- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- доста ми е трудно с него
Харева ми едно мом4е от новата ми компания.Проблема е,4е той емн общителен и е мн забавен.трудно е да му привлека вниманието.А и аз малко се вцепенявам когато съм в големи компании.Забивам и нз какво да кажа и мъл4а.А пък и с него нямам кои знае колко общо знам ли?!Аз съм с него само когато моята фр ме извика на вън ина4е сама с тази компания не оставам...може би щото съм нова.....Но съществения проблем е,4е нз как да му привлека вниманието и как да се дуржа с негопък и някакси не ми се отдава да пускам базици(а той го прави).ПОМОЩ!
защо не го поканиш някой път да излезете само двамата ( може и ствоята приятелка, но не е много препорачително ) така ще се опознаете по-добре и ще можеш да му привлечеш вниманието![]()
gotina zabavna igri4ka http://clone366.mybrute.com
Любимия ми тенисист VIVA LA MARAT SAFIN !!!!
www.youtube.com/watch?v=lEPeY3q_yUc
www.youtube.com/watch?v=ihKijUzqGs8
www.youtube.com/watch?v=ta78Ugd1gLY
www.youtube.com/watch?v=XrlpJpKb0Do
а той на колко години е и ти на колко си ?кажи и после ще го измислим
![]()
Момиче съм
Бъди себе си,а ако той не те харесва-не е последният на света![]()
Nothing's gonna change my love for you!
You ought know by now how much I love you!
One thing you can be sure of
I'll never ask for more than your love!
Бъди такава каквато си.Няма смисъл да се правиш на такава каквато си-това не ти помага.
Може би защото си нова и все още неможеш да се отпуснеш с новата среда..но ще свикнеш като ги опознаеш,но това става с общуване!Опитай се да привлечеш вниманието на това момче,завържете случайно някой лафБъди ослепителна!Успех!!!
Тайната на музиката е че тя започва там, където думите
свършват.
Ами аз съм на 15 а той е на 16.Не мога да го поканя защото ако го поканя той ше разбере 4е го харесвам а той не показва никаакв интерес и освен това ше каже на др фр от компанията и после не мога да ги погледна щото само ще се ислагам като го поканя.Не за друго ми щото той сигурно няма да м харесва и ще ме има само за фр и ще ме пшриказват там...А и не трябва ли той да поеме нещата.Аз то4но от това се опасявам 4е той никога няма да направи нещо зашото не сам му направила впе4атление никакво...за да ме хареса
не е толкоз лесно като се притеснява да му кажеПървоначално написано от SWASTICA
![]()
Да абсолюто се притесняжам да му кажа засхтото казах засхто....може да по4не да ме говори сас фр си и да ме подирват ве4е ми се слу4и веднъй не искам да се повтаря!Пък и тойне показва 4рез нищо 4е ме харесва....аз искам да му привлека вниманието за нищо пове4е не ви моля да ми помогнете!
хм.. на теб с удоволствие.. колкото до другото дето каза.. има си хора и хора (както се казва)Първоначално написано от SWASTICA
![]()
идвам..Първоначално написано от SWASTICA
е след като не си такъв, предположих, че не те радват
![]()
дреме ти за проклетия оффтопик... дай ЛС, че вече прекалихмеПървоначално написано от SWASTICA
![]()
Отплесвате се от темата!![]()
Като общуваш с тази твоя приятелка,не си ли забавна,не се ли разсмивате заедно? Ако да,значи си си забавна и просто тр да се отпуснеш и да не ти пука, да си плямпаш все едно са ти тази твоя приятелка! А как да му привлечеш вниманието?Като си себе си ,ако го привлечеш-привлечеш! Иначе явно ммочето не си пада по тебе,просто може да не си пасвате,не че нещо на тебе ти има! Късмет!
ПП:Аз съм в почти същата ситуация! И,а да, гледай го в очите докато говорите и гледай да установяваш повече контакт с него, но не да му досаждаш!Пусни момичешкия чар! Успех!
shake me baby
дай шанс на се бе си. Накарай го по някакъв начин да излезете (няма да ти е трудно предполагам) и ще разбереш дали той има какъвто и да било интерес към теб това че не ти обръща внимани не значи че не те забелязва. опитаи успех
![]()
![]()