- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Да се отвориш сама
Эдр
Една пирятелка ми каэа,че се била отворила сама.Това въэможно ли е?????Представям си ква е эверска болката
![]()
![]()
![]()
Естествено, че е възможно![]()
И не е задължително да има болка първия път!
А тя с какво се е отворила? Да не би с някоя краставица, щото наскоро се превърна в голяма мания![]()
Aveee eiii ! Selski pr1chki ! Gadna vi e trevataNe davam i edna stotinka za taQ pumiq, na tiQ na tiQ na tiQ.. Taka che i da q pluQ i da q Bogotvorq - Istinata e EDNA - vseki VTORI pushi Q !
Оххххх къде сте се юрнали да си бъркате по дупките ...
Бъркайте си в носа, като Ви е толко зор.
Тцтц напослидък голяма мода стана сред 13-14 годишните момиченца да се отварят сами.Пробвай ,пробвай пък ще видиш дали боли![]()
![]()
![]()
[size=7][b][u]fosse cos
aa 4ak mi stana gadno blqk
da probvat s prast4eta, ako ne stava, da si zakupqt gumen kurec i vsi4ko 6e e m`kay..
Епа моми4ето е напправила хъбаво 4е сама се е отворила 6тот при секс се е гадно !!!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Първоначално написано от TIMEX
Destiny is for losers.It's just a stuped excuse to wait for things to happen instead of making them happen.
Първоначално написано от Made_of_Pain
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
хахаха тфа ме смрази напрао
По темата:гледайте том и джери и в леглата към 8!
{!!!!!!}Бъди си кyрва в леглото на твоя любим, не бъди кyрва в обществото {!!!!!!}
Дам и един приятел каза че една негова приятелка сее отворила с краче на таборедка ....Първоначално написано от ожаяяааьяа
пробвай и кажи дали боли пахахахаха
h1
asl?
wanna Fuck ?
E незнаех , че съм толкова известен че в форума фейк профили да ми правят... това е единсвения и оригинален профил мой тук : Митко Рацов . Благодаря за "Ф"ниманието ...
O;o puk s nqkoi klu4.Първоначално написано от punkrock
![]()
ииииииииииииииииииу това е ужасно...и е малко невъзможно...Първоначално написано от Levane
А по темата-възможно е да се отвориш сама.Най-модерно сега е с краставицаНо не го прави супер тъпо е
Хах, зависи, ако е достатъчно дебело нещото, ще е същото.Първоначално написано от sexita
Първоначално написано от ожаяяааьяа
И как твоята фр. се е отворила сама, а ти си представяш, каква е болката при секс, като по думите ти става ясно, че ти си си още девствена.
Другия вариант е, да имаш раздвоение на личността и да сте приятелки с другото ти аз и тя да се е отворила, че да можеш ти да си представяш болката при секс, като дори болката при отваряне с пръст не си изпитвала?![]()
И да се отвориш сама пак ще си детсвена.
Ама ти що македонска наденица си изяла \Първоначално написано от sexita
/
![]()
Ела и създай своят измислен свят в FateCry
vikni si nqkoi batko da proveri kva si q svar6ila
![]()
Sitting on top of the world
Watching the stars
Go by...
napalno saglasna san sas SEXITA mn e prava edno 4e bolkata ne e tolkova golqma kolkoto pri 1viq q pat ama i ve4e pri 1viq pat na pravene na seks 6tom si otvorena ne boli tolkova mn![]()