.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 17 от общо 17
    MALKATA_MACKA
    Guest

Влюбена съм

PLS KAJETE MI KAK MU PRIVLEKA VNIMANIETO!AZ SUM 6 KLAS A TOI E 8 MN E GOTIN NO PUK NE ME ZABELQZVA AZ SUM 155 SM VISOKA 44 KG NE 4E SE HVALQ NO MALKO SUM HIBAVA NO V KLASA IMA 2 MOMI4ETA KOITO SA PO QKI OT MEN I TOI IM OBRU6TA POVE4E VNIMANIE KAJETE MI PLS KAK DA MU PRIVLEKA VNIMANIETO POVE4E I NE MI SE SMEITE 6TOTO SIM VLUBENAAAAAAA!!!!

т.1 и т.7 от Правилника! (Заглавието се пише на кирилица!)

Модерирано от sh3_1s_7h3_0n3

malkata_macka
    Guest
    znam 4e temata ne e za tuk mn sijalqvam

malkata_macka
    Guest
    pls pi6ete i mi pomognete 4e ve4e ne izdurjam

Град
    Непостоянно
    6ти клас влюбена нем не вярвам ....иначе по темата колкото повече протакваш времето толкова повече шанса ти намалява .....направи нещо което наистина ще го впечтали и е твой поне при мен се получава...а ако ония 2те знаят че го харесваш и все пак се занимават с него.предай им 2 десни от мене
    .!.

епааа...той се пак е 8ми..дали ще ти обърне внимание..ддз

Повече от фен
    Да не те отчайвам,но аз миналата год. бях осми клас и като гледах момчетата с по-малки от тях не са ходили(имаме хубави момчета между другото )Но все пак опитай да го заговориш и от реакцията му ще разбереш!

''NO MALKO SUM HIBAVA'' хаха, добре казано...е щом е така , голяма работа че някакъв си не те забелязва.....споко..... честно казано по-добре си се дръж естествено,а не се прави на каквато не си ,за да привлечеш вниманието му...ако не те харесва така => въобще да не ти пука
    Момиче съм

Повече от фен
    И друго не мога да разбера-защо не си гледате уроците!?На 11-12год. с момчета се занимава!Има време ехее!Поне в гимназията като като отидеш!За къде си се разбързала не мога да разбера!?Ще го забравищ за няма и 1 месец(не вярвам на тези,които казват,че на 12 са срещнали любовта..Невъзможно е!

Град
    София
    miSs^SixTy,казвам ти-за любовта няма години!А миналата година бях луднала по един и още ми липсва и съжалявам,че нищо не направих!
    А по темата-миличка,недей да се опитваш да го впечатлиш,защото само ще изглеждаш като глупачка и вместо да го впечатлиш,да се изложиш пред него и после ше има сълзи и сополи!

Град
    Непостоянно
    Цитирай Първоначално написано от *SwEeTy_KiTtY*
    miSs^SixTy,казвам ти-за любовта няма години!А миналата година бях луднала по един и още ми липсва и съжалявам,че нищо не направих!
    А по темата-миличка,недей да се опитваш да го впечатлиш,защото само ще изглеждаш като глупачка и вместо да го впечатлиш,да се изложиш пред него и после ше има сълзи и сополи!
    ъъъ и защо като глупачка не е нужно да е фалшива а просто да покаже най-доброто от себе си
    .!.

Мега фен Аватара на sasha_90
    Да,темата наистина не е за тук,но нищо.Щом не ти обръща внимание го накарай да съжалява.

Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от woshia_style
    Цитирай Първоначално написано от *SwEeTy_KiTtY*
    ъъъ и защо като глупачка не е нужно да е фалшива а просто да покаже най-доброто от себе си
    Е,аз казвам от личен опит!Пък тя може и да успее да го впечатли!Дано...

Супер фен Аватара на monityY
    Град
    Sofia, Bulgaria
    1vo,temata ne e za tuk,2ro-vlubena? за каква любов става на въпрос тука?
    Smiling does not necessarily mean you're happy, sometimes it just means you're strong.

Супер фен Аватара на monityY
    Град
    Sofia, Bulgaria
    Цитирай Първоначално написано от woshia_style
    6ти клас влюбена нем не вярвам ....иначе по темата колкото повече протакваш времето толкова повече шанса ти намалява .....направи нещо което наистина ще го впечтали и е твой поне при мен се получава...а ако ония 2те знаят че го харесваш и все пак се занимават с него.предай им 2 десни от мене
    mackata moje da se vlubi,a ma ne e i v 4ovek koito ne poznava,ne e govorila dori s nego,kak stava taka?
    Smiling does not necessarily mean you're happy, sometimes it just means you're strong.

Re: Влюбена съм

Цитирай Първоначално написано от MALKATA_MACKA
    PLS KAJETE MI KAK MU PRIVLEKA VNIMANIETO!AZ SUM 6 KLAS A TOI E 8 MN E GOTIN NO PUK NE ME ZABELQZVA AZ SUM 155 SM VISOKA 44 KG NE 4E SE HVALQ NO MALKO SUM HIBAVA NO V KLASA IMA 2 MOMI4ETA KOITO SA PO QKI OT MEN I TOI IM OBRU6TA POVE4E VNIMANIE KAJETE MI PLS KAK DA MU PRIVLEKA VNIMANIETO POVE4E I NE MI SE SMEITE 6TOTO SIM VLUBENAAAAAAA!!!!

Тихичко се приближаваш до него, и го захапваш за вратъ, след което бавно го галиш с езикати по гърлото. После можеш да си го пъхнеш в устата му, ако ти стиска. С това мисля че ще е твой. Все пак успех.
    Хях Хях Хях Хях Хях Хях Хях Хях Хях Хях

Град
    Търново.... Велико Търново

Re: Влюбена съм

Цитирай Първоначално написано от MALKATA_MACKA

шансове никви ........

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си