Imah edna mnogo Istinska vrazka predi , no tq svarshi zavinagi. Togava si misleh 4e nikoga nqma da q prejiveq i 4e vinagi shte placha i shte stradam za tova mom4e . no mina vreme i uspqh nqkak da pritapq bolkata i da go zabravq nego i bolkata koqto mi pri4ini. No 0stavi umraza , nesigurnost , nedoverie , razo4arovani mechti v men. I ot togava nemoga da obicham Nikoi. Vinagi se darja adski tapo s nqkoe mom4e s koeto hodq , pravq nqkakvi super golemi tapotii i na nego mu pisva. Useshtam kak naranqvam i nai gadnoto e 4e ne ispitvam sajalenie. Kogato nqkoi mi kaje 4e me obicha i 4e strada za men se seshtam za nego za onova mom4e koeto mi razbi sarceto i celiq mi svqt seshtam za nego i ne ispitvam kapka jal za nikoi. kazvam si shtom toi me narani vseki dryg shte go napravi i zatova gi Isprevarvam. parva gi naranqvam ot strax da ne se povtori bolkata. Ujasqvam se ot misalta 4e vsi4ko moje da se povtori nqkoi den. no ot druga strana mi e mnogo ma4no 4e nemoga da se doverq na nikoi. Prosto ne stava, a mnogo iskam da obicham nqkoi istinski da pravq vsi4ko za nego kakto predi.. no ne stava v vseki vijdam nego i otmashtavam na vseki za tova koeto toi mi pri4ini . Ot strah da ne se povtorii. Dali nqkoga shte moga otnovo da obicham? uff adski mi e obarkano
Модерирано по т.7 от Правилника!
коалка