga i da si pomislq da imam ne6to s tqh.. ama 6ans i ko ne sum tolko bogata i nqmam vsi4ko koeto iskam... zasega ne me li6avat na6te ot ni6to .. of ne e tam vuprosa prosto ima6 mn mn gre6na predstava... i ne sum kurve.. tfa go kazah 6ot toi e edinstvenoto mom4e s koeto sum spala i znam kak da go precakam.. ne za ne6to drugo.. taka 4e purvo razberi koi kakuf e i posle gi sudi koi si fantazira i koi ne
    "аз ... на мен ... за мене ... 4е съм...мене" .... ...нищото си мисли че е по важно откокото е... не ти пука за нас ... ПУКА ТИ иначе нямаше да седиш тука и да се оправдаваш.. на "нас" не ни пука за тебе

Да де, ясна ми е, щом взе и да си противоречиш... Няма да замажеш работата! Просто си се надявай да е достатъчно глупав да ти се върже, това е от мен. Успех!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си