.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 33 от общо 33

Hybrid View

Супер фен Аватара на gabi_94
    s men e po4ti sashtoto samo 4e s priqtel, kogoto haresvam. predi tolkova si govorihme s tova mom4e i tolkova si obshtuvahme no naposledak izobshto. moje bi e razbral 4e go haresvam i se otdrapva po nqkakav na4in, mnogo e gadno a toi izobshto ne mi izliza ot uma.

Мега фен Аватара на babity
    Цитирай Първоначално написано от babi_girl
    АЗ в момента се намирам горе-долу в същото положение. Мойто гадже постоянно повтаря че ме обича, а не го показва изобщо, Каза ми че не могъл да мисли за мен постоянно и не искал да е с мен по цял ден (е как ми кажете ме обича тогава) оставили сме всичко на произвола на съдбата, чуваме се само да се разберем за училище. и съм много объркана, държа на него но вече не е същото.
    Ти да не би да очакваш да сте като сиамски близнаци?!

Ако си го обичала истински и мн няма лесно да го забравиш колкото и да искаш...Както и другите тук и както и теб аз преживявам същото но се опитвам да се държа.Просто се занимавай с други неща странични и недеи да мислиш толкова за него и може би след време нещата ще се пооспокоят но ..както казах ако си го обичала истински никога няма да го забравиш
    SiLnO Obi4aM,LeSnO ne PrO6TaVaM,JeStOKo OtMa6TaVam I NiKoGa Za Ni6To Ne S1JeLqVaM!!!

zabravi go!!!!
    За последен път ще почукам на вратата ти.
    За последен път ще ти кажа- ''Обичам те''.
    За последен път ще ти кажа -''Съжалявам"
    За последен път и после ще изчезна завинаги...

Абе виж,той може и да е имал чувства,но просто с времето те да са се "изпарили" .Това,че когато сте се разделили,той не е показал никакви емоции,не означава ,че вътрешно не е изпитвал нищо.Все пак е момче - трябва да запази достойнство ала-бала (поне някои мислят така!).
    Винаги можеш да говориш с него,ако ти се занимава и ако имаш тая "смелост". Все пак 3 месеца не е много време,но не е и малко.Били сте близки,а сега дори не говорите- кофти си е . Ако пък си решила да го забравиш,си намери някакво занимание,за да не мислиш много много...
    И спри да мислиш,че те е използвал.Дали е било така или не ,знае само той!Нещата за теб изглеждат по един начин,за него може би по друг ... Приеми това,което се е случило и продължи напред с вдигната глава! Такива неща се случват на всички ни и трябва да се научим да се справяме с тях( дали въобще някой някога е успял?!)
    Не се самосъжалявай!!! Няма смисъл - миналото си е минало
    Желая ти всичко хубаво!
    Ако не можеш да се присмееш на себе си,живота ще изглежда много по-дълъг отколкото би ти харесало

nie ne sme horata koito trqbav da te uprekvat!!!az nqma da go napravq za6toto doskoro i az se 4uvstvah taka!!!no se spravih nqkak zapo4nah na 4isto ii kato go vidq otnovo izpitvma ne6to noo toi ne zaslujava da mu pokazva6 4e o6te izptiv6a ne6otk um nego 1 suvet - ne si pokazvia 4uvstvata ostavi gi vutre v du6ata si bez da izlizat ot du6ata....[/b]
    ~ Рицар или Дявол ~
    Обичам те и пак ще те обичам
    дори да ме презираш ти.
    Сърцето си на теб обричам
    пъди ме, но не ме мрази
    Във моите мечти си рицар
    с лъскави доспехи,а може би
    и крал дори,но не си ли просто
    дявол с ангелски очи?!?

Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    Може да сме 2 години назад по акъл ама...пак ни се връзвате . Направи си сметка кой е по - глупавия в природата . Аз досега не съм се влюбвал не ми и трябва . е*** захвърляме и към следващата . Жени бол...

Един мъж никога няма да преспи с всички жени на света , но трябва да се стреми към това . Жените са създадени за да бъдат ебани а мъжете за да ги ебат затова .

П.П. Пиши на кирилица
    ПИЧ, за тези думи, евала ти права !!
    +1
    Хях Хях Хях Хях Хях Хях Хях Хях Хях Хях

Боже,колко сте еднакви момчетата.....
    Не е важно да си прав,а да си единствен!!!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си