.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 8 от общо 8

Едно Момче.....

Има едно момче от у-ще,от съседния клас.Много ми харесва и искам да се запозная с него,а дори ако е възможно бих искала да бъдем нещо повече от приятели,но проблемът е в това,че той излиза с много по-различни момичета от мен и незнам дали бих му направила впечатление.Другият проблем е,че незнам как да се запозная с него,за да не направя погрешно впечатление.Ако някои може да ми даде полезен съвет ще му бъда много благодарна!

Повече от фен
    Град
    Враца - София
    Като за начало започни с това ти каква си, той какъв е и с какви излиза, пък после вече ще измислим начин да се запознаете
    TaKe OFf YoUr CloThES...RelAx oN YoUr bEd,ClOsE YoUr EyEs AnD OpEn YoUr LeGs As MuCh As You CaN..It'S TiMe FoR.....PAMPERS!
    http://textove.com/text.php?song=4775

Аз пък мисля че няма значение с кви момичета излиза той и такива работи!Тва да не те грее!Само прецени добре дали имаш поне минимални шансове с тва момче,пък тогава останалото!Шото се получават някви тъпи ситуации!Иначе няма значение с кви излиза!Аз съм ти за пример!Бих ти разказала,ама е дълго.....

Ми,аз съм малко срамежлива и притеснителна,но мисля че ще мога да преодолея тези недостатъци и да се справя само да знам начина по който да го направя.Той е по-отворен.Незнам много неща за него,но от за това съм сигурна.

Мега фен Аватара на MiMcHeToOo
    Град
    Там

Re: Едно Момче.....

Цитирай Първоначално написано от razlichnata_f
    Има едно момче от у-ще,от съседния клас.Много ми харесва и искам да се запозная с него,а дори ако е възможно бих искала да бъдем нещо повече от приятели,но проблемът е в това,че той излиза с много по-различни момичета от мен и незнам дали бих му направила впечатление.Другият проблем е,че незнам как да се запозная с него,за да не направя погрешно впечатление.Ако някои може да ми даде полезен съвет ще му бъда много благодарна!
    хората обичат различното.. никой не обича да му е еднакво.. току виж си му направила впечатление

Град
    nqkade tam
    Хах тва е най-големият проблем на хората--как да се запозная с него/нея
    Отг--отиваш казваш здр,искаш ли да се запознаем,ала бала,ше ми дадеш ли гсм или скайп и такива ми ти работи
    и ве4е ако тоя/тая насреща те е харесал/а ще направи тва коет искаш
    Неподходящ размер на снимка в подпис!

Guest
    nameri na4in no ne mu pokazvai 4e go haresva6 napravi taka 4e da te zabeleji 4rez ob6ti poznati ili kvoto i da e no ne mu pokazvai s ni6to za da sabudi6 interes v nego i da po4ne da te tarsi ili interesuva ot teb

Мега фен Аватара на koalka
    Отиваш и се запознаваш с него, не е сложно.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си