- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Разлика между свършване и оргазъм
kakva e razlikata ot tova edna jena da izpita orgazam i da svarshi?i kakvo e chuvstvoto pri dvete?
Moderated by krem4et0
т.7 от Правилата на форума!
ЕдНа ЖеНа Се НуЖдАе оТ 4 ЖиВоТнИ-
ЯгУаР В ГаРаЖа, ЛиСиЦа В ГаРдЕрОбА, ТиГъР В ЛеГлОтО И МаГаРе КоЕтО Да ПлАщА За ВсИчКо ТоВа!
Аз пък си ги деля. Понякога свършвам, но не из-питвам оргазъм. Усещам свиваният на влагалището, отпускам се и прочие, но това не ми носи удоволствие. Оргазъм=свършване+удоволст вие.
mislq 4e 'svyr6vane"(kogato govorime za sex) i "orgazym" sa sinonimi![]()
+1Първоначално написано от thefreak
Първоначално написано от Say It Right
Аз може и да съм сбъркана. При маструбиране си свършвам и влагалището се стяга, отпуска, червенина ала бала. но не ми е хубаво. Понякога и с гаджето се получава така. С него обаче просто избухвам, изпитвам огромно удоволствие и 1 топлина в половите органи. Свивания на влагалището обаче липсват..........
За това си ги деля. В първия случай е много разтоварващо за нервната система, но тъпо.
Във втория случай е просто прекрасно.
Само човек който е изпитвал и двете може да каже, на дали има такъв, а според мен има разлика при момичетата удоволствието е по голямо![]()
![]()
ima ne6to takova,ne se bqh zamislqla,no kato se setq mai e vqrno pone v nqkoi slu4aiПървоначално написано от krem4et0
I Might Not Be The Best In The World,But The Best The World Has Ever Seen!!!!!!!!!!!
ем така си е, при вас жените...Първоначално написано от krem4et0
![]()
Почти никога не преглеждам същата тема 2 пъти!
За въпроси - ЛС
---------------------------------------------------
Да, има различни оргазми. Но ВСИЧКИТЕ са си оргазми (=свършвания).Първоначално написано от krem4et0
Това са синоними, бе хора, осъзнайте се.
как да нарека оргазъм(синоним на върховно удоволствие), нещо, от което не чувствам абсолютно нищо?Първоначално написано от phobia
Тогава не го наричай и свършване. И защо изобщо го правиш, ако не чувстваш нищо :)
Усещам стягане и отпскане на влагалищните мускули и осбободено напрежение. Но не и удоволствие! Как трябва да го обясня?Първоначално написано от phobia
Правя го за разтоварване на нервното напрежение.
С моя приятел не е така-при маструбация е така!
На мен ми се случва това отпускане и стягане още преди да съм свършила. А даже ако пробваш би трябвало да можеш нарочно да го направиш докато си седиш ей така :)
Това е гадно, че не можеш да изпиташ удоволствие от мастурбацията. Така де, не винаги ще имаш партньор. Пробвай някаква друга техника.
Мога сама съзнателно, а това е несъзнателно. Всъщност това не ме бърка. И без това ми е кофти сама. Правя го в наистина краен случай, когато много съм бясна или съм отчаяна!
Добре де, повече нищо не мога да кажа. Ама ти си изключение. Принципно не съм чувала при някое друго момиче да е така. При тебе явно я има тази разлика между двете.
Абе друго си е някой да те бута. усещането винаги е различно. Не може твоята ръка да ти достави същото чувство, както ръката на някой друг. Аз сато се милвам по главата не чувствам нищо, когато мама го прави-се успокоявам, а когато го прави гаджето ми-настръхвам от възбуда. Може би е подсъзнателно![]()
и аз си мислех 4е няма разлика ама явно имало....
възможно е. но и при секс се случва понякога да липсва удоволствието. Уф не знам. Прекалено много раздробявам всичко и правя разлика между нещата..............аз обичам да съм много прецизна в намирането на думите. За мен си има разлика. Усещала съм я!Първоначално написано от Viktoriq_
Разбрахме, вече.Първоначално написано от krem4et0
Свършване и оргазъм са синоними.А какво общо има темата със самозадоволяването и със същинския секс? Оргазма си е оргазъм.Дали си го постигнал сам или с помощта на партньор няма значение.Разлика може да има само в силата на оргазма
I just wanna live !
Don't really care about the things that they say
Don't really care about what happens to me...
Най-после и аз да се съглася с някой от форума.Първоначално написано от Naked in the wind
![]()