.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 33
    АнДрЕа_16
    Guest

Видях го и се по4увствах като пълна глупа4ка ;{

Бях с него 3 месеца,в които си прекарвах 4удесно!Бях сигурна,4е той има 4увства,4е искаше да бъде с мен...но нещо стана изведнъж.Може би е видял друга,може би съ м му омръзнала...незнам то4ната при4ина,но се разделихме скарвайки се.На него сякаш не му пукаше.. А на мен ми беше най-гадния ден.Казваше,4е му е гадно,но не го показва...но когато на 4овек му е гадно едва ли би се държал като непукист?! На раздяла сякаш гледаше разговора да свърши колкото може по-бързо...то4но това ме ядоса.Затова и оттогава не сме си продумвали! И така не бях го виждала цяло лято.Мислех за него непрекъснато,въпреки 4е опитвах да го забравя с други. Не се полу4и.Днес както си вървях...се разминахме. В този момент ми стана толкова мъ4но,като си спомних как преди ми се усмихваше толкова искрено,а сега дори не се поглеждаме.Да,защото когато го видях извърнах глава,за да не запла4а. По4увствах се като пълна глупа4ка,защото колкото и да ме боли да го кажа той се е подигравал с мен.Не може да показва такива 4увства,да прави такива неща за мен и ей така да ме забрави.Вси4ко е било една тъпа лъжа,на която аз се хванах Съжалявам се наистина!Защото искам да го забравя...имам волята,но просто колкото пове4е го искам имам 4увството 4е няма да стане.
    Съжалявам,4е ви занимавам с това.Не искам съвети,защото знам вси4ко,което ще кажете.Искам просто някой да ме подкрепи,защото ми е адски гадно

Мега фен
    Град
    София
    Раэбирам те идеално.Била съм в почти същото положение и энам колко е неприятно.До ден днешен не съм го преживяла,съмнявам се скоро и да успея.Дано при теб стане по-лесно.Тъй ,като както ти каэа няма смисъл от иэтъркани съвета,няма да давам.Раэбирам те и энам колко ти е тежко.Желая ти късмет..
    [size=7][b][u]fosse cos

Guest
    mili4ka ne se pritesnqvai ,vsi4ko 6te se opravi zabravi go ne misli za nego i 6te vidi6 4e ako e imal 4ustva kum teb 6te te potarsi otnovo ....

Повече от фен Аватара на paola_Rey
    ei spokoino s teb sme ne se trevoji i ako naistina iska6 da go zabravi6 pripomni si kak se e podigral s teb i prevarni cqlata obi4 koqto si ispitvala kam nego v omraza i gotovo

Град
    Razgrad Cartel
    да

sWeEtY_16
    Guest
    macka znam kakvo ti e na men mi e su6toto samo 4e az go zarqzah.. i hodehme 9 meseca e sa kato ti pro4etoh temata i se setih za nego..pak i mi se nasulziha o4ite... az samo kato go 4uq i po4vam da pla4a kamo li kato go vida... no v slu4aq az sum vinovna prosto nemoga da sum s 1 mom4e :P kakto i da e macka nadqvam se da go prejivee6 az ve4e 6 meseca nemoga.. Kusmet!!

Мега фен Аватара на MiMcHeToOo
    Град
    Там
    Цитирай Първоначално написано от sWeEtY_16
    macka znam kakvo ti e na men mi e su6toto samo 4e az go zarqzah.. i hodehme 9 meseca e sa kato ti pro4etoh temata i se setih za nego..pak i mi se nasulziha o4ite... az samo kato go 4uq i po4vam da pla4a kamo li kato go vida... no v slu4aq az sum vinovna prosto nemoga da sum s 1 mom4e :P kakto i da e macka nadqvam se da go prejivee6 az ve4e 6 meseca nemoga.. Kusmet!!
    не се самосъжелявай сама си си виновна, научи се да оценяваш тва което имаш.. сега няколко думи до авторката на темата - спокойно.. сичко ше се оправи.. мисли малко по положително дори и да ти е трудно..

Мега фен Аватара на koalka
    Не се отчайвай, а се опитай да го забравиш.Определено не заслужава да страдаш за него, да се надяваме, че с времето всичко ще отмине.

Повече от фен Аватара на Kraken
    Град
    София
    Ima6 prekaleno mnogo svobodno vreme smi vmesto da sedi6 vku6ti i da civri6 zemi izlez s priqtelki ili priqteli i to prosto ako ne im se oplakva6 prez 5 min kolko ti e zle nqma da stava na vupros i 6e go zabrai6 po-lesno 6e misli6 mn po-malko za nego i 6e se oprai6 po lesno e vij me men za primer nikoga ne sum priemal nqkfa razdqla naseriozno smii da kofti e ma kat se vurna vku6ti si puskam edin film da gledam primerno i vuob6te zabraqm 4e sum imal gaje i 4e nekoi mi lipsva za men deistva opitai i ti

Голям фен
    Град
    Варна CityY :Pp
    споко мацка ше го забравиш всеки рано или късно изпада в такава ситуация... почни да излизаш по купончета насам натам и сичко ше се опраи ше намериш ноф

Ще го преживееш... по спокйно го карай, не го драматизирай толкова много.За мен най-добрият начин да го забравиш е да си намериш ново момче...айде успех и се усмихвай повече

glezorankaaaaaaa
    Guest
    mili4ka ako moje da mi dadesh skype si mi go kaji na crazy_bad_girl_@abv.bg iskam da si pogovorq s teb.

Сети се за всичките му отрицателни черти и се опитай да игнорираш положителните... и ще видиш, че БЕЗ него всъщност ти е много по-добре отколкото С него.. и не си заслужава да мислиш ЗА него. "Това, което не ни убива, ни прави по-силни." - хиляди пъти съм се уверявала колко е вярна тази приказка...
    Приеми случилото се като изпитание на духа, което просто трябва да преодолееш...
    Хайде, горе главата... едва ли има някой, който да не се е чувствал така. Представи си още колко др страдат също като теб, че и за по-сериозни неща...
    bungle беше направила една мн хубава тема: http://teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=131507 прочети я... мисля, че няма да сбъркаш
    Разорена съм, но щастлива
    Бедна, но мила
    Висока, но здраво стъпила на земята
    Нормална, но обсебена
    Загубена съм, но пълна с надежда.

Guest
    Когато момичетата поумнеете , престанете да се хващате на всяка наша приказка ей така на сляпо и спрете да бъдете жалки наивници тогава няма да стигате до това положение . Ние мислим с долните глави вие с влюбените си сърца с 1 разлика че спермата е полезна и в нея има витамин С а сърцето бълва само кръв .

ami kato ste idioti kak nqma da mislite s dolnite si glavi,prosto ste edni baluci s izvinenie i si praite kefa za smetka na momi4etata,no nqkoi den i vie 6te po4uvstvate tova,vse pak mom4eta sa s 2 godini nazad p0 akul.Nqkoi den kato vi doide uma v glavata 6tese biite po glavite togava i 6te vidite nie kak sme se 4uvstvali,momi4eto i jenata sa nejno s1zdanie,a vie ne go os1znavate.tctct.....

Guest
    Може да сме 2 години назад по акъл ама...пак ни се връзвате . Направи си сметка кой е по - глупавия в природата . Аз досега не съм се влюбвал не ми и трябва . Ебем захвърляме и към следващата . Жени бол...

Един мъж никога няма да преспи с всички жени на света , но трябва да се стреми към това . Жените са създадени за да бъдат ебани а мъжете за да ги ебат затова .

П.П. Пиши на кирилица

Град
    on the dark side of the moon
    Здравй, миличка. Много добре те разбирам! Когато аз скъсах съсъ старото си гадже, то дойде в мойта компания. Самото му присъствие ме унижаваше и потискаше. ......Но от това време мина около година. И аз го запознах с новото си гадже и така ой се почувстав тъпо Мисълта ми е че не търябва да се сдухваш и си живей живота

Re: Видях го и се по4увствах като пълна глупа4ка ;{

Цитирай Първоначално написано от АнДрЕа_16
    Бях с него 3 месеца,в които си прекарвах 4удесно!Бях сигурна,4е той има 4увства,4е искаше да бъде с мен...но нещо стана изведнъж.Може би е видял друга,може би съ м му омръзнала...незнам то4ната при4ина,но се разделихме скарвайки се.На него сякаш не му пукаше.. А на мен ми беше най-гадния ден.Казваше,4е му е гадно,но не го показва...но когато на 4овек му е гадно едва ли би се държал като непукист?! На раздяла сякаш гледаше разговора да свърши колкото може по-бързо...то4но това ме ядоса.Затова и оттогава не сме си продумвали! И така не бях го виждала цяло лято.Мислех за него непрекъснато,въпреки 4е опитвах да го забравя с други. Не се полу4и.Днес както си вървях...се разминахме. В този момент ми стана толкова мъ4но,като си спомних как преди ми се усмихваше толкова искрено,а сега дори не се поглеждаме.Да,защото когато го видях извърнах глава,за да не запла4а. По4увствах се като пълна глупа4ка,защото колкото и да ме боли да го кажа той се е подигравал с мен.Не може да показва такива 4увства,да прави такива неща за мен и ей така да ме забрави.Вси4ко е било една тъпа лъжа,на която аз се хванах Съжалявам се наистина!Защото искам да го забравя...имам волята,но просто колкото пове4е го искам имам 4увството 4е няма да стане.
    Съжалявам,4е ви занимавам с това.Не искам съвети,защото знам вси4ко,което ще кажете.Искам просто някой да ме подкрепи,защото ми е адски гадно
    Щом имаш волята и желанието други "оръжия" не ти трябват за да успееш.

Lupus in fabula

http://forum.abv.bg/abv/lat2cyr.php - Онлайн кирилизатор!

"Един мъж никога няма да преспи с всички жени на света , но трябва да се стреми към това . Жените са създадени за да бъдат ебани а мъжете за да ги ебат затова "
    ti go kaza,no i za da q naranqvat,a vie postoqnno go pravite,az puk mislq,4e vie ste po-glupavi,za6toto ima mojem vsi4kite da vi v1rvim kakto si iskame,no nie sme dobri4ki i vi obi4ame i se grijim za vas,a kolkoto do spora e bezmisled,za6toto ti si d1rjish na tvoeto az na moeto
    Не е важно да си прав,а да си единствен!!!

Guest
    Ba4ka stegai se v ga6tite i gore glavata taka kato 4eta kakvo si napisala mi se stuva6 svqstna macka pak ako si i pi4e nqma na4in da ne sre6tne6 nqkoi koito 6te oceni a toq moe mi ede uq......... nz kvo gubi

Голям фен
    АЗ в момента се намирам горе-долу в същото положение. Мойто гадже постоянно повтаря че ме обича, а не го показва изобщо, Каза ми че не могъл да мисли за мен постоянно и не искал да е с мен по цял ден (е как ми кажете ме обича тогава) оставили сме всичко на произвола на съдбата, чуваме се само да се разберем за училище. и съм много объркана, държа на него но вече не е същото.

Виж сега и да се тормозиш и да не се тормозиш на него едва ли му пука! В тоя случай ти си прецаканата.....минавала съм много пъти по тоя път......след всяка любов има рани като ги излекуваш САМА тогава ще намериш и друга любов!Винаги ще е така ще падаш ще ставаш докато не намериш подходящия.....И един съвет не се връзвай като ти кажат "Обичам те" толкова лесно не се обиква това е че много хора не правят разлика между любов и силно привличане или харесване и бързат да го кажат това "обичам те".Успех и спокойно не си единствената минала през тоя период хиляди ако не й повече са го минали така че с това не свършва света!

Град
    Някъде там
    Точно в такова положение не съм била,но всеки някога се е чувствал използван!А и когато обичаш някого и страдаш за него,а той е някъде там с вид,че не му пука за теб,винаги боли!Напълно разбирам какво ти е!
    Give me one reason to stay here and I'll turn right back around.Because I told you that I loved you
    And there ain't no more to say

Град
    pLoVdiV {MaiNa ToWn}
    Разбирам те напълно! И на мен ми се случи наскоро, ама не беше гаджето ми, а най-добрият ми приятел, на когото много държах и много си обичах.Всичките ми тайни съм му споделяла и никога не ги е казвал на никого и до ден днешен... И той ми споделяше от време на време... Аз го подкрепих в един много труден момент и бях единствения човек,който го изслуша, който му помогна! Единственият, който беше на негова страна и никога не му обърна гръб! Единтсвения човек, който до последно се опитваше да му отвори очите, да му покаже, че го лъжат... И всички това, защото много си го обичах и не понасях да се подиграват с него... Това ме вбесяваше направо! И си спомням, че и той беше много мил с мен, винаги ми помагаше... Никога няма да забравя, когато бях много разстроена, не помня вече защо, и той дойде и ми подари едно магнитче, на което пишеше -Ако нямаш усмивка,аз ще ти дам една от моите-... Стори ми се толкова мило... Но това лято нещо напълно се обърка... Научих, че е разправял едни лъжи, няма и да ги казвам дори,щото ще му се смеете... Та беше казал нещо от сорта, че сме роднини... Пълна тъпотия... И дори не знам защо го е направил... Когато се опитах да го попитам защо, той се държа толкова грубо и се направи, че не ме чува... И сега пак влезнахме в едно даскало и го засичам рядко... Но когато това стане се разминаваме като непознати... И ми е толкова тежко, когато това стане, но той вече не е същия човек явно... Днес дори има рожден ден... Опитах се да го поздравя, но изръсих само едно -Честито- и се опитах да го потупам по рамото ама той ми бутна ръката... Не знам, но те разбирам, момиче, какво е да си отблъснат било то от гаджето ти или от най-добрия ти приятел... И аз се натъжавам и все още ми се ще всичко да си е както преди, но не може... Той очевидно ме ненавижда... И дори не знам защо...Просто не мога да сетя с какво съм го заслужила... Или очевидно и неговото държание,както казваш и ти, не е било истинско... Както и да е, дано скоро успея да приема нещата, такива каквито са, и когато го видя да не ми идва да зарева,а просто да ми е безразлично... Дано и ти успееш!
    Така де,не дадох съветче,а ти дадох подкрепа! Нали от това имаше нужда?
    The reasons of love... <3

Znam za kakvo govori6...I na mene mi se e slu4valo...Sega vsi4ko mi napomnq za nego i mi stava mnogo gadno kato se setq kak se darje6e s me predi i kak se darji sega...Predi ne se otdelqhme edin ot drug,a sega...ta nie dori ne si govorim!Pojelavam ti da napravi6 tova,koeto az ne mojah...A imenno da go zabravi6 napalno...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си