.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 9 от общо 9

Hybrid View

Guest

Как да започна

От известно време много харесвах едно момче с него сме си приказвали ,но нищо особено просто разменихме няколко думи по тъпи теми даже вече не помня за какво.В момента сме в различни училища,но знам ,че си няма гадже,а намерих скайпа му.Много искам да му пиша,но просто нз как да започна и ако ме пита от де съм му взела скайпа какво да му кажа.А не искам веднага да стават ясни намеренията ми.Сравнително знам някои неща а него и може би ще можем да поддържаме разговор,обаче просто нз как да започна

Град
    Своге
    Ми просто му пиши и го питай кой е...Кажи му,че една приятелка ти е дала skype-а му,обаче не ти е казала кой е... и така си започнете разговор...
    Nothing's gonna change my love for you!
    You ought know by now how much I love you!
    One thing you can be sure of
    I'll never ask for more than your love!

Мега фен Аватара на koalka
    Това, че му пишеш не означава, че го харесваш.Според мен няма да си го помисли или, ако си го помисли няма да ти каже нищо.Иначе му пиши "здрасти, как си" и някаква такива.

Guest
    -Здрасти ? o.0

Guest
    потар си го ама не му казжаи жеднага 4е си ти и знае6 4е е той, жсе едно слу4ай но си го намерила. знае6 , пи6е6 asl, от къде си? и така нататък. накрая като поговорите кажи че си сетила и го питай Ти да не си... и така ще стане разговора, но преди да се разбере кой е точно всеки, се опознайте по-добре поне така бих направила аз

започни да коментираш аватара му,ама така че да не се засегне.обаче най-удачен е варианта
    Ми просто му пиши и го питай кой е...Кажи му,че една приятелка ти е дала skype-а му,обаче не ти е казала кой е... и така си започнете разговор...
    Some say that Time changes Best friends can Become strangers But I don't want that No not for you If you just stay with me We can make it through

Мега фен Аватара на MiMcHeToOo
    Град
    Там
    Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    потар си го ама не му казжаи жеднага 4е си ти и знае6 4е е той, жсе едно слу4ай но си го намерила. знае6 , пи6е6 asl, от къде си? и така нататък. накрая като поговорите кажи че си сетила и го питай Ти да не си... и така ще стане разговора, но преди да се разбере кой е точно всеки, се опознайте по-добре поне така бих направила аз
    да бе и да го лъже.. най накрая ше излезне, че тя е знаела в самото начало кой е той и той ше и се обиди.. глупости.. ако те пита от кой му имаш скайпа кажи, че си помолила няква твоя приятелка да ти го даде понеже той ти се е сторил симпатичен и си искала да си полафиш с него.. друг варянт не виждам..

Guest
    Мерси за отговорите,ама въпросът е че по някакъв начин искам да му задържа вниманието,но и да не разбира веднага ,че си падам по него.Пък и ако му кажа коя съм и той не ме помни изобщо,защото то доста време мина от даскало и изобщо....

Голям фен
    Град
    Варна CityY :Pp
    Цитирай Първоначално написано от koalka
    Това, че му пишеш не означава, че го харесваш.Според мен няма да си го помисли или, ако си го помисли няма да ти каже нищо.Иначе му пиши "здрасти, как си" и някаква такива.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си