.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 33

Разлика между свършване и оргазъм

kakva e razlikata ot tova edna jena da izpita orgazam i da svarshi?i kakvo e chuvstvoto pri dvete?

Moderated by krem4et0
    т.7 от Правилата на форума!
    ЕдНа ЖеНа Се НуЖдАе оТ 4 ЖиВоТнИ-
    ЯгУаР В ГаРаЖа, ЛиСиЦа В ГаРдЕрОбА, ТиГъР В ЛеГлОтО И МаГаРе КоЕтО Да ПлАщА За ВсИчКо ТоВа!

Мега фен Аватара на krem4et0
    Град
    Свищов
    Аз пък си ги деля. Понякога свършвам, но не из-питвам оргазъм. Усещам свиваният на влагалището, отпускам се и прочие, но това не ми носи удоволствие. Оргазъм=свършване+удоволст вие.

mislq 4e 'svyr6vane"(kogato govorime za sex) i "orgazym" sa sinonimi

Супер фен Аватара на thefreak
    Град
    Пловдив
    При мъжете няма разлика никаква определено.
    - Всички авто-части на едно място!

Супер фен
    Град
    Панацея
    Цитирай Първоначално написано от thefreak
    При мъжете няма разлика никаква определено.
    +1
    Цитирай Първоначално написано от Say It Right
    Pravih sex i iskam pak napulno sum seriozna !!!
    emi 4oveka mi spi i mi e jal da go sabudq..a sum gola i se pipam
    vie ste nedorazviti !!!!

Град
    Свищов
    Аз може и да съм сбъркана. При маструбиране си свършвам и влагалището се стяга, отпуска, червенина ала бала. но не ми е хубаво. Понякога и с гаджето се получава така. С него обаче просто избухвам, изпитвам огромно удоволствие и 1 топлина в половите органи. Свивания на влагалището обаче липсват..........
    За това си ги деля. В първия случай е много разтоварващо за нервната система, но тъпо.
    Във втория случай е просто прекрасно.

Град
    Русе
    Само човек който е изпитвал и двете може да каже, на дали има такъв, а според мен има разлика при момичетата удоволствието е по голямо

Супер фен
    Цитирай Първоначално написано от krem4et0
    Аз може и да съм сбъркана. При маструбиране си свършвам и влагалището се стяга, отпуска, червенина ала бала. но не ми е хубаво. Понякога и с гаджето се получава така. С него обаче просто избухвам, изпитвам огромно удоволствие и 1 топлина в половите органи. Свивания на влагалището обаче липсват..........
    За това си ги деля. В първия случай е много разтоварващо за нервната система, но тъпо.
    ima ne6to takova,ne se bqh zamislqla,no kato se setq mai e vqrno pone v nqkoi slu4ai
    I Might Not Be The Best In The World,But The Best The World Has Ever Seen!!!!!!!!!!!

ем така си е, при вас жените...
    Почти никога не преглеждам същата тема 2 пъти!
    За въпроси - ЛС
    ---------------------------------------------------

Да, има различни оргазми. Но ВСИЧКИТЕ са си оргазми (=свършвания).
    Това са синоними, бе хора, осъзнайте се.

Град
    Свищов
    Цитирай Първоначално написано от phobia
    Да, има различни оргазми. Но ВСИЧКИТЕ са си оргазми (=свършвания).
    Това са синоними, бе хора, осъзнайте се.
    как да нарека оргазъм(синоним на върховно удоволствие), нещо, от което не чувствам абсолютно нищо?

Тогава не го наричай и свършване. И защо изобщо го правиш, ако не чувстваш нищо :)

Град
    Свищов
    Цитирай Първоначално написано от phobia
    Тогава не го наричай и свършване. И защо изобщо го правиш, ако не чувстваш нищо
    Усещам стягане и отпскане на влагалищните мускули и осбободено напрежение. Но не и удоволствие! Как трябва да го обясня?
    Правя го за разтоварване на нервното напрежение.
    С моя приятел не е така-при маструбация е така!

На мен ми се случва това отпускане и стягане още преди да съм свършила. А даже ако пробваш би трябвало да можеш нарочно да го направиш докато си седиш ей така :)
    Това е гадно, че не можеш да изпиташ удоволствие от мастурбацията. Така де, не винаги ще имаш партньор. Пробвай някаква друга техника.

Град
    Свищов
    Мога сама съзнателно, а това е несъзнателно. Всъщност това не ме бърка. И без това ми е кофти сама. Правя го в наистина краен случай, когато много съм бясна или съм отчаяна!

Добре де, повече нищо не мога да кажа. Ама ти си изключение. Принципно не съм чувала при някое друго момиче да е така. При тебе явно я има тази разлика между двете.

Град
    Свищов
    Абе друго си е някой да те бута. усещането винаги е различно. Не може твоята ръка да ти достави същото чувство, както ръката на някой друг. Аз сато се милвам по главата не чувствам нищо, когато мама го прави-се успокоявам, а когато го прави гаджето ми-настръхвам от възбуда. Може би е подсъзнателно

Супер фен Аватара на FelisDirus
    няма разлика
    Собственост на Canis_Dirus

ами няма
    DoNe WhAt OtHerS JusT ImAgiNed.....

и аз си мислех 4е няма разлика ама явно имало....

Според мен няма никаква разлика ! Освен в главите ни ! Когато правищ секс се включва всичко , а когато си сам си е много шийт !

Обичам те , мили мой Гого !

Град
    Свищов
    Цитирай Първоначално написано от Viktoriq_
    Според мен няма никаква разлика ! Освен в главите ни ! Когато правищ секс се включва всичко , а когато си сам си е много шийт !
    възможно е. но и при секс се случва понякога да липсва удоволствието. Уф не знам. Прекалено много раздробявам всичко и правя разлика между нещата..............аз обичам да съм много прецизна в намирането на думите. За мен си има разлика. Усещала съм я!

Мега фен Аватара на cherinka
    Град
    гр. Пловдив
    Цитирай Първоначално написано от Viktoriq_
    възможно е. но и при секс се случва понякога да липсва удоволствието. Уф не знам. Прекалено много раздробявам всичко и правя разлика между нещата..............аз обичам да съм много прецизна в намирането на думите. За мен си има разлика. Усещала съм я!
    Разбрахме, вече.

Свършване и оргазъм са синоними.А какво общо има темата със самозадоволяването и със същинския секс? Оргазма си е оргазъм.Дали си го постигнал сам или с помощта на партньор няма значение.Разлика може да има само в силата на оргазма
    I just wanna live !
    Don't really care about the things that they say
    Don't really care about what happens to me...

Мега фен Аватара на cherinka
    Град
    гр. Пловдив
    Цитирай Първоначално написано от Naked in the wind
    Свършване и оргазъм са синоними.А какво общо има темата със самозадоволяването и със същинския секс? Оргазма си е оргазъм.Дали си го постигнал сам или с помощта на партньор няма значение.Разлика може да има само в силата на оргазма
    Най-после и аз да се съглася с някой от форума.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си